Aanbiedingen en acties

aanbieding voigt travel

Aanbiedingen van Voigt Travel

Bij Voigt Travel boekt u reizen naar het Pure Noorden (Lapland, Zweden, Finland, Noorwegen, IJsland, Groenland en Schotland) en het Ware Zuiden (Portugal, Sicilië en Sardinië). Wij kennen de locaties zelf en spreken dan ook uit eigen ervaring. Bekijk hieronder alle aanbiedingen van Voigt Travel.​
 

 • Vroegboekaanbieding Lapland
 • GRATIS welkomstdiner bij rondreis Sardinië

 

Vroegboekaanbieding Lapland

Een buitenkans voor wintersportliefhebbers! Voigt Travel vliegt komend winterseizoen al vanaf 3 december naar Lapland dus dit is uw kans om, voordat het seizoen losbarst, alvast de husky's en rendieren warm te laten lopen en optimaal te genieten van een heerlijke week in de sneeuw. In Lapland valt die meestal al vroeg in oktober, als bij ons de herfst nog moet beginnen. In de skigebieden maken ze extra sneeuw bij met sneeuwkanonnen zodat half november de meeste skipistes al geopend zijn. De eerste sneeuwscooter-, husky- en rendiersafari's gaan van start en de kans om noorderlicht waar te nemen is extra groot omdat het al vroeg donker is. De zon komt het grootste deel van de dag niet meer boven de horizon uit. In Finland heet dit de tijd van Kaamos. Het is niet donker want het poollicht weerkaatst op de sneeuw en zet de omgeving in een prachtige blauw en paars licht. Boek daarom nu vóór 1 augustus a.s. een extra voordelig Lapland Avontuur naar Ruka met verblijf naar keuze. U ontvangt dan bij vertrek in december 2017 een extra vroegboekkorting van € 100 per boeking.
 

Aanbieding

Wees er snel bij! Boek vóór 1 augustus 2017 een Lapland Avontuur met verblijf naar keuze in Ruka-Kuusamo en ontvang € 100 vroegboekkorting.
 

Voorwaarden

 • Bij boeking van een Lapland Avontuur reis in Ruka-Kuusamo*
 • Reserveren o.v.v. VRG18
 • Geldig bij vertrek op: 3, 10 en 17 december 2017
 • Boeken vóór 1 augustus 2017
 • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
 • De aanbieding geldt per boeking/reserveringsnummer
 • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

*Geldig bij verblijf in Ruka Ski Chalets, RukaSuites appartementen, Ruka MastonAitio bungalows, Hotel RukaTonttu, RukaVillage appartementen en Ruka Villa
 

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: VRG18
 


 

GRATIS welkomstdiner bij rondreis Sardinië

Het betoverende eiland Sardinië kent ruige berglandschappen, een eeuwenoude cultuur en prachtige kusten met witte stranden en een helderblauwe zee. Favoriete vakantiebestemming van de Italianen en nog weinig massatoerisme. Juist op een rondreis ziet u alle bijzondere plekjes van dit wonderschone eiland. U verblijft u op kleinschalige, landelijk gelegen hotels. Boekt u vóór 30 juni a.s. de rondreis Mare & Montagna of Country & Agriturismo, dan boeken wij GRATIS een dinerarrangement inclusief wijn voor u bij aankomst in het eerste* hotel waar u verblijft. Lekker makkelijk want u hoeft niet meteen te zoeken en nog mooier, u maakt meteen kennis met de bijzondere specialiteiten van het eiland, zoals pane carasau, porcheddu of pecorino sardo. Op=Op dus wacht niet te lang met boeken.
 

Aanbieding

Boek nu de rondreis Sardinië Mare & Montagna of Country & Agriturismo (met eigen auto of een fly & drive rondreis) met vertrek in juni, juli of september en u krijgt GRATIS een welkomstdiner t.w.v. € 50 p.p. bij aankomst in het eerste* hotel van uw rondreis.
 

 • Rondreis Mare & Montagna, eigen auto en fly & drive:
  Hotel Villa Su Lithu
 • Rondreis Country & Agriturismo, eigen auto en fly & drive:
  Country Hotel Alghero

* Boekt u de Country & Agriturismo Grande, dan is het dinerarrangement ook in Country Hotel Alghero maar dit is dan het derde hotel waar u verblijft.
 

Voorwaarden

 • Bij boeking van de eigen auto of fly & drive rondreis: Sardinië Mare & Montagna of Sardinië Country & Agriturismo
 • Reserveren o.v.v. DIN17
 • Geldig bij vertrek in: juni, juli of september 2017
 • Boeken vóór 30 juni 2017
 • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
 • De aanbieding geldt alleen voor volbetalende reizigers, op één reserveringsnummer
 • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: DIN17
 


 

Meer informatie?

Neemt u gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur uw vraag via het contactformulier. Wij informeren u graag!

 

aanbiedingen voigt travel

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel