Vakantie Noorwegen

Unieke reizen naar Noord-Noorwegen in de winter én zomer

vakantie noorwegen

noorwegen vakantie

Vakantie Noorwegen: reizen in de zomer én winter

Dankzij de rechtstreekse vluchten van Voigt Travel is een vakantie in Noord-Noorwegen dichterbij dan ooit! Zowel in de winter als zomer vliegt u rechtstreeks naar het noorden van Scandinavië waar uw rondreis begint. Dus vergeet die hinderlijke overstap in Oslo en sta binnen enkele uren op de poolcirkel. Geniet het hele jaar van de prachtige natuur op de Lofoten of Vesterålen eilanden. En is het altijd al uw droom geweest om op de Noordkaap te staan? Voigt Travel maakt het mogelijk! Tijdens de winter krijgt u het noorderlicht er bovendien gratis bij. Boekt u in de zomer liever een Noorwegen vakantie met eigen auto? Ook dat is mogelijk. Specialist Voigt Travel heeft de overtocht en autoslaaptrein naar Noord-Scandinavië al voor u geregeld!

Klik hieronder op uw favoriete seizoen voor ons Noorwegen vakantie aanbod.

  • Fly & drive en eigen auto Noorwegen zomerreizen vakantie noorwegen
  • Winterwonderland Noorwegen winterreizen noorwegen vakantie

Rondreis Noorwegen in de zomer

Of u nu al jaren een fervent Scandinavië reiziger bent of niet, de prachtige foto’s van de eilandenarchipel Lofoten kent vrijwel iedereen. Dat het noorden van Noorwegen over veel meer van dit soort prachtige eilanden vol hoge en diepe fjorden beschikt is minder bekend. En dat maakt een rondreis Noorwegen in het uiterste noorden juist zo uniek. De beeldschone eilandengroep Vesterålen bijvoorbeeld, met haar hoge pieken en prachtige stranden. Of het eiland Senja, dat ook wel wordt gezien als Noorwegen in het klein omdat het over alle kenmerkende hoogtepunten bezit die Noorwegen zo populair maakt.

Naast de mooie eilanden beschikt Noord-Noorwegen over nog een magneet: de Noordkaap. Een rondreis in het noorden van Scandinavië is eigenlijk niet compleet zonder voet te hebben gezet op het noordelijkste puntje van het Europese vasteland. En boekt u in de zomer een vakantie Noorwegen, dan reist de middernachtzon met u mee. Wist u dat het eind februari in Noord-Noorwegen alweer langer licht is dan in Nederland en België? In de zomermaanden blijft de zon maar liefst 24 uur boven de horizon hangen. Kiest u voor een rondreis met Voigt Travel, dan kunt u de Noorwegen vakantie combineren met Zweden en Finland, de andere parels in Noord-Europa.
 

 

Of u nu kiest voor een fly & drive rondreis naar Noord-Noorwegen of een vakantie Noorwegen met eigen auto, in beide gevallen profiteert u van de Middernachtzon. En vanaf eind augustus begint het eerste noorderlicht alweer aan de horizon te dansen. Een unieke ervaring! Bekijk snel ons uitgebreide aanbod met Noord-Noorwegen rondreizen in de zomer. Heeft u advies nodig? Wij helpen u graag!

Winterreizen naar Noord-Noorwegen

Waar u in de zomer kunt genieten van de middernachtzon, daar heeft de winter het magische noorderlicht. Dankzij het zeeklimaat is de kans op het zien van het noorderlicht in Noorwegen erg groot. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een verblijf boeken op een afgelegen plek. Maar ook vanuit Tromsø kunt u iedere dag mee met een noorderlichtexcursie. In Noord-Noorwegen is sowieso geen gebrek aan mogelijkheden voor leuke activiteiten. Wat te denken van een huskysafari of sneeuwscootertocht?

Niet alleen op vaste land is genoeg te doen. Juist in de wintermaanden is het in de wateren rond Noord-Noorwegen een komen en gaan van bultruggen, potvissen, orka's en dolfijnen. Ook zeearenden laten zich net als in de zomer graag in de wintermaanden zien. Bij vrijwel alle Noorwegen winterreizen van Voigt Travel is het mogelijk om mee te gaan op een RIB-boat. Het is in de winter mogelijk om een fly & drive rondreis Noorwegen inclusief huurauto te boeken, maar ook een winterreis waarbij gebruik wordt gemaakt van transfers. In dat laatste geval laat u zich van A naar B brengen en kunt u optimaal van de omgeving genieten.

Voigt Travel is dé specialist voor reizen naar het Pure Noorden van Scandinavië en komt al jaren in Noord-Noorwegen. Wij kennen de bestemming écht en spreken altijd uit eigen ervaring. Heeft u advies nodig en speciale wensen? Dan staan we u graag te woord.
 

 

Staat uw favoriete reis er niet tussen? Bij Voigt Travel is het uiteraard ook mogelijk om een Noord-Noorwegen vakantie naar wens samen te laten stellen. In de winter én zomer. Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een rondreis via 035 - 699 0322 of stuur een e-mail naar info@voigt-travel.nl.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel