Zomervluchten en vluchttijden naar Scandinavië
Vluchttijden Vliegen naar Finland, Noorwegen en Zweden

Zomervluchten en vluchttijden naar Scandinavië

Zonder overstappen vliegen naar Finland en Noorwegen
Voigt Travel organiseert fly & drive rondreizen naar Scandinavië en comfort begint voor ons al op de luchthaven in Nederland. Of je nu naar het zuiden van Noorwegen of Finland gaat, of naar Lapland, met Voigt Travel vlieg je altijd rechtstreeks zonder overstappen naar je bestemming. Wel zo makkelijk!
 

Vanaf Rotterdam naar Zuid-Finland en Fins Lapland
vliegen noorwegenDe rechtstreekse vluchten naar Rovaniemi in Fins Lapland en Savonlinna in Zuid Finland gaan vanaf Rotterdam The Hague Airport en vinden plaats van juni t/m september. Deze periode vliegt Voigt Travel je iedere woensdag naar Scandinavië. Rovaniemi is de 'hoofdstad' van Fins Lapland en is gelegen pal op de Poolcirkel en Savonlinna ligt middenin het Finse merengebied. Zo zit je binnen een paar uur onder de Middernachtzon! Op deze manier kun je op een wel erg comfortabele manier genieten van het Pure Noorden.

Gegarandeerde vluchten
De vluchten worden uitgevoerd in samenwerking met Transavia. Je kunt er op rekenen dat deze gegarandeerd vertrekken. Deze vluchten hebben wij namelijk van tevoren ingekocht. Hierdoor kunnen ze niet geannuleerd worden. Transavia heeft ons bevestigd dat deze vluchten gegarandeerd vertrekken op de afgesproken dagen. Zo begin je je vakantie in het Hoge Noorden comfortabel en onbezorgd!

Bagage van tevoren afleveren
Wist je dat je je bagage op Rotterdam The Hague Airport al een dag van tevoren kunt afleveren? Handig wanneer je in de buurt woont of bij de luchthaven overnacht. Op de website van Rotterdam The Hague Airport vind je hier meer informatie over.

Rechtstreeks naar Fjord Noorwegen
Wil jij op vakantie naar Fjord Noorwegen? Met Voigt Travel vlieg jij rechtstreeks naar Oslo en Ålesund in Noorwegen. De vluchten worden uitgevoerd door KLM en gaan vanaf luchthaven Schiphol in Amsterdam.

Vluchttijden Scandinavië zomer 2024

Selecteer de juiste bestemming.

Er is geen tijdsverschil met Noorwegen en Zweden. In Finland is het 1 uur later dan in Nederland en België. De lokale aankomst- en vertrektijden (onder voorbehoud van wijzigingen door Transavia en KLM) zijn als volgt:
 

---

 

Rovaniemi vluchten

Heenreis Vluchtperiode Vertrek Rotterdam Aankomst Rovaniemi
Woensdag (tussenlanding Savonlinna) 19 juni - 4 september 06:55 uur 12:35 uur
       
Terugreis Vluchtperiode Vertrek Rovaniemi Aankomst Rotterdam
Woensdag 26 juni - 11 september 13:20 uur 15:20 uur

---

 

Savonlinna vluchten

Heenreis Vluchtperiode Vertrek Rotterdam Aankomst Savonlinna
Woensdag 19 juni - 4 september 06:55 uur 10:40 uur
Terugreis Vluchtperiode Vertrek Savonlinna Aankomst Rotterdam
Woensdag (tussenlanding Rovaniemi)
 
26 juni - 11 september 11:20 uur 15:20 uur

 

Oslo, Ålesund en Evenes vluchten

Voor de route Amsterdam-Oslo, Amsterdam-Ålesund en Amsterdam-Evenes zijn dagelijks meerdere vluchten en verschillende vertrektijden. In overleg worden de meest gunstige tijden gekozen.


In de zomer vliegen naar een andere Voigt bestemming

In de zomer kun je ook met Voigt Travel vliegen naar Schotland en IJsland. Hier lees je meer over de vluchttijden naar Schotland en de vluchttijden naar IJsland voor zomer 2024.
 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel