Aanbevolen reizen

 • Kleurrijke reis Boekbaar 2023
  15 dagen, v.a. € 2.395 p.p.

  Nazomer in Noord-Scandinavië fly & drive

  nazomer-scandinavie-fly-drive-header-thumb

Alles over zomerreizen naar Zweden

 • Voor natuurliefhebbers

  Ontdek Zweeds Lapland in de zomer

  actieblok-zweden-zomer-rode-huisjes
 • Vluchttijden

  actieblok-zweden-zomer-met-vliegtuig
 • Bekijk onze zomerreizen

  Beleef de Zweedse zomer

  actieblok-zweden-zomer-rots
lisette-k-noordkaap
Lisette Hartman

Rondreis door Zweden: unieke avonturen in het hooggebergte van Scandinavië

Lisette Hartman, specialist Noord-Europa: "Ben je op zoek naar een unieke bestemming? Waar je nog één kunt zijn met de natuur en niet overal struikelt over andere reizigers? Wij kunnen een rondreis door Zweden van harte aanbevelen. Kies voor een vakantie met eigen auto of een fly & drive rondreis. Met Voigt Travel vlieg je deze zomer rechtstreeks naar Skellefteå, in Zweeds Lapland. Ga je voor de weelderige bossen in het zuiden van deze regio of rijd je door naar het ruige noorden? Tijdens een rondreis Zweden en Lapland ervaar je de oerkracht van de natuur: zuivere lucht, kristalhelder water en het licht van de Middernachtzon.

Zweeds Lapland is een gebied van uitersten en dat moet je proeven, ruiken, voelen, ontdekken en ervaren. Reizen naar het Pure Noorden is een totaalervaring: of je nu kiest voor de fly & drive rondreizen, een campervakantie of een groepsreis. Je kunt gedurende de hele rondreis rekenen op adembenemende vergezichten, unieke ontmoetingen, steile rotsplateaus, prachtige wolkenluchten en altijd weer een andere lichtval. Ook 's nachts, want de Middernachtzon reist met je mee!"

De specialisten van Voigt Travel
Liefhebbers van het Pure Noorden

De specialisten van Voigt Travel

Bij Voigt Travel weten we hoe fijn het is als alles voor je reis goed is geregeld. Daarom zorgen we ervoor dat je op de leukste locaties verblijft en de mooiste bestemmingen bezoekt. We ontzorgen je zodat jij al je zorgen thuis kunt laten.

Meer over ons

Al 2455 reizigers waarderen ons gemiddeld met 4,6 sterren Onze reviews met 2, 3, 4 en 5 sterren