Senja reizen

Senja reizen

In de zomer op vakantie naar het pareltje Senja

senja reizen

Vakantie Senja: Noorwegen in het klein!

Veel reizigers hebben weleens over de Lofoten gehoord, sommige van hen kennen ook de Vesterålen eilanden. Maar wat bij bijna niemand bekend is, is het pareltje Senja. Dit eiland ligt vlak voor de kust van Noord-Noorwegen en is middels één brug verbonden met het vasteland. Senja wordt ook wel Noorwegen in het klein genoemd, omdat het alle highlights heeft waar Noorwegen zo bekend om is. Het eiland bezit diepe fjorden, hoge bergen, prachtige baaien met helderblauw zeewater en witte zandstranden. Eén van de nationale toeristische autoroutes (de Senja National Tourist Route) gaat dan ook over het eiland.

Dat Senja bij het grote publiek nog niet bekend is, is tegelijk de kracht van dit eiland. Op Senja geen hordes toeristen, maar stille baaien en bergen waar je helemaal alleen bent. Met Voigt Travel is het mogelijk om prachtige rondreizen te maken door het noorden van Noorwegen, waarbij tevens Senja wordt aangedaan. Kies voor een fly & drive, waarbij de rechtstreekse vlucht vanuit Nederland naar Noord-Scandinavië al is inbegrepen. Of ga voor een reis met eigen auto. Dankzij de ferry overtocht over de Oostzee en de autoslaaptrein kom je uitgerust in het Pure Noorden aan!

Senja reizen boeken

Voigt Travel heeft een groot aanbod met reizen in de zomer naar Senja. Zowel reizen met eigen vervoer, als fly & drive rondreizen, waarbij je gebruik maakt van een rechtstreekse vlucht vanaf Rotterdam naar Skellefteå (in Noord-Zweden) of Rovaniemi (in Fins Lapland). Bekijk al onze prachtige reizen waarbij Senja is inbegrepen door gebruik te maken van de Zoek & Boek (verfijn je zoekopdracht).

Bekijk hieronder onze rondreizen naar Senja.
 

 • Fly & drive 22 dagen, v.a. € 3.495 p.p.
  Noordkaap, Lofoten, Senja en Lapland fly & drive vakantie senja
 • Eigen auto 21 dagen, v.a. € 2.095 p.p.
  Arctische eilanden en Lapland senja reis
 • Fly & drive 15 dagen, v.a. € 2.495 p.p.
  Arctische eilandenreis fly & drive noorwegen senja

Vrijheid op Senja

In het noorden van Scandinavië, en dus ook op Senja, geldt het allemansrecht. Dit houdt in dat iedereen vrij is om te gaan en staan waar hij wil. Zolang er maar rekening gehouden wordt met de lokale bevolking en hun privacy. Wil je je helemaal vrij voelen in Noord-Noorwegen? Boek dan een reis per camper of ga kamperen!
 

 • Camper 15 dagen, v.a. € 1.995 p.p.
  Camper Avontuur Noord-Noorwegen en Lapland senja camper
 • Camper 22 dagen, v.a. € 2.675 p.p.
  Camper Compleet Noord-Noorwegen en Lapland camper senja
 • Kamperen 8 dagen, v.a. € 975 p.p.
  Kampeer Express Noord-Noorwegen en Lapland kamperen senja
 • Kamperen 15 dagen, v.a. € 1.250 p.p.
  Kampeer Avontuur Noord-Noorwegen en Lapland senja kamperen

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel