IJsland vakantie

Unieke reizen naar IJsland in de winter én zomer

vakantie ijsland

ijsland vakantie

IJsland vakantie: reizen in de zomer én winter

Op vakantie naar IJsland? In de zomer vliegt Voigt Travel je vanaf luchthaven Rotterdam The Hague rechtstreeks naar Akureyri in Noord-IJsland. Daarmee ontwijk je de drukte op de luchthaven van Reykjavik. Vanaf Akureyri ligt niet alleen het noorden van IJsland aan je voeten, je kunt ook een rondje om hele land maken. Ervaar de pruttelende modderpoelen, de fotogenieke lavavelden, de majestueuze watervallen en natuurlijk de geisers. Maar tijdens een IJsland vakantie kun je ook niet om de walvissen heen. De kans op het spotten van deze reuzen is voor de kust van Húsavík zo groot dat dit ook wel de walvishoofdstad wordt genoemd. Liever in de winter naar IJsland op vakantie? Dat kan met Voigt Travel vanaf het seizoen 2019/2020 (boekbaar vanaf het najaar 2019). Vlieg vanaf Amsterdam naar Akureyri en ervaar IJsland onder een dikke laag sneeuw. Stap op de sneeuwscooter en ga mee met een huskysafari, maar vergeet ook niet een blik te werpen op de deels bevroren watervallen!

Klik hieronder op je favoriete seizoen voor ons IJsland vakantie aanbod.

  • Fly & drive en camper IJsland zomerreizen vakantie ijsland
  • Winterwonderland Boekbaar in najaar 2019 IJsland winterreizen ijsland vakantie

Rondreis IJsland in de zomer

Als je een IJsland vakantie in de zomer boekt, dan kun je kiezen uit een fly & drive rondreis met een huurauto, maar ook voor de avontuurlijke rondreis met de camper. Liever georganiseerd op pad? Kies dan voor de groepsreizen. Ervaar tijdens de rondreizen van de adembenemende natuur, en geniet van de uitstekende service van de locals. Welke IJsland vakantie je in de zomer ook kiest, altijd heeft Voigt Travel alvast de mooiste plekjes voor je uitgezocht. Je verblijft in gezellige hotels en bezoekt zowel de absolute highlights van IJsland, als de onontdekte parels ver van de massa.
 

 

Door de noordelijke ligging van IJsland raak je in de zomer het besef van tijd langzaam kwijt. De middernachtzon staat deze periode altijd aan de horizon. Zo kun je dus zelfs midden in de nacht nog een boek buiten lezen. Zonder het gebruik van kunstlicht wel te verstaan. Een unieke ervaring. Bezoek je IJsland aan het einde van de zomer, eind augustus of begin september, dan profiteer je alweer van het magische noorderlicht.

Winterreizen naar IJsland

Heeft de winter jou altijd al getrokken en wil je de prachtige natuur van IJsland graag ervaren onder een witte deken? Voigt Travel is druk bezig met het ontwikkelen van winterreizen naar IJsland. Uitdagende reizen met activiteiten, maar ook fly & drives en groepsreizen. Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws.
 

 

Staat je favoriete reis er niet tussen? Bij Voigt Travel is het uiteraard ook mogelijk om een IJsland vakantie naar wens samen te laten stellen. In de winter én zomer. Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een rondreis via 035 - 699 0322 of stuur een e-mail naar info@voigt-travel.nl.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel