Camperreizen

"Camperreis IJsland: vrijheid in het land van vuur en ijs"

ijsland-camperreizen

3 mooie IJsland reizen gevonden

 • Korte camperreis
  8 dagen, camperreis, v.a. € 1.095 p.p.

  Camper Express IJsland

  camper-express-ijsland-header-thumb
 • Individuele ontdekkingsreis
  15 dagen, camperreis, v.a. € 1.595 p.p.

  Camper Avontuur IJsland

  camper-avontuur-ijsland-thumb
 • Lange camperreis
  22 dagen, camperreis, v.a. € 1.995 p.p.

  Camper Compleet IJsland

  camper-compleet-ijsland-header-thumb
ivana-b-ijsland

Ivana de Boer

"Met een camper in IJsland beleef je de absolute vrijheid"

"Een camper rondreis door IJsland is één van de mooiste manieren van reizen in dit wonderlijke land, zowel voor stellen, vriendengroep als met kinderen. Je reis begint bij Voigt Travel in het relatief rustige Noord-IJsland. Je vliegt met een rechtstreekse Transavia vlucht, zonder overstappen, naar de kleine luchthaven van Akureyri. Hier wachten de door jou geboekte IJsland camper. Het camper avontuur kan beginnen! Maak vanuit Akureyri een rondreis langs imposante kliffen, lavavelden, pseudokraters, vulkanen en bergen. Elke dag wakker worden in een magische omgeving? Een camper vakantie in IJsland geeft het ultieme gevoel van vrijheid. 's Avonds parkeer je de camper op een camping in the middle of nowhere, met een fenomenaal uitzicht op ruige bergen, rokende vulkaanvelden of uitgestrekte kratermeren.

Voigt Travel biedt je in IJsland de keuze uit maar liefst vijf verschillende campers. De handzame Volkswagen Caddy Beach biedt opvallend veel ruimte, met een comfortabel bed en tent. Met de stoere 4x4 Toyota Pick-Up Camper behoort zelfs het hoogland van de binnenlanden tot jouw speelveld. De stijlvolle Mercedes Benz Marco Polo camper is een ruime bus met design interieur, inclusief keuken! Met de kinderen op vakantie én behoefte aan nog meer ruimte? Voigt Travel biedt je ook de keuze uit twee types 'motorhomes'. In iedere camper IJsland is een uitgebreide camping set inbegrepen, evenals bedlinnen en een gevulde gastank. Om de reis zo comfortabel mogelijk te laten eindigen, slaap je de laatste nacht in een goed hotel in het centrum van Akureyri.
 

Als camperreiziger wil je vrijheid en rust. Daarvoor val je in Noord-IJsland met je neus in de boter. Het noorden van IJsland heeft landschappelijk werkelijk álles te bieden. Rond het meer van Mývatn kun je vele dagen doorbrengen, en genieten van het 'Game of Thrones' decor. Maar je hebt ook zeker de mogelijkheid om de volledige ringweg te volgen en de ruige oostkust, fascinerende zuidkust en hoofdstad Reykjavík met je camper te beleven. Bij alle highlights zijn campings waar je de camper kwijt kunt. Nog een voordeel aan een rondreis met de camper door IJsland? 's Avonds en 's nachts ben je verzekerd van unieke slaapplekken. Je bevindt je met de camper vrijwel overal op de ongebaande paden. Boek dus snel je favoriete camper voor 1, 2 of eventueel zelfs 3 weken!"

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Rechtstreeks vliegen Met Transavia rechtstreeks naar Noord-IJsland
vliegen-transavia-scandinavie
Inclusief camperhuur Volledig uitgerust en onbeperkt aantal km's
camperhuur-scandinavie