IJsland vakantie

IJsland vakantie

Unieke IJsland vakanties in de winter en zomer

ijsland vakantie

IJsland vakantie: reizen in de zomer én winter

Op vakantie naar IJsland? In de winter vlieg je vanaf Amsterdam naar Akureyri. Hier ervaar je Noord-IJsland onder een dikke laag sneeuw. Stap op de sneeuwscooter en ga mee met een huskysafari, maar vergeet ook niet een blik te werpen op de deels bevroren watervallen! Liever in de zomer naar IJsland op vakantie? Dat kan óók met Voigt Travel. Vlieg vanaf luchthaven Rotterdam The Hague rechtstreeks naar Akureyri in Noord-IJsland. Daarmee ontwijk je de drukte op de luchthaven van Reykjavik. Vanaf Akureyri ligt niet alleen het noorden van IJsland aan je voeten, je kunt ook een rondje door het hele land maken. Ervaar de pruttelende modderpoelen, de fotogenieke lavavelden, de majestueuze watervallen en natuurlijk de geisers. Maar tijdens een IJsland vakantie kun je ook niet om de walvissen heen. De kans op het spotten van deze reuzen is voor de kust van Húsavík zo groot, dat dit ook wel de walvishoofdstad wordt genoemd.

Voigt Travel is een gecertificeerde IJsland reisspecialist.

gecertificeerde ijslandspecialist 
Klik hieronder op je favoriete seizoen voor ons IJsland vakantie aanbod.

 

  • Fly & drive en camper
    IJsland zomerreizen vakantie ijsland
  • Winterwonderland
    IJsland winterreizen ijsland vakantie

Rondreis IJsland in de zomer

Als je een IJsland vakantie in de zomer boekt, dan kun je kiezen uit een fly & drive rondreis met een huurauto, maar ook voor de avontuurlijke rondreis met de camper. Liever georganiseerd op pad? Kies dan voor de groepsreizen. Ervaar tijdens de rondreizen van de adembenemende natuur, en geniet van de uitstekende service van de locals. Welke IJsland vakantie je in de zomer ook kiest, altijd heeft Voigt Travel alvast de mooiste plekjes voor je uitgezocht. Je verblijft in gezellige hotels en bezoekt zowel de absolute highlights van IJsland, als de onontdekte parels ver van de massa.
 

 

Door de noordelijke ligging van IJsland raak je in de zomer het besef van tijd langzaam kwijt. De middernachtzon staat deze periode altijd aan de horizon. Zo kun je dus zelfs midden in de nacht nog een boek buiten lezen. Zonder het gebruik van kunstlicht wel te verstaan. Een unieke ervaring. Bezoek je IJsland aan het einde van de zomer, eind augustus of begin september, dan profiteer je alweer van het magische noorderlicht.

Winterreizen naar IJsland

Heeft de winter jou altijd al getrokken en wil je de prachtige natuur van IJsland graag ervaren onder een witte deken? Boek dan bij Voigt Travel een stoere winterreis naar het noorden van IJsland. Kies uit een alles-in-één reis waarbij alle activiteiten al inbegrepen zijn, of ga voor een reis waarbij je zelf de regie in handen hebt en de leukste excursies naar eigen smaak selecteert. Dan rest alleen nog de vraag of je voor 4, 5 of 8 dagen IJsland gaat. Want Voigt Travel vliegt zowel op vrijdag als maandag naar Akureyri in Noord-IJsland. Ideaal dus ook als je slechts een weekendje of midweek naar de sneeuw in IJsland wilt.
 

 

Staat je favoriete reis er niet tussen? Bij Voigt Travel is het uiteraard ook mogelijk om een IJsland vakantie naar wens samen te laten stellen. In de winter én zomer. Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een rondreis via 035 - 699 0322 of stuur een e-mail naar info@voigt-travel.nl.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel