Werken bij Voigt Travel

vacatures voigt travel

Vacatures

Voigt Travel is een kleine, zelfstandige reisorganisatie met reizen naar bijzondere bestemmingen in het Pure Noorden (Lapland, Noorwegen, Finland, Zweden, IJsland, Groenland, Spitsbergen en Schotland). Op ons kantoor in Naarden werken ongeveer 25 specialisten aan alle inkoop-, touroperating- en verkoopactiviteiten, waaronder een eigen charterproductie naar Noord-Europa. Wij doen echt alles zelf! Zo’n 90% van onze reizen verkopen wij direct aan de consument, de overige 10% via tussenpersonen.
 

vacature voigt 

Heb jij passie voor het Pure Noorden? Bekijk dan onderstaande vacatures. Misschien kom jij dan wel ons enthousiaste team in Naarden versterken.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.​
 

 


 

Reisspecialist

Doel van de functie
Je verkoopt de reizen en gerelateerde services en producten van Voigt Travel en bent daar een echte specialist in. Je houdt je dagelijks bezig met persoonlijk klantcontact. Je benadert, informeert en adviseert (potentiële) klanten pro-actief om zo tot een passend reisvoorstel en boeking te komen. Je werkt in een klein team van reisspecialisten aan een efficiënte en resultaatgerichte afhandeling van de reizen, in nauwe samenwerking met je collega’s van productie en marketing.
 

Toekomstperspectief
Het ontwikkelen van nieuwe verkoopactiviteiten gericht op pro-actief klantcontact, in lijn met de kernwaarden (creatief, persoonlijk en betrouwbaar) en commerciële doelstellingen van Voigt Travel.
 

Wij zoeken
Een ondernemende en creatieve reisverkoper. Iemand die oprecht geïnteresseerd is in mensen. Je hebt een positieve, flexibele en resultaatgerichte werkhouding. Je weet van aanpakken, bent van nature nieuwsgierig aangelegd en onderneemt actie om alles te weten te komen. Je werkt graag in een team. Je hebt lef, vindt het niet erg om in het diepe gegooid te worden, benut elke commerciële kans en durft beslissingen te nemen. Het is voor jou vanzelfsprekend in oplossingen te denken.
 

Ontvangt leiding van
Sales Manager
 

Belangrijkste taken en werkzaamheden
 • Adviseert over en biedt de best passende reis (op maat) aan inclusief gerelateerde en aanvullende services en producten
 • Geeft persoonlijk, telefonisch en schriftelijk advies en informatie aan klanten en prospects
 • Onderhoudt proactief klantcontact en doet aan upselling
 • Beheert klant- en prospectgegevens en onderhoudt het klantprofiel
 • Bewaakt de voortgang van de reservering en draagt zorg voor de gehele administratieve afhandeling
 • Vraagt aan, wijzigt en annuleert services en producten bij de verschillende leveranciers en legt dit vast in de bedrijfsspecifieke systemen
 • Vraagt de klanttevredenheid na en beheert de eerste opvang van klachten
Benodigde kennis en vaardigheden
 • Afgeronde MBO-opleiding, bij voorkeur in toerisme of hospitality
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in zowel de Nederlandse als Engelse taal
 • Ervaring met verschillende reserveringssystemen
 • Kan goed luisteren, weet vertrouwen te wekken en toont inlevingsvermogen
 • Heeft een commerciële instelling
 • Stressbestendig
 • Functioneert uitstekend in teamverband
 • Representatief en met de juiste uitstraling

Ons aanbod
Het gaat om een fulltime functie (39 uur p/w). We bieden je een informele, uitdagende en dynamische werkomgeving. Er zijn korte lijnen en we werken prettig en collegiaal samen in een klein team van alleskunners. We verwachten een grote mate van zelfstandigheid en je krijgt alle ruimte voor eigen inbreng en nieuwe initiatieven.
Salaris conform CAO Reisbranche, groep 3.
 

Lijkt het je wat?
Stuur dan een e-mail met je motivatie en C.V. naar marc@voigt-travel.nl t.a.v. Marc Koenis.
Voor meer informatie over deze functie kun je telefonisch contact met hem opnemen via telefoonnummer 035 - 699 0321.
 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel