Aanbevolen IJsland reizen

 • Korte roadtrip Boekbaar 2022
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 1.295 p.p.

  Wonderen van IJsland fly & drive

  wonderen-van-ijsland-flydrive-thumb
 • Individuele ontdekkingsreis Boekbaar 2022
  15 dagen, camperreis, v.a. € 2.165 p.p.

  Camper Avontuur IJsland

  camper-avontuur-ijsland-thumb

IJsland reizen in de zomer

 • Veelgestelde vragen corona Lees het hier

  Alles over corona en reizen naar IJsland

  highlights-noord-ijsland-thumb
 • Geniet van ultieme vrijheid Zomer 2022

  Met de camper door IJsland

  kamperen-ijsland-thumb
 • Onze favorieten Ontdek ze hier

  De mooiste plekken van IJsland

  snaefellsnes-thumb
lisette-k-ware-zuiden
Lisette Hartman

IJsland vakantie met Voigt Travel: veelzijdige rondreizen buiten de gebaande paden

Lisette Hartman, specialist IJsland: "Tijdens een vakantie in IJsland met een auto, camper of groepsreis krijg je steeds het gevoel op een andere planeet te zijn beland: van helderblauwe warmwaterbronnen in Noord-IJsland tot scherp uitgesneden fjorden in Oost-IJsland en van zwarte lavastranden in het zuiden tot metershoge kliffen in het westen. Het meest unieke is toch wel het binnenland van IJsland. Het maanlandschap, de (actieve) vulkanen en de gestolde lavavelden zijn slechts zes weken per jaar toegankelijk.

Met Voigt Travel vlieg je van juni tot en met september rechtstreeks met Transavia van Rotterdam The Hague Airport naar Akureyri in Noord-IJsland. Of je nu kiest voor een fly & drive auto rondreis, een avontuur met de camper of een groepsreis door IJsland: het noorden is altijd het startpunt. Vanuit dit ongerepte, en nog onbekende, deel van IJsland ligt het hele land aan je voeten. Wil je het IJsland voorbij de massa, het IJsland van de ongebaande paden, ontdekken? Blijf in Noord- en Oost-IJsland.

Met Voigt Travel heb je dus altijd een onbezorgde start van je rondreis IJsland, zonder dat je moet vechten op de drukke luchthaven van Reykjavík. Bezoek vanuit Akureyri eerst de highlights van de Diamond Circle, met bezienswaardigheden als Goðafoss, Húsavík, Mývatn en de Dettifoss waterval, voordat je de rest van het land bewondert."
 

Onze reizigers over hun reizen met Voigt Travel

De specialisten van Voigt Travel
Liefhebbers van het Pure Noorden

Bij Voigt Travel weten we hoe fijn het is als dingen gewoon goed geregeld zijn. Je wilt zeker weten dat je op de leukste locaties verblijft en de mooiste bestemmingen bezoekt.

Meer over ons
Over ons ijsland