Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang alle aanbiedingen!

Als je geïnteresseerd bent in onze reizen naar het Pure Noorden, abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan geregeld het laatste nieuws, tips en wetenswaardigheden over de bestemmingen en je bent altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwe reizen. Daarnaast ontvang je als abonnee ook af en toe een exclusieve aanbieding. Een reden temeer om je nú in te schrijven!

Hoe meld ik me aan?

Vul je e-mailadres in en klik op 'Verzenden'. Daarna ontvang je een e-mail in je postbus met een link. Als je hierop klikt, wordt de inschrijving bevestigd en ben je opgenomen in ons bestand. Ben je al geabonneerd op een andere nieuwsbrief van Voigt Travel, dan ontvang je een e-mail waarmee de opname in ons bestand direct is bevestigd.

Hoe meld ik me af?

Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven door na ontvangst van de nieuwsbrief onderaan op 'Afmelden' te klikken. Je bent dan direct weer uitgeschreven.

Privacy

Jouw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld, maar enkel gebruikt om je op de hoogte te houden van nieuws en aanbiedingen van Voigt Travel. Voigt Travel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het onjuist verzenden, ontvangen of verwerken van de e-mailberichten.