Groepsreizen

Groepsreizen

Naar Lapland, Noorwegen, Spitsbergen en IJsland

voigt travel

Mirjam van Breukelen: Reisspecialist Voigt Travel

"Heel fijn om met gelijkgestemden op reis te gaan en nieuwe mensen te leren kennen"

"Groepsreizen naar Lapland, IJsland en Noorwegen zijn onvergetelijk. Zowel in de zomer als in de winter. En met Voigt Travel helemaal. In een kleine groep bezoek je bekende highlights maar bovenal ook plekken waar je je vakantiebestemming echt leert kennen."

Bekijk onze groepsreizen naar Lapland, Noorwegen en IJsland

  • Het Hoge Noorden Scandinavië groepsreizen
  • Lapland lapland groepsreizen in de winter
  • IJsland in de winter ijsland groepsreizen in de winter
  • IJsland in de zomer ijsland groepsreizen in de zomer

Ga met ons mee op groepsreis naar het Pure Noorden

Wat dacht je van een middernachtzonreis in Noord-Scandinavië waar de zon 24/7 niet onder gaat? Of een groepsreis langs parels van plekken in het magische IJsland? 's Winters kun je met gelijkgestemden op pad in Lapland. Samen op huskysafari, verhalen uitwisselen bij het kampvuur en ervaren hoe het noorderlicht aan de hemel danst. Wil je walvissen spotten? Ga dan mee op één van onze scheepsreizen in Noord-Noorwegen. Ten slotte hebben we ook nog indrukwekkende groepsreizen naar Spitsbergen. Daar ervaar je het echte aan-het-einde-van-de-wereld gevoel

Welke bestemming je ook kiest: tijdens een groepsreis met Voigt Travel naar het Pure Noorden kun je verzekerd zijn van een goede nachtrust. Behalve als je op noorderlichtreis gaat, want dan belt de noorderlichtexpert je, zodra het noorderlicht aan de hemel verschijnt, uit bed. We zorgen voor de beste en meest sfeervolle lodges en hotels. Waar je écht het gevoel hebt dat je op vakantie bent en waar je nieuwe vrienden voor het leven maakt - of gewoon lekker onder de mensen bent.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel