Zweden wintervakantie

Zweden wintervakantie

Avontuurlijke wintervakanties naar Zweden

zweden wintervakantie

Zweden wintervakantie: op reis naar het noorden van Zweden

Op vakantie naar Zweden? In de winter vlieg je vanaf Düsseldorf Airport rechtstreeks naar Kiruna in Zweeds Lapland. Zo sta je in minder dan drie uur vliegen in het winterse landschap van Noord-Zweden. In het zuidelijke deel vind je uitgestrekte sprookjesbossen, zoals bij Granö. In het noorden vind je daarentegen hoge bergpieken en ruige valleien. Verblijf bij Camp Ripan in Kiruna en ga op huskysafari door de bergen.

Wil je wintersporten in Zweden? Dat kan in deze regio hier ook. In het mooie Björkliden ben je aan het juiste adres voor avontuurlijke wintersportvakanties. Ook in andere plaatsen in Zweeds Lapland vind je skipistes.

 

 

Bekijk onze reizen naar Zweden

  • Alle reizen naar Zweeds Lapland zweeds lapland vakantie
  • Waarom naar Zweeds Lapland? waarom zweeds lapland vakantie
  • Vluchttijden vluchttijden Zweeds Lapland

Winterwonderland in Zweden

Ben jij op zoek naar het onontdekte Lapland? Ga naar Zweeds Lapland. In het ruige en sprookjesachtige noorden dwaal je in een huskyslede of op sneeuwschoenen door de bossen heen, verlicht het noorderlicht het landschap magisch en ervaar je met de Sami het authentieke Lapland? Ga mee naar Zweeds Lapland en verblijf in sfeervolle ecolodge, zoals Granö Beckasin, Camp Ripan of Kukkolaforsen.

 

Voor welke belevenis ga jij?

  • De Sami cultuur ervaren zweeds lapland vakantie
  • Wintersporten in Björkliden wintersportvakantie Bjorkliden
  • Elanden spotten elanden spotten zweeds lapland

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel