Aanbevolen Groenland reizen

Op vakantie in Groenland

 • Veelgestelde vragen corona Lees het hier

  Alles over corona en reizen naar het pure noorden

  weerbericht-ijsland-winter-klein
 • Veelgestelde vragen

  veelgestelde-vragen-groenland-klein
 • Extra's bij je reis

  extras-groenland-klein
cees-van%20den-bosch-groenland
Cees van den Bosch

Unieke Groenland vakanties en reizen in de zomer 2020

Cees van den Bosch, reisondernemer Voigt Travel: "Groenland is met geen enkele bestemming te vergelijken. Zo groot als heel West-Europa met de grootste ijskap van het noordelijk halfrond, zo klein zijn de steden en dorpjes aan de kust. Met ongerepte natuurschoon dat je voorstellingsvermogen overstijgt en de warme gastvrijheid van de Inuit bevolking. Wij brengen je naar Ilulissat, waar grote ijsbergen zich losmaken van de gletsjers, en door ontelbaar veel walvissen begeleid worden richting de oceaan. Met Voigt Travel vlieg je op de meest comfortabele manier naar Ilulissat, niet voor niets toegevoegd aan het UNESCO werelderfgoed. 

Voigt Travel is dé specialist voor het Pure Noorden met het meest uitgebreide aanbod aan reizen. Groenland mag hierin niet ontbreken. Dankzij de vluchten naar IJsland en een rechtstreekse vlucht van Reykjavík naar Ilulissat sta je op een comfortabele manier in een compleet andere wereld. Ilulissat betekent ‘ijsberg’ in de Inuit taal, en vanuit het vliegtuig snap je al waarom. Maak prachtige wandelingen in een voormalige Inuit nederzetting, beleef een spectaculaire boottocht tussen de ijsbergen of bezoek een gletsjer waar je de ijsbergen ziet en hoort afkalven. Je begeeft je boven de poolcirkel, dus ook hier zal de zon in de zomermaanden 24 uur per dag schijnen. 
 

Wij verzorgen alles, van vluchten tot accommodatie en activiteiten, op Groenland én IJsland. Want Groenland is goed te combineren met een aantal dagen op IJsland. Welke Groenland vakantie je ook boekt, we beloven dat het de tijd van je leven wordt."

Onze reizigers over hun reizen met Voigt Travel

De specialisten van Voigt Travel
Liefhebbers van het Pure Noorden

Bij Voigt Travel weten we hoe fijn het is als alles voor je reis goed is geregeld. Daarom zorgen we ervoor dat je op de leukste locaties verblijft en de mooiste bestemmingen bezoekt. We ontzorgen je zodat jij al je zorgen thuis kunt laten.

Meer over ons
Over ons Groenland