segment-zweden-camperreizen-header

Camperreizen

"Camperreis Scandinavië: vrijheid in Noorwegen, Zweden en Finland"

annemarie-p-noord-europa
Annemarie Peeters

"Beleef de totale vrijheid tijdens een camperreis in het Pure Noorden"

"De totale vrijheid voelen in het Pure Noorden van Europa? Boek een camperreis Scandinavië! Vlieg met Voigt Travel rechtstreeks naar Rovaniemi, in het noorden van Finland. Deze plaats ligt precies op de poolcirkel. Vanaf daar maak je een camper rondreis langs de mooiste locaties in Fins Lapland, Zweeds Lapland en Noord-Noorwegen. Heb je nog speciale locaties op je bucketlist staan? Tijdens een camperreis Scandinavië ben je dankzij het allemansrecht helemaal vrij om te gaan en staan waar je maar wilt. Overnachten aan de voet van de Noorse fjorden? Doen! Kamperen langs één van de duizend Finse meren? Een aanrader! Een camperreis Noorwegen, Zweden en Finland geeft het ultieme gevoel van vrijheid.

Voordat je een Scandinavië reis gaat maken, ontvang je van Voigt Travel fijne tips om jouw campervakantie zo leuk en zo mooi mogelijk te maken. Misschien heb je zelf ook al wel een paar pareltjes ontdekt in Noord-Europa! Bezoek gedurende jouw reis met de camper in Noorwegen zeker de eilandengroepen Senja, de Lofoten en Vesterålen. Het ene eiland is nog mooier dan het andere, en zonder twijfel kom je op plekken waar je de enige op de wereld lijkt te zijn. De camperreizen in Scandinavië maken het ook mogelijk om op het noordelijkste puntje van Europa te staan: de Noordkaap!
 

Waar iedereen bij Noorwegen een beeld heeft, zijn Zweden en Finland een stuk minder bekend en ontdekt. Het avontuur ligt dus voor je voeten! Vergeet met de camper daarom geen stop te maken in de prachtige Nationale Parken van Fins en Zweeds Lapland. Eet op bijzondere plekken en zie onderweg in Scandinavië rendieren en elanden. Een moderne camper, belastingen, transfers, overnachting in een bungalow op de poolcirkel aan het begin van je reis en een voorbeeldroute zijn allemaal al voor je geregeld. Goede vakantie!"

2 mooie Zweden zomer reizen gevonden

 • Individuele ontdekkingsreis Last minute aanbieding
  15 dagen, camperreis, v.a. € 2.495 p.p.

  Camper Avontuur Lofoten en Lapland

  Camper Avontuur Lofoten en Lapland
 • Lange camperreis
  22 dagen, camperreis, v.a. € 3.195 p.p.

  Camper Compleet Lofoten en Lapland

  Camper Compleet Lofoten en Lapland