Aanbiedingen en acties

aanbieding voigt travel

Aanbiedingen Voigt Travel

Bij Voigt Travel boek je reizen naar het Pure Noorden (Lapland, Noorwegen, Finland, Zweden, IJsland, Groenland, Spitsbergen en Schotland). Wij kennen de locaties zelf en spreken dan ook uit eigen ervaring. Bekijk hieronder alle aanbiedingen van Voigt Travel voor de zomer en hier voor de winter.

 

 

De Voigt Travel Zorgeloos Boeken Garantie 

Met de Voigt Travel Zorgeloos Boeken Garantie kun je nu zorgeloos een vakantie boeken met vertrek in zomer 2021. Je kunt namelijk op ieder moment tot zes weken voor vertrek omboeken naar een andere periode of bestemming. Ook kun je tot zes weken voor vertrek kosteloos annuleren, ongeacht de reden van annulering. Daarbij ontvangt van ons de eerdere betaling aan Voigt Travel retour. Zo blijf je flexibel en kun je tegelijkertijd je droomreis alvast in je agenda zetten.

De voorwaarden van de Zorgeloos Boeken Garantie zijn:

  • De Zorgeloos Boeken Garantie is van toepassing op de zomerreizen met vertrek in 2021 (1 april 2021 – 30 november 2021).*
  • Het is mogelijk om tot zes weken voor vertrek kosteloos te annuleren, zonder opgaaf van reden van annulering.
  • Het is mogelijk om tot zes weken voor vertrek je reis om te boeken naar een andere periode of bestemming. Hierbij zullen we eventuele meer- of minderkosten verrekenen op de factuur.
  • De garantie wordt automatisch afgesloten bij nieuwe boekingen gemaakt vanaf 24 december 2020 en reizigers die in het bezit zijn van een corona voucher.
  • Bij nieuwe boekingen geldt: Aanbetaling voor de reis bedraagt 30% van de reissom. Dit bedrag dient binnen 10 dagen na bevestiging te worden betaald.
  • De restantbetaling vindt plaats zes weken voor vertrek.
  • * Dit aanbod geldt voor alle zomerreizen van Voigt Travel met uitzondering van de bestemming Groenland, reizen met de Colorline en de Smyril Line en de groepsreizen.

Geen enkele reden om jouw boeking nog verder uit te stellen dus. Je reist komende zomer met Voigt Travel naar de prachtige bestemmingen  Schotland,  Scandinavië en  IJsland
 


 

Op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Contact met Voigt Travel

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!


Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel