Camperreizen

"Rondreizen met uw eigen camper in de zomer van IJsland"

ijsland-camperreizen
lisette-k-ware-zuiden

Lisette Kloosterman

"Unieke ervaring om met uw eigen huis op wielen door IJsland te reizen"

"Ontdek het land van vuur en ijs met uw eigen huis op wielen, met alle luxe die u nodig heeft. Een camperreis IJsland geeft u het gevoel van volledige vrijheid en niet de druk om te moeten plannen. Met uw eigen IJsland camper kunt u gaan en staan waar u wilt. Dat speciale gevoel begint al op de luchthaven van Reykjavik. Als vorst wordt u naar uw eigen privé camper voor de week of weken gebracht. Daar krijgt u uitleg over alles wat er maar komt kijken bij de camperreis op IJsland. Ook krijgt u het ready-to-go pakket uitgereikt. Het ontbreekt u tijdens de campervakantie helemaal aan niets.

Gedurende uw camperreis IJsland bezoekt u uiteraard alle highlights van dit oogverblindend mooie eiland. En dat in uw eigen tempo! Na vertrek vanaf de luchthaven passeert u allereerst Reykjavik. Neemt u gelijk een kijkje in de hoofdstad of gaat u meteen verder het land in? Vergeet in ieder geval niet de Golden Circle te rijden. Een populair rondje langs een aantal absolute hoogtepunten van IJsland: Þingvellir, Gullfoss en Geysir. Daarna is het tijd om het land verder te ontdekken.
 

Kiest u ervoor om langs de zuidkust te rijden of neemt u het land met de klok mee? In beide gevallen komt u uit in Húsavík, waar een walvissafari niet mag ontbreken. Met de camper komt u langs beeldschone watervallen, enorme gletsjers en in Vík parkeert u pal aan het gitzwarte strand. Zo kunnen we nog wel even verder gaan. Want gedurende een IJsland camperreis valt u van het ene hoogtepunt in het andere. Voigt Travel organiseert de vluchten, camper en tips voor de beste routes en uitstapjes. De rest is aan u. Een fijne vakantie!"

2 mooie reizen gevonden
die aan uw zoekopdracht voldoen

 • Lange camperreis
  15 dagen, v.a. € 2.745 p.p.

  Camper Avontuur IJsland

  camper-avontuur-ijsland-thumb
 • Korte camperreis
  8 dagen, v.a. € 1.845 p.p.

  Camper Express IJsland

  camper-express-ijsland-thumb

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Rechtstreeks vliegen Vlieg rechtstreeks met Icelandair van Amsterdam naar IJsland
vliegen-ijsland-icelandair
Inclusief camperhuur Volledig uitgerust en onbeperkt aantal km's
camperhuur-scandinavie