Aanbiedingen en acties

aanbieding voigt travel

Aanbiedingen Voigt Travel

Bij Voigt Travel boek je reizen naar het Pure Noorden (Lapland, Noorwegen, Finland, Zweden, IJsland, Groenland, Spitsbergen en Schotland). Wij kennen de locaties zelf en spreken dan ook uit eigen ervaring. Bekijk hieronder alle aanbiedingen van Voigt Travel voor de zomer en voor de winter.

 

Winterwonderland week Äkäslompoloakaslompolo 

Wie droomt er nu niet van: een week verblijven in magisch Winterwonderland®, waarbij je op pad gaat met een enthousiast husky-team, per sneeuwscooter door dichte bossen en over open vlakten rijdt, een ontmoeting met de rendieren hebt en het noorderlicht aan de hemel ziet verschijnen tijdens een avond sneeuwschoenwandeling. Ook trek je, net als de Finnen, de lange latten onder voor een inspannende langlaufles! Na een heerlijke dag in de gezonde buitenlucht is het heerlijk thuiskomen in je eigen knusse bungalow met open haard en sauna.

Winterwonderland week Äkäslompolo is een prachtige reis waarbij al veel activiteiten zijn inbegrepen: introductieles langlaufen, bezoekrendierfarm en rendiersafari, noorderlicht sneeuwschoenwandeling, huskysafari en sneeuwscootersafari. En dat alles is al mogelijk voor de scherpe prijs van € 1.695.


 

Verblijf 4 of 5 dagen in een Aurora View Suite inclusief wildernis sneeuwscootersafari

Aurora View Suite 

Wil je er even lekker tussenuit met z’n tweeën, waarbij het verblijf wel een beetje luxe mag en je graag wilt deelnemen aan Lapse activiteiten? Boek dan een verblijf in de luxe Aurora View Suites van Hotel Iso Syöte, prachtig gelegen op de top van de gelijknamige heuvel. De ligging is zo uniek, dat vind je bijna nergens. Of het nu licht of donker is, het uitzicht over de uitgestrekte bossen en heuvels is fenomenaal, vooral vanuit het panoramarestaurant. Alles om je heen is sprookjesachtig wit en de bevroren bomen liggen onder een dikke laag van sneeuw en ijs.

Boek nu een weekend of midweek verblijf in de Aurora View Suite en wij upgraden de inbegrepen introductie sneeuwscootersafari naar een uitgebreide wildernis sneeuwscootersafari t.w.v. 99 euro! Gebruik kortingscode ISO22 tijdens het boeken. 
 


 


 

Voorwaarden

 • Aanbieding loopt van 5 maart 2021 t/m 1 mei 2021
 • Geldig op shortbreaks Midweek en Weekend Aurora View Suite
 • Vertrekdatum van 9 januari tot 13 februari 2021
 • Gebruik kortingscode ISO22
 

De Voigt Travel Zorgeloos Boeken Garantie 

Met de Voigt Travel Zorgeloos Boeken Garantie kun je nu zorgeloos een vakantie boeken met vertrek in zomer 2021. Je kunt namelijk op ieder moment tot zes weken voor vertrek omboeken naar een andere periode of bestemming. Ook kun je tot zes weken voor vertrek kosteloos annuleren, ongeacht de reden van annulering. Daarbij ontvangt van ons de eerdere betaling aan Voigt Travel retour. Zo blijf je flexibel en kun je tegelijkertijd je droomreis alvast in je agenda zetten.

De voorwaarden van de Zorgeloos Boeken Garantie zijn:

 • De Zorgeloos Boeken Garantie is van toepassing op de zomerreizen met vertrek in 2021 (1 april 2021 – 30 november 2021).*
 • Het is mogelijk om tot zes weken voor vertrek kosteloos te annuleren, zonder opgaaf van reden van annulering.
 • Het is mogelijk om tot zes weken voor vertrek je reis om te boeken naar een andere periode of bestemming. Hierbij zullen we eventuele meer- of minderkosten verrekenen op de factuur.
 • De garantie wordt automatisch afgesloten bij nieuwe boekingen gemaakt vanaf 24 december 2020 en reizigers die in het bezit zijn van een corona voucher.
 • Bij nieuwe boekingen geldt: Aanbetaling voor de reis bedraagt 30% van de reissom. Dit bedrag dient binnen 10 dagen na bevestiging te worden betaald.
 • De restantbetaling vindt plaats zes weken voor vertrek.
 • * Dit aanbod geldt voor alle zomerreizen van Voigt Travel met uitzondering van de bestemming Groenland, reizen met de Colorline en de Smyril Line en de groepsreizen.

Geen enkele reden om jouw boeking nog verder uit te stellen dus. Je reist komende zomer met Voigt Travel naar de prachtige bestemmingen  Schotland,  Scandinavië en  IJsland
 


 

Op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Contact met Voigt Travel

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!


Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel