Aanbiedingen en acties

aanbieding voigt travel

Aanbiedingen van Voigt Travel

Bij Voigt Travel boek je reizen naar het Pure Noorden (Lapland, Noorwegen, Finland, Zweden, IJsland, Spitsbergen en Schotland) en het Ware Zuiden (Sicilië en Sardinië). Wij kennen de locaties zelf en spreken dan ook uit eigen ervaring. Bekijk hieronder alle aanbiedingen van Voigt Travel.​
 

 


 

Vroegboekaanbieding Lapland

lapland aanbieding

Beleef goede tijden in sprookjesachtig Lapland! Voor de ultieme wintersportervaring combineer je een paar dagen skiën of snowboarden in Levi met een sensationele sneeuwscootertocht, een stoere huskysafari en een ritje op een authentieke rendierslee. 's Avonds geniet je van een drankje in de bar en kun je lekker uit eten in een van de vele restaurants in dit leuke plaatsje. Helemaal zen worden doe je in de sauna of tijdens het ijsvissen en sneeuwschoenwandelen in de ruige wildernis. En wat dacht je van een nachtje slapen in een iglo? Houd in elk geval de sterrenhemel goed in de gaten, want de kans is groot dat het noorderlicht verschijnt. Dan kun je je geluk toch niet meer op? Boek nu die droomreis en profiteer van € 100 vroegboekvoordeel.
 

Aanbieding

Trakteer jezelf op de coolste winterervaring ooit. Boek vóór 25 juni 2019 een onvergetelijk Lapland Avontuur in Levi en ontvang € 100 vroegboekkorting.
 

Voorwaarden

 • Bij boeking van een 8-daagse Lapland Avontuur reis naar Levi
 • Reserveren o.v.v. LEV20
 • Geldig bij vertrek op: alle gepubliceerde vertrekdata, m.u.v. 22, 29 december 2019 en 16, 23 februari 2020
 • Boeken vóór 25 juni 2019
 • Niet geldig op 4- en 5-daagse reizen
 • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
 • De korting geldt per boeking, dus per reserveringsnummer
 • Deze actie is niet te combineren met een van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: LEV20
 


 

 


 

Vroegboekaanbieding Noorderlichtreis

noorderlicht aanbieding

Wat nog maar weinig mensen weten is dat half december de ideale reistijd is voor een noorderlichtreis in Lapland. De pistes zijn sneeuwzeker, prima verlicht en de eerste sneeuwscooter-, husky- en rendiersafari's gaan van start. Dit is de ideale tijd om noorderlicht te spotten omdat het al vroeg donker is. In de Kaamos tijd komt de zon het grootste deel van de dag niet meer boven de horizon uit. Denk niet dat het donker is, want het poollicht weerkaatst op de sneeuw en kleurt het landschap in prachtig blauw en paars of diep oranje. Reserveer daarom nu al een plek op deze bijzondere noorderlichtreis onder leiding van noorderlichtexpert en reisleider Ruben Weytjens, dan profiteer je van een vroegboekkorting van €150 per persoon én ben je een van de eerste noorderlichtreizigers van het seizoen.
 

Aanbieding

Boek vóór 11 juni 2019 een plek als deelnemer aan de 8-daagse Noorderlichtreis Kaamos en krijg zomaar € 150 vroegboekkorting per persoon!
 

Voorwaarden

 • Bij boeking van de groepsreis: Noorderlichtreis Kaamos
 • Reserveren o.v.v. KAA20
 • Geldig bij vertrek op: zondag 15 december 2019
 • Boeken vóór 11 juni 2019
 • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
 • De aanbieding geldt alleen voor volbetalende reizigers, op één reserveringsnummer
 • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: KAA20
 


 

 


 

Meer informatie?

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel