Zweden wintervakantie

Zweden wintervakantie

Avontuurlijk wintervakanties naar Zweden

zweden wintervakantie

Zweden wintervakantie: op reis naar het midden en noorden van Zweden

Op vakantie naar Zweden? In de winter vlieg je vanaf Düsseldorf Airport rechtstreeks naar Kiruna in Zweeds Lapland. Wil je wintersporten in Zweden? Dan brengen we je via een directe  vlucht vanaf Schiphol Airport naar Scandinavian Mountains Airport en Åre-Östersund in het midden van Zweden. In minder dan drie uur vliegen sta jij dus in het winterse landschap van Zweden.
 

Klik hieronder op de soort reis naar Zweden winter.

 

 

Bekijk onze reizen naar Zweden

  • Skiën in Zweden Wintersport in Zweden
  • Winterwonderland in Zweeds Lapland Zweeds Lapland winter

Wintersporten of winterwonderland in Zweden

De skigebieden in de Zweedse regio's Dalarna en Jämtland nemen je mee naar pistes waar sneeuwzekerheid, rust en gastronomie centraal staan. Hier geniet je in knusse restaurants of bij het kampvuur van traditioneel Zweedse koffiemomenten, compleet met kaneelbroodjes en chocoladebollen. Wanneer je bovenaan de piste staat, en naar beneden sjeest, zie je overal om je heen prachtige witte naaldbomen. Alsof je in een sprookjesboek beland bent.

Ontdek jij liever het ruigere noorden van Zweden? Daar waar je in een huskyslede of op sneeuwschoenen door de bossen heen dwaalt, waar het noorderlicht het landschap magisch verlicht en waar je met de Sami het authentieke Lapland ervaart? Ga mee naar Zweeds Lapland en verblijf in sfeervolle ecolodge, zoals Granö Beckasin, Camp Ripan of Kukkolaforsen.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel