Camperreizen

Camperreizen

In Finland, Zweden, Noorwegen en IJsland

noord europa

Kimberley Jekel: reisspecialist Voigt Travel
 

Ultiem gevoel van vrijheid

"Op onze bestemmingen zijn ontelbare schitterende plekjes te ontdekken. En hoe ontdek je deze plekken beter dan in je eigen huis op wielen rond te rijden? Op vakantie met je eigen camper geeft je een enorm gevoel van vrijheid. Want wat weerhoud je om nog even door te rijden naar dat mooie fjord om pootje te baden, of op een zonnige plek te stoppen voor een picknick? Met onze camperreizen is deze keuze helemaal aan jou. Wij brengen je met het vliegtuig naar verschillende plekken in Scandinavië en naar IJsland. Hier staat de camper al voor je klaar die voor de komende dagen jouw huis zal zijn.
Er zitten veel voordelen aan een camper rondreis door Finland, Noorwegen, Zweden of IJsland. Ten eerste kun je zo optimaal genieten van je eigen reisgezelschap. Je eet en overnacht in je eigen camper en zo kun je het contact met anderen zo veel mogelijk beperken. Wel zo veilig in deze tijden. Ten tweede ervaar je complete vrijheid, doordat je zelf kunt gaan en staan waar je wilt. Tot slot geeft het kamperen jou het gevoel dicht bij de natuur te zijn. Je parkeert je camper op de mooiste plekjes en geniet zo optimaal van de prachtige flora en fauna. Idee voor komende zomer?"

Eigen camper rondreis boeken

Voigt Travel heeft een groot aanbod van camperreizen, naar Noorwegen, Finland en Zweden of een combinatie van deze landen. Ook reis je met Voigt Travel naar Noord-IJsland, het ruige deel van IJsland, weg van de gebaande paden en het massa toerisme. 

Bekijk hieronder onze camperreizen in de zomer.
 

  •  
    Scandinavie camperreizenmet camper naar Scandinavië in de zomer
  •  
    IJsland camperreizen met camper naar IJsland in de zomer

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel