Aanbiedingen en acties

aanbieding voigt travel

Aanbiedingen van Voigt Travel

Bij Voigt Travel boek je reizen naar het Pure Noorden (Lapland, Noorwegen, Finland, Zweden, IJsland, Spitsbergen en Schotland) en het Ware Zuiden (Sicilië en Sardinië). Wij kennen de locaties zelf en spreken dan ook uit eigen ervaring. Bekijk hieronder alle aanbiedingen van Voigt Travel.​
 


 

Midzomer voordeelweken IJsland

ijsland aanbieding

Ben jij nog op zoek naar een bijzondere vakantie? Wat dacht je van het magische IJsland? Met Voigt Travel vlieg je direct naar de spectaculaire noordkust bij Akureyri, waar je walvissen en papegaaiduikers kunt spotten, vulkanen kunt beklimmen en je kunt vergapen aan enorme watervallen. Vrijwel alles is al bij de reis inbegrepen: de vlucht, de huurauto en alle overnachtingen. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is bepalen welke natuurwonderen je wilt zien. In 8 dagen kun je alle hoogtepunten van IJsland hebben afgevinkt maar als je optimaal wilt genieten adviseren we je om voor een 15-daagse reis te kiezen óf lekker in het rustige noorden te blijven. Tip: eind augustus is de kans groot dat je ook het noorderlicht kunt toevoegen aan het rijtje hoogtepunten van IJsland. Grijp je kans en kies nu voor die waanzinnig mooie IJsland reis. Boek je tussen 21 juni en 30 juli, dan boeken wij er GRATIS nog een coole ervaring bij in de ijsgrot van Lofthellir, t.w.v. € 151 p.p.
 

Aanbieding

Het is midzomer en het is nu of nooit! Boek deze maand nog een van onze fly & drives naar IJsland en wij trakteren je op een waanzinnige hike in de ijsgrot van Lofthellir, t.w.v. € 151 p.p.
 

Voorwaarden

 • Bij boeking van een fly & drive rondreis naar IJsland naar keuze*
 • Reserveren o.v.v. MZI19
 • Geldig op alle gepubliceerde vertrekdata: van 24 juni t/m 2 september 2019
 • Boeken tussen 21 juni en 30 juli 2019
 • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
 • De aanbieding geldt per reserveringsnummer
 • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: MZI19
 


 

 


 

Midzomer voordeelweken Scandinavië

midzomer voordeelweken aanbieding

Ben jij nog op zoek naar een bijzondere vakantie? Wat dacht je van actie en ontspanning in de ongerepte wildernis van het noorden van Scandinavië? Met Voigt Travel vlieg je, zonder over te hoeven stappen, direct richting de poolcirkel en vanaf daar ligt het hele Arctische gebied aan je voeten. Vrijwel alles is al bij de rondreis inbegrepen: de vlucht, de huurauto en alle overnachtingen, vaak op waanzinnig mooie locaties. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is de route uitkiezen en bepalen welke excursie je gaat boeken! Wordt het elanden, beren of walvissen spotten, ga je fatbiken, buggy rijden of raften of laat je je met de helicopter afzetten op een bergtop om een stuk van de Kungsleden te hiken? In een week tijd kun je helemaal 'into the wild' gaan en elke dag een nieuw avontuur beleven. Wil je het rustiger aan doen, kies dan voor een 15-daagse roadtrip naar de Noordkaap of de Lofoten en Vesteralen. Tip: eind augustus is de kans groot dat je ook het noorderlicht kunt toevoegen aan het rijtje hoogtepunten! Grijp je kans en kies nu voor die onvergetelijke rondreis. Boek je tussen 21 juni en 30 juli, dan krijg je er een excursietegoed bij van maximaal € 120 p.p.
 

Aanbieding

Het is midzomer en het is nu of nooit! Boek deze maand nog een van onze fly & drives naar het noorden van Finland, Zweden en Noorwegen met vertrek in augustus of september en wij boeken er GRATIS een excursie naar keuze voor je bij tot een maximale waarde van € 120 p.p.
 

Voorwaarden

 • Bij boeking van een fly & drive rondreis naar keuze in Noord-Europa
 • Reserveren o.v.v. MZS19
 • Geldig op alle gepubliceerde vertrekdata: van 7 augustus t/m 11 september 2019
 • Boeken tussen 21 juni en 30 juli 2019
 • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
 • De aanbieding geldt uitsluitend voor een nieuw gemaakte boeking en geldt voor alle reizigers op één reserveringsnummer.
 • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: MZS19
 


 

 


 

Sneeuwavontuur Lapland aanbieding

lapland aanbieding

Kies voor de alles-in-een winterervaring in Lapland. Boek een week vol met bijzondere sneeuwavonturen in het uiterste noorden van Finland. Je verblijft in het gastvrije Wildernis Hotel Nellim, een plek waar je je meteen thuis voelt, dankzij de gezellige sfeer, het lekkere eten en de goede zorgen van de gastheer en -vrouw. Elke dag staat er een nieuwe uitdaging op het programma, zoals een sneeuwscootertocht naar een rendierboerderij en een huskysafari. Onder leiding van een local maak je een aantal begeleide tochten op langlaufski's en sneeuwschoenen zodat je er daarna ook zelf op uit kunt. 's Avonds is er de sauna ter ontspanning en, als het even meezit, het noorderlicht! Overtuigd? Snelle beslissers profiteren van € 150 shoptegoed bij De Zwerfkei Outdoor en Travel Centre, kun je mooi alvast wat wintergoed aanschaffen. Boeken vóór 10 september dus wees er snel bij.
 

Aanbieding

Dit is pas cool! Boek vóór 10 september 2019 het Sneeuwavontuur Nellim in Lapland, dan krijg je er GRATIS een cadeaukaart van Zwerfkei Outdoor en Travel Centre bij t.w.v. € 150.
 

Voorwaarden

 • Bij boeking van de Lapland Actief reis: Sneeuwavontuur Nellim
 • Reserveren o.v.v. SNN20
 • Geldig bij vertrek op: 4, 11, 18 en 25 januari en 1, 8 en 29 februari 2020
 • Boeken vóór 10 september 2019
 • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
 • Eén Zwerfkei Cadeaukaart per 2 volbetalende reizigers op één reserveringsnummer (Na afloop van de actie wordt de cadeaukaart verstuurd)
 • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: SNN20
 


 


 

Meer informatie?

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel