ijsland-winter-groepsreizen

Groepsreizen

"Ontdek met een ervaren reisleider alle highlights van winters IJsland"

lisette-h-ijsland-w
Lisette Hartman

IJsland winter: avontuurlijke reizen naar het noorderlicht

Lisette Hartman, IJsland specialist Voigt Travel: "In de winter verandert IJsland in een wondere wereld. De hete lavavelden worden bedekt onder een witte laag sneeuw en de watervallen bevriezen. Een walhalla voor natuurfotografen. Tijdens de IJsland winterreizen van Voigt Travel kom je op de mooiste plekken. Waar andere reisorganisaties stoppen, gaat Voigt Travel verder. Je vliegt met ons in februari en maart van Amsterdam rechtstreeks naar Akureyri, in het noorden van IJsland. Zonder een hinderlijke overstap in Reykjavik. Zo sta je in een mum van tijd in het IJslandse winterwonderland.

Je krijgt alle tijd om de mooie natuur te wonderen, maar tijdens een wintervakantie in IJsland kun je ook deelnemen aan leuke activiteiten. Stap in Húsavík op een RIB-boot om walvissen te spotten, ga sneeuwscooteren in Mývatn, paardrijden over deels bevroren meren en bekijk de wondere wereld in een ijsgrot. Is het je droom om het noorderlicht in IJsland te zien? Ga dan met Voigt Travel in de winter naar Noord-IJsland, waar de kans het grootste is.
 

IJsland winter kun je op verschillende manieren ervaren. Kies bijvoorbeeld voor een avonturenweek met veel activiteiten. Heb je maar een paar vrije dagen, kies dan voor een short break. De eigenzinnige reiziger kiest voor een fly & drive rondreis, inclusief goed uitgeruste huurauto, en reizigers die meer van het land willen leren gaan mee met een groepsreis. Voor een ieder wat wils!"

3 mooie IJsland winter reizen gevonden

 • Incl. unieke activiteiten Boekbaar 22/23
  8 dagen, mét noorderlichtgids, volpension, v.a. € 2.785 p.p.

  Noorderlichtreis Noord-IJsland

  noorderlichtreis-noordijsland-thumb
 • Unieke groepsreis met Nederlandse reisleiding Kleine groep
  8 dagen, groepsreis, v.a. € 2.565 p.p.

  Parels van de IJslandse kust

  parels-van-de-kust-groepsreis-ijsland-header-thumb
 • Unieke groepsreis met Nederlandse reisleiding Kleine groep
  9 dagen, groepsreis, halfpension, v.a. € 2.695 p.p.

  Magische winter rond de IJslandse kust

  magische%20winter%20rond%20ijslandse%20kust_thumb