Autohuur IJsland
Autohuur IJsland Alles over een auto huren in IJsland

Autohuur IJsland

De ultieme manier om het veelzijdige IJsland te beleven is door een roadtrip te maken in je eigen huurauto. Veel zien in je eigen tempo: een auto huren en zelf op ontdekking gaan is een droom van velen en geeft je een ongekend gevoel van vrijheid. Ben jij benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden van autohuur in IJsland

Waar huur je een auto in IJsland?

Het is mogelijk om zelf een auto te huren in IJsland, maar dit is vaak vrij kostbaar en daarbij kost het veel tijd om alles zelf te regelen. Boek daarom een voordelige Fly & Drive reis naar IJsland bij Voigt Travel!

We hebben verschillende reizen voor je samengesteld waarbij je vlucht, alle overnachtingen en betrouwbare autohuur in IJsland zijn inbegrepen. Het enige dat je hoeft te doen is na de landing in de auto stappen en genieten van alles wat IJsland te bieden heeft. Je slaapt op de mooiste plekjes van IJsland en ziet tijdens je road trip ontzettend veel van IJsland. Er zijn verschillende voorbeeldroutes voor je samengesteld zodat je alle highlights kunt ervaren, maar je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt.

Vaak zit er ook een bijzondere activiteit bij je reis inbegrepen. Nog meer zien en doen? In IJsland kun je van alles ondernemen. Daarom heeft Voigt Travel een aantal unieke activiteiten en excursies voor je geselecteerd die je bij je reis kunt boeken. Zo stel je gemakkelijk je eigen autorondreis door IJsland samen.

Auto huren in IJsland 

Autoroutes in IJsland

Er zijn er twee bekende autoroutes: de Diamond Circle in het noorden en de Golden Circle in het zuiden. Wanneer je een road trip maakt en deze routes volgt zie veel highlights van IJsland zoals reusachtige watervallen en gletsjers, vulkanen, hoge kliffen, magnifieke landschappen met pseudokraters, warmwaterbronnen, geisers en lieflijke vissersdorpjes.

Wanneer je een Fly & Drive reis met autohuur in IJsland bij Voigt Travel boekt, begint jouw reis in het onontdekte noorden van IJsland. De ruige kust, steile bergen en diepe fjorden maken dit gebied de ultieme plek om op road trip avontuur te gaan. Het is een plek van rust en stilte en de ideale plek om bijzondere vogels en walvissen te spotten.

Wil je een nog meer onontdekt stuk IJsland ontdekken? Denk dan aan de Westfjorden en Snæfellsnes! Hier zal je het echte authentieke IJslandse ‘aan het einde van de wereld gevoel’ vinden.

Wil jij het gevoel van vrijheid ervaren dat bij een roadtrip door IJsland hoort, maar wel graag de essentiële zaken vooraf geregeld hebben? Bekijk hier alle Fly & Drive autorondreizen door IJsland en boek de roadtrip van jouw dromen!
 

Auto huren in IJsland

Auto huren in IJsland in de winter

Ook in de winter kun je in IJsland een auto huren en het land op eigen been ontdekken. Wanneer je bij Voigt Travel je fly & drive winterreis boekt, is je huurauto inbegrepen. Je krijgt standaard een 4x4 auto to je beschikking, want die zorgt ervoor dat je zoveel mogelijk wegen kunt trotseren. Lees hier meer over autorijden in de winter in IJsland.

 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel