Aanbiedingen Voigt Travel
Aanbiedingen en acties

Aanbiedingen Voigt Travel

Bij Voigt Travel boek je reizen naar het Hoge Noorden (Lapland, Noorwegen, Finland, Zweden, IJsland, Groenland, Spitsbergen, Schotland, Canada en de Faeroer Eilanden). Wij kennen de locaties zelf en spreken dan ook uit eigen ervaring.
 

Camper Express Noordkaap en Lapland
Nu al vanaf €995,- i.p.v. €1345,- p.p.!

Altijd al van gedroomd om in eigen tempo en in alle vrijheid met een eigen camper de unieke wildernis van het Hoge Noorden te bezoeken? Met deze mooie 8-daagse camperreis brengen we je naar prachtige plekken middenin de natuur. Stippel je eigen route in alle vrijheid uit, overnacht op de meest unieke plekjes, bewonder het einde van de wereld, ervaar de middernachtzon en word wakker in niemandsland met prachtige uitzichten. Dit allemaal nu wel heel aantrekkelijk geprijsd: al vanaf €995 per persoon inclusief camper.


 

8-daagse fly & drive Puur Natuur Finland
Al vanaf € 895 per persoon én GRATIS huurauto

Altijd al Fins Lapland in de zomer willen bezoeken? Met deze mooie 8-daagse fly & drive reis brengen we je naar de mooiste plekken middenin de natuur. Trek de bossen in op een van de vele wandelroutes, of bedwing de stroomversnellingen tijdens het raften. Geniet van de rust tijdens een kanotocht op het meer, of test je skills op de uitdagende mountainbike trails. De zomer in Fins Lapland is een groot avontuur. Dit allemaal al vanaf € 895 per persoon inclusief huurauto. 


 
Bekijk hier de aanbiedingen voor onze winterreizen.

 

Op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Contact met Voigt Travel

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!


Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel