Aanbiedingen en acties

aanbieding voigt travel

Aanbiedingen van Voigt Travel

Bij Voigt Travel boekt u reizen naar het Pure Noorden (Lapland, Zweden, Finland, Noorwegen en Schotland) en het Ware Zuiden (Sicilië en Sardinië). Wij kennen de locaties zelf en spreken dan ook uit eigen ervaring. Bekijk hieronder alle aanbiedingen van Voigt Travel.​
 

 


 

Wildernis aanbieding Lapland

lapland aanbieding

Voor actieve rustzoekers die op zoek zijn naar een echte wilderniservaring. Deze 8-daagse fly & drive reis brengt u naar een lodge in de middle of nowhere aan de Russische grens en een aantal rustieke bungalows in de bossen en heuvels van Fins Lapland. Een aantal dagen trekt u er met een lokale gids op uit voor een mooie hike in een van de Nationale Parken en de rest van de tijd gaat u te voet of met de huurauto op pad. Dit is uw kans op een unieke outdoorervaring met kenners die u inwijden in de geheimen van de wildernis. Boek vóór 19 juni en u krijgt niet alleen € 100 korting op de reissom p.p. maar ook helemaal GRATIS deze stoere 15L rugzak van 66°NORTH bij: van waterproof materiaal, extra sterke bodem en ademend rugdeel. Een ideale vakantierugzak om uw persoonlijke spullen in op te bergen tijdens het hiken. Boek snel want op=op.
 

Aanbieding

Boek vóór 19 juni 2018 de wandelreis Actiefweek Lapland fly & drive en ontvang € 100 korting op de reissom p.p. én een GRATIS stoere 66°NORTH rugzak van waterproof materiaal, t.w.v. € 125.
 

Voorwaarden

 • Bij boeking van de reis: Actiefweek Lapland fly & drive
 • Reserveren o.v.v. NOR18
 • Geldig bij vertrek op: 8 augustus en 5 september 2018
 • Boeken vóór 19 juni 2018
 • Op basis van beschikbaarheid
 • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd
 • Per reserveringsnummer geldt: de korting is per persoon en 1 rugzak per 2 volbetalende reizigers
 • Na afloop van de actie krijgt u de rugzak toegestuurd
 • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: NOR18
 


 

 


 

Schotland op z'n best: gratis ontbijt en diner bij DFDS

schotland aanbieding

De nazomer is het perfecte moment om in Schotland volop te genieten van de weergekeerde rust en die heerlijk warme najaarszon en de prachtige kleuren van het geweldige Schotse landschap mee te pakken. Op deze 10-daagse rondreis met eigen auto maakt u op een ontspannende manier kennis met dit fascinerende land. De ferry overtocht is al inbegrepen, net als een knus hotel in de romantische hoofdstad Edinburgh, een traditionele inn aan de ruige westkust van Schotland en een charmante bed & breakfast in de Central Highlands waar we ook een Landrover safari voor u hebben gereserveerd. Grote kans dat de Schotse gids u ook kan vertellen waar u dan de beste whiskystokerij kunt bezoeken. Boek vóór 26 juni a.s. deze eigen auto rondreis en u krijgt van ons GRATIS ontbijt en diner aan boord van de ferry, zowel op de heen- als de terugreis.
 

Aanbieding

Boek vóór 26 juni 2018 de 10-daagse eigen auto rondreis Schotland op z'n best met vertrek vanaf 20 augustus en wij boeken het ontbijt- en dinerbuffet aan boord van de ferry er GRATIS voor u bij, zowel op de heen- als de terugreis.
 

Voorwaarden

 • Bij boeking van de eigen auto rondreis: Schotland op z'n best
 • Reserveren o.v.v. BES18
 • Geldig bij vertrek in de periode: 20 augustus t/m 20 oktober
 • Boeken vóór 26 juni 2018
 • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
 • De aanbieding geldt voor alle reizigers op één reserveringsnummer
 • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: BES18
 


 

 


 

Meer informatie?

Neemt u gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur uw vraag via het contactformulier. Wij informeren u graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel