Camperreizen

"Camperreis IJsland: vrijheid in het land van vuur en ijs"

ijsland-camperreizen
ivana-b-ijsland

Ivana de Boer

"Met een camper in IJsland beleef je de absolute vrijheid"

"Een camperreis IJsland is één van de mooiste manieren van reizen in dit wonderlijke land! Vlieg met Voigt Travel rechtstreeks naar de kleine luchthaven van Akureyri, in het relatief rustige Noord-IJsland. Hier wachten de IJslanders op je en nemen je mee naar de door jou geboekte IJsland camper. Vanaf Akureyri maak je een rondreis langs de imposante kliffen, lavavelden, pseudokraters, vulkanen en bergen van IJsland. Elke dag wakker worden in een magische omgeving? Een campervakantie geeft het ultieme gevoel van vrijheid.

Voigt Travel biedt je de keuze uit maar liefst vijf verschillende campers. De handzame Volkswagen Caddy Beach biedt opvallend veel ruimte, met een comfortabel bed en tent. Met de stoere 4x4 Toyota Pick-Up Camper behoort zelfs het hoogland van de binnenlanden tot jouw speelveld. De stijlvolle Mercedes Benz Marco Polo camper is een ruime bus met design interieur, inclusief keuken! Met de kinderen op vakantie én behoefte aan nog meer ruimte? Voigt Travel biedt je ook de keuze uit twee types 'motorhomes'. In iedere camper IJsland is een uitgebreide camping set inbegrepen, evenals bedlinnen en een gevulde gastank. Om de reis zo comfortabel mogelijk te laten eindigen, slaap je de laatste nacht in een goed hotel in het centrum van Akureyri.
 

Als camperreiziger wil je vrijheid en rust. Daarvoor val je in Noord-IJsland met je neus in de boter. Het noorden van IJsland heeft landschappelijk werkelijk álles te bieden. Rond het meer van Mývatn kun je vele dagen doorbrengen, en genieten van het 'Game of Thrones' decor. Maar je hebt ook zeker de mogelijkheid om de volledige ringweg te volgen en de ruige oostkust, fascinerende zuidkust en hoofdstad Reykjavík beleven. Bij alle highlights zijn campings, waar je de camper comfortabel kunt parkeren. Boek dus snel je favoriete camper voor 1, 2 of eventueel zelfs 3 weken!"

3 mooie IJsland reizen gevonden

 • Korte camperreis
  8 dagen, camperreis, v.a. € 1.095 p.p.

  Camper Express IJsland

  camper-express-ijsland-thumb
 • Individuele ontdekkingsreis
  15 dagen, camperreis, v.a. € 1.595 p.p.

  Camper Avontuur IJsland

  camper-avontuur-ijsland-thumb
 • Lange camperreis
  22 dagen, camperreis, v.a. € 1.995 p.p.

  Camper Compleet IJsland

  camper-compleet-ijsland-thumb

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Rechtstreeks vliegen Met Transavia rechtstreeks naar Noord-IJsland
vliegen-transavia-scandinavie
Inclusief camperhuur Volledig uitgerust en onbeperkt aantal km's
camperhuur-scandinavie