Vakantie Noorwegen

Unieke reizen naar Noord-Noorwegen in de winter én zomer

vakantie noorwegen

noorwegen vakantie

Marloes Meijer: Noorwegen specialist Voigt Travel

Vakantie Noorwegen in de zomer én winter

"Dankzij de rechtstreekse vluchten van Voigt Travel is een vakantie in Noord-Noorwegen dichterbij dan ooit! Zowel in de winter als zomer vliegt u binnen 3 uur rechtstreeks van Amsterdam naar het noorden van Noorwegen. Dus vergeet die hinderlijke overstap in Oslo en vlieg in één keer naar Tromsø of Evenes. Geniet het hele jaar van de prachtige natuur op de Lofoten of Vesterålen eilanden. Tijdens de winter krijgt u het noorderlicht er gratis bij. Gaat u in de zomer liever met eigen auto naar Noorwegen reizen? Ook dat is mogelijk. Voigt Travel heeft de overtocht en autoslaaptrein naar Noord-Scandinavië al voor u geregeld!"
Klik hieronder op uw favoriete seizoen voor ons uitgebreide aanbod.

  • Middernachtzon Noorwegen zomerreizen vakantie noorwegen
  • Winterwonderland Noorwegen winterreizen noorwegen vakantie

Zomervakantie in Noorwegen

Of u nu al jaren een fervent Scandinavië reiziger bent of niet, de prachtige foto’s van de eilandenarchipel Lofoten kent vrijwel iedereen. Dat het noorden van Noorwegen over veel meer van dit soort prachtige eilanden vol hoge en diepe fjorden beschikt is minder bekend. En dat maakt een vakantie in Noord-Noorwegen juist zo uniek. De beeldschone eilandengroep Vesterålen bijvoorbeeld, met haar hoge pieken en prachtige stranden. Of Senja, dat ook wel wordt gezien als Noorwegen in het klein omdat het over alle kenmerkende hoogtepunten bezit die Noorwegen zo populair maakt.

Naast de mooie eilanden beschikt Noord-Noorwegen over nog een magneet: de Noordkaap. Een vakantie in het noorden van Scandinavië is eigenlijk niet compleet zonder voet te hebben gezet op het noordelijkste puntje van het Europese vasteland. En gaat u in de zomer op vakantie naar Noorwegen, dan reist de middernachtzon met u mee. Wist u dat het eind februari in Noord-Noorwegen alweer langer licht is dan in Nederland en België? In de zomermaanden blijft de zon maar liefst 24 uur boven de horizon hangen.
 

 

Of u nu kiest voor een fly & drive rondreis naar Noord-Noorwegen of een vakantie Noorwegen met eigen auto, in beide gevallen profiteert u van de Middernachtzon. Tijdens de zomer blijft het maar liefst 24 uur per dag licht in dit gebied. Een unieke ervaring! Bekijk snel ons uitgebreide aanbod met Noord-Noorwegen rondreizen in de zomer. Heeft u advies nodig? Wij helpen u graag!

Winterreizen naar Noord-Noorwegen

Waar u in de zomer kunt genieten van de middernachtzon, daar heeft de winter het magische noorderlicht. Dankzij het zeeklimaat is de kans op het zien van het noorderlicht in Noorwegen erg groot. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een verblijf boeken op een afgelegen plek. Maar ook vanuit Tromsø kunt u iedere dag mee met een noorderlichtexcursie. In Noord-Noorwegen is sowieso geen gebrek aan mogelijkheden voor leuke activiteiten. Wat te denken van een huskysafari of sneeuwscootertocht?

Niet alleen op vaste land is genoeg te doen. Juist in de wintermaanden is het in de wateren rond Noord-Noorwegen een komen en gaan van bultruggen, potvissen, orka's en dolfijnen. Ook zeearenden laten zich net als in de zomer graag in de wintermaanden zien. Bij vrijwel alle Noorwegen winterreizen van Voigt Travel is het mogelijk om mee te gaan op een RIB-boat.

Voigt Travel is dé specialist voor reizen naar het Pure Noorden van Scandinavië en komt al jaren in Noord-Noorwegen. Wij kennen de bestemming écht en spreken altijd uit eigen ervaring. Heeft u advies nodig en speciale wensen? Dan staan we u graag te woord.
 

 

Staat uw favoriete reis er niet tussen? Bij Voigt Travel is het uiteraard ook mogelijk om een Noord-Noorwegen vakantie naar wens samen te laten stellen. In de winter én zomer. Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden via 035 - 699 0322 of stuur een e-mail naar info@voigt-travel.nl.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel