Arctische eilandenreis fly & drive

Paradijselijke reis langs Senja, Vesterålen en Lofoten

arctische-eilandenreis-flydrive-header

Arctische eilandenreis

Waan je eens in dit sprookjeslandschap. Een land vol kleine eilandjes, otters, zeearenden, walvissen. Heuvels met toendrameertjes, Caribisch witte zandstranden en een zon die 24 uur schijnt. Elke dag wakker worden op plekken met het allermooiste uitzicht op een beschutte fjord, de Atlantische Oceaan of de Noorse vissersbootjes die de haven binnen varen. Beleef deze zomer het paradijs boven de poolcirkel op de eilanden Senja, Vesterålen en Lofoten, waarbij je te gast bent bij trotse Noren. Naast Noorwegen verblijf je ook op een aantal plaatsen in Zweden, aan het water. Alles is voor je geregeld: de rechtstreekse vlucht, huurauto en verblijf!

De 15-daagse Noord-Scandinavië rondreis in het kort
In de zomer vlieg je rechtstreeks met Voigt Travel naar Skellefteå in Zweden. Na aankomst staat de huurauto voor je klaar voor een mooie rit tussen de rendieren door naar Arjeplog. Na uw eerste overnachting in Zweden, reis je door naar Noorwegen, waar je overnacht in Bodø. Het hotel ligt direct naast de haven, met prachtig uitzicht. Vanuit Bodø kan je de ferry nemen naar de Lofoten, of ervoor kiezen om over land te reizen, met een korte overtocht met een ferry. Op de Lofoten verblijf je in de plaats Svolvaer in een rorbu, een visserhuis op houten palen. Vanuit hier heb je de mogelijkheid om heel de Lofoten te verkennen. Na 2 nachten in de rorbu reis je door naar de Vesterålen. Wij zijn trots op de volgende verblijfplaats, Huset på Yttersiden, op de Vesterålen, gerund door natuurfotograaf Ian Robins en Ann Karina Jakobsen. Je verblijft drie nachten in een appartement op een wonderschone locatie. Je kan hier prachtige excursies bijboeken. Vanuit de Vesterålen reis je door naar het eiland Senja. Een large suite met spectaculair uitzicht op de Atlantische Oceaan is voor twee nachten je gereserveerd. Na Senja ga je door naar Malangen Resort, ook gelegen aan het water. Vanuit deze locatie kan je de stad Tromsø bezoeken. Na twee nachten neem je afscheid van de Noorse fjorden en ga je op weg naar Zweden. Je overnacht één nacht in bergachtig landschap met uitzicht op een groot meer. Hier kan je heerlijk wandelen. Na één heerlijke nacht reis je door naar het kleine dorp Kukkolaforsen, de eigenaren heet je van harte welkom en je voelt je direct thuis! De laatste nacht verblijf je in Skellefteå, voordat je helaas alweer terugvliegt naar huis met de bagage goed gevuld met verhalen van deze onvergetelijke reis.

Verzorging
Je verblijft:

 • 1 nacht in een hotel in Arjeplog op basis van logies & ontbijt
 • 1 nacht in een hotel in Bodø op basis van logies & ontbijt
 • 2 nachten in een vissershuis in Svolvær op basis van logies & ontbijt
 • 3 nachten in een appartement in Ringstad op basis van logies & ontbijt
 • 2 nachten in een appartement in Senja op basis van logies & ontbijt
 • 2 nachten in een appartement in Malangen Resort Bryggen op basis van logies & ontbijt
 • 1 nacht in een hotel in Bjorkliden op basis van logies & ontbijt
 • 1 nacht in een hotel in Kukkolaforsen op basis van logies & ontbijt
 • 1 nacht in een hotel in Skellefteå op basis van logies & ontbijt


Extra's bij je reis

 • Uitgebreide reisinformatie met persoonlijke tips van Voigt Travel
 • Persoonlijke wandeltips en -routes geschreven door Henk Filippo
 • Wegenkaart en reisgids van Noord-Scandinavië
 • Gratis maximaal 20 kg ruimbagage per persoon

Highlights

 • Eiland Senja
 • Vesterålen
 • Noorse fjorden
 • De Lofoten
 • Lofotr Vikingmuseum
 • Verblijven aan het water
Beleef deze reis van dag tot dag
 • Fly & Drive
 • 15 dagen
 • Logies en ontbijt
 • Juni - augustus
 • Incl. rechtstreekse vluchten en autohuur
 • Ticket kabelbaan Fjellheisen
dorien-h-noorwegen

Dorien Hilberts

Pure Noorden specialist Voigt Travel

Een ervaring om nooit te vergeten

Arctische eilandenreis fly & drive

Bekijk snel het overzicht van de Scandinavië rondreis die je van dag tot dag gaat beleven. Het moment van de excursie(s) wordt voor vertrek bekend gemaakt. Verder ben je in Noord-Europa vrij om de dagen zelf in te delen.

Beleef deze reis van dag tot dag
Sluit dag tot dag

Dag 1 Welkom in Zweden!

In de ochtend vlieg je van Rotterdam The Hague Airport naar Skellefteå in Zweden. Hier staat d...

In de ochtend vlieg je van Rotterdam The Hague Airport naar Skellefteå in Zweden. Hier staat de huurauto voor je klaar en je rijdt in westelijke richting naar Arjeplog. Je zal direct de rust merken van Zweden en onderweg heb je al kans om de eerste rendieren te spotten. De regio Arjeplog wordt ook wel de archipel van de bergen genoemd, met 8727 meren en een hoop eilanden heb je altijd een prachtig uitzicht. Je verblijft vannacht in het vakantiepark Kraja in een hotelkamer. Het hotel ligt direct aan het diepste meer van zweden, genaamd Hornavan. Huur ter plaatse een boot, een fiets of wandel naar een van de bergtoppen van Arjeplog voor adembenemende uitzichten. 
Rijafstand luchthaven Skellefteå - Arjeplog: ca. 250 km | ca. 3,5 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 2 Door naar Noord-Noorwegen

Vandaag start de dag met een uitgebreid Scandinavisch ontbijt met uitzicht op het meer. Breng voorda...

Vandaag start de dag met een uitgebreid Scandinavisch ontbijt met uitzicht op het meer. Breng voordat je doorreist nog een bezoek aan het zilvermusum, gelegen in Arjeplog. Het museum laat alles over de geschiedenis en de cultuur zien van de bewoners van Arjeplog. Hoe verder je naar Noorwegen reist hoe meer bergen je tegen zal komen, het landschap veranderd van bossen naar uitgestrekte vlaktes. Maak rond de grens een stop voor een picknick en geniet van het uitzicht. Als je in de middag nog tijd heeft, maak dan een stop bij Saltstraumen, een natuurfenomeen van wereldniveau- ’s werelds sterkste getijdenstroom, die indrukwekkende draaikolken veroorzaken. Ongeveer elke zes uur vindt dit fenomeen plaats. Je overnacht in een hotel in Bodø.
Rijafstand Arjeplog - Bodø: ca. 290 km | ca. 4,5 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 3 Genieten van de Lofoten

Vandaag heb je twee keuzes in de route. Je kan vanuit Bodø met de ferry gaan richting het uit...

Vandaag heb je twee keuzes in de route. Je kan vanuit Bodø met de ferry gaan richting het uiterste puntje van de Lofoten of je kan met de auto reizen over land naar Stutvik of Bognes en vanaf daar de ferry nemen naar de overkant. De populaire overtocht van Stutvik brengt je in één keer naar Svolvaer. In Svolvaer verblijf je midden in het centrum, op het eilandje Lamholmen, in een vissershuisje op palen aan het water. Alle planken in het huisje herinneren nog naar de roemruchte visserij van weleer, die overigens nog steeds in volle bloei is. De Lofoten staat bekend om de kabeljauw visserij. Overal op de Lofoten vindt je ze: de rekken met stokvis. Je overnacht in Svolvær.
Rijafstand Bodø - Svolvaer: ca. 225 km | ca. 6 uur (snelste weg, incl. overvaart Bodø - Moskenes)
Toon minder

Toon meer

Dag 4 Å en ah's!

Wakker worden in de authentieke maar goede bedden van Anker Brygge. Na het ontbijt heb je een volle ...

Wakker worden in de authentieke maar goede bedden van Anker Brygge. Na het ontbijt heb je een volle dag op de Lofoten. Wij raden je van harte aan om met de huurauto westwaarts te rijden, richting de schilderachtige vissersdorpjes Henningsvær, Reine en Å. Overal zie je de vissershuisjes op palen aan het water en de stokvisrekken. Via kleine bruggetjes die de eilandjes met elkaar verbinden kom je aan in West-Lofoten. Bij goed weer schiet je de mooiste foto's. Bezoek ook zeker het Lofotr Vikingmuseum in Borg en een restaurant met heerlijke visgerechten. Je overnacht in Svolvær. Toon minder

Toon meer

Dag 5 Warm welkom op de Vesterålen

Je verlaat vandaag de eigen rorbu en gaat op pad naar de Vesterålen. Vandaag staat het volgend...

Je verlaat vandaag de eigen rorbu en gaat op pad naar de Vesterålen. Vandaag staat het volgende hoogtepunt op het programma: Huset på Yttersiden op de Vesterålen, gerund door Ian en Ann Karina. Hun Huset på Yttersiden ligt in het gehuchtje Ringstad. Kleine bordjes verraden waar je naar toe moet rijden. Welkom op een plek waar de doorsnee toerist niet komt! De komende drie nachten slaap je in een appartement in het hoofdgebouw. Probeer 's avonds zeker de menukaart van Ann Karina en geniet van de lokale gerechten. Je overnacht in Ringstad.
Rijafstand Svolvaer - Ringstad: ca. 145 km | ca. 3 uur​
Toon minder

Toon meer

Dag 6 Op pad met Ian Robins

Na het ontbijtbuffet is het zeker aan te raden om een vogel- en wildlifesafari bij te boeken bij Ian...

Na het ontbijtbuffet is het zeker aan te raden om een vogel- en wildlifesafari bij te boeken bij Ian. Ian is naast gastheer ook natuurfotograaf en gids. Met een boot ga je op zoek naar zeearenden, otters en overige dieren in deze speeltuin voor natuurliefhebbers! Ian zal zelfs proberen om de zeearenden te voeren met haring. Dé manier om de grote vogels op foto vast te leggen! Geniet 's avonds van de huiselijke sfeer in Huset en luister naar de mooie verhalen van Ian en Ann Karina. Zij doen alles om je hier thuis te laten voelen. Je overnacht in Ringstad. Toon minder

Toon meer

Dag 7 Vrije dag op de Vesterålen

Een heerlijke dag in het paradijs van de Vesterålen. Lekker rondwandelen of zeekayakken? Een v...

Een heerlijke dag in het paradijs van de Vesterålen. Lekker rondwandelen of zeekayakken? Een volle dag mountain hiking naar 600 meter hoogte? Of breng een bezoek aan de Inga Sami Siida rendierfarm, om meer te leren over de Sami cultuur. Informeer bij Ann Karina en Ian naar de mogelijkheden. Je overnacht in Ringstad. Toon minder

Toon meer

Dag 8 Naar het paradijs Senja

Bye bye Ian en Ann Karina! Je zal ze niet snel meer vergeten en waarschijnlijk heb je al een afspraa...

Bye bye Ian en Ann Karina! Je zal ze niet snel meer vergeten en waarschijnlijk heb je al een afspraak gemaakt om in de winter weer te komen? Vandaag reis je verder noordwaarts naar het eiland Senja. De snelste en wellicht mooiste route is via de ferry Andenes - Gryllefjord. Deze ferry, die alleen in het hoogseizoen vaart (tot 30 augustus 2019), reist u binnen 1,5 uur naar Gryllefjord. Vanuit Gryllefjord is het nog maar een klein stukje rijden tot aan Skaland. In het gehuchtje Skaland vind je Hamn i Senja, waar voor de komende twee nachten een large suite is gereserveerd. Hopelijk zie je vanavond en vannacht de Middernachtzon boven de oceaan hangen! Je overnacht op Senja.
Rijafstand Ringstad - Skaland: ca. 180 km | ca. 5 uur (incl. ferry Andenes - Gryllefjord)
Toon minder

Toon meer

Dag 9 Het koninklijke Senja

Wakker worden op de favoriete plek van koningin Sonja! Tijdens het wandelen naar het hoofdgebouw voo...

Wakker worden op de favoriete plek van koningin Sonja! Tijdens het wandelen naar het hoofdgebouw voor een uitgebreid ontbijtbuffet, wrijf je vast even in uw ogen bij het zien van de otters of zeehonden in de haven van Hamn. Na het ontbijt nodigt de spectaculaire natuur je uit voor een mooie wandeling naar bijvoorbeeld de Husfjellet of je ontdekt de omgeving met een gehuurde fiets. Hamn i Senja organiseert ook diverse activiteiten op zee. Vraag de receptie naar de mogelijkheden. 's Avonds lekker tafelen op de pier van Hamn i Senja? Je overnacht op Senja. Toon minder

Toon meer

Dag 10 Naar Malangen

Vandaag staat er weer een mooie route op de planning. Het is aan te raden om via de westkust te rijd...

Vandaag staat er weer een mooie route op de planning. Het is aan te raden om via de westkust te rijden naar Botnhamn en vanaf daar de ferry te nemen naar Brensholmen. Onderweg zijn genoeg punten om te stoppen en foto’s te maken van het helderblauwe water en de eilanden. Neem onderweg ook zeker de afslagen naar Mefjordvaer en Husøy om te genieten van de uitzichten. Bij de receptie van Hamn i Senja geven ze je graag informatie over de mooiste route. Wil je liever over land reizen is dit zeker ook mogelijk. Je rijdt dan door de mooie binnenlanden van Senja. Je verblijft in Malangen Brygger Resort.
Rijafstand Skaland - Malangen Brygger Resort: ca. 4,5 uur, ca. 165 km (incl. ferry Botnhamn - Brensholmen)
Rijafstand Skaland - Malangen Brygger Resort: ca. 3 uur, ca. 145 km (snelste route)
Toon minder

Toon meer

Dag 11 Met de kabelbaan omhoog in Tromsø

Malangen is de perfect locatie voor een dagtocht naar Tromsø.Op circa 1 uur rijden vind je de...

Malangen is de perfect locatie voor een dagtocht naar Tromsø.Op circa 1 uur rijden vind je deze prachtige stad gelegen op een eiland. Je kunt hier diverse musea bezoeken of genieten van een drankje op het terras. Neem eind van de middag de kabelbaan Fjellheisen omhoog naar ruim 400 meter hoogte. Het ticket is al inbegrepen bij de reis. Je overnacht in Malangen Brygger Resort. Toon minder

Toon meer

Dag 12 Naar de bergen van Zweden

Na het ontbijt zit Noorwegen helaas er alweer op. Maak nog één mooie foto van de omgev...

Na het ontbijt zit Noorwegen helaas er alweer op. Maak nog één mooie foto van de omgeving, voordat je in de auto stapt. Je rijdt richting het zuiden voordat je bij Riksgränsen, gelegen in de bergen, de grens overgaat. Je overnacht in Hotel Fjället in Björkliden. Vanuit het hotel kijk je uit op de Lapporten, een hangend U-dal, die direct opvalt. Het opvallende profiel is één van de bekendste symbolen voor Lapland. Vrij vertaald betekend Lapporten ‘de poort naar Lapland’. 
Rijafstand Malangen Brygger Resort - Björkliden: ca. 225 km | ca. 4 uur​
Toon minder

Toon meer

Dag 13 Via het ijshotel naar het oosten van Zweden

Rij vandaag op tijd weg vanuit Björkliden, want er is genoeg te doen onderweg. Maak als eerste ...

Rij vandaag op tijd weg vanuit Björkliden, want er is genoeg te doen onderweg. Maak als eerste een stop bij Abisko nationaal park. Maak hier een wandeling door het nationaal park of neem de kabelbaan omhoog, met uitzicht op het grote meer Torneträsk.  Na de wandeling rij je door naar Jukkasjärvi waar het ijshotel staat. Het ijshotel is het hele jaar door geopend en binnenin is alles prachtig versierd met ijssculpturen. Vanaf daar reis je verder naar het oosten en zak je bij de Zweeds-Finse grens naar het zuiden naar Kukkolaforsen. Je verblijft hier in een hotelkamer naast de Tornio rivier. De familie Spolander heet je van harte welkom en legt je graag in de watten. Bezoek in het kleine plaatsje Kukkola zeker het vissersmuseum en saunamuseum. 
Rijafstand Björkliden - Kukkolaforsen: ca. 450 km | ca. 5,5 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 14 Via de kust naar Skellefteå

Na één nacht Kukkolaforsen moet je vandaag helaas alweer afscheid nemen van de familie...

Na één nacht Kukkolaforsen moet je vandaag helaas alweer afscheid nemen van de familie Spolander. Via de kust van de Botnische golf ga je naar Skellefteå. Als het mooi weer is maak dan een stop bij één van de stranden die je onderweg tegenkomt of bezoek Gammelstad dat is opgenomen op de werelderfgoedlijst. Je verblijft in Skellefteå in Hotel Stiftsgarden, gelegen aan de rand van de stad.
Rijafstand Kukkolaforsen - Skellefteå: ca. 270 km | ca. 3,5 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 15 Terug naar huis

Na het ontbijt rijd je naar de luchthaven van Skellefte Na het ontbijt rijd je naar de luchthaven van Skellefteå, waar je de huurauto weer inlevert. Met een koffer vol met verhalen reis je terug naar Rotterdam The Hague Airport. Toon minder

Toon meer

BEKIJK
OVERZICHT
Dag 1 Welkom in Zweden!
Dag 2 Door naar Noord-Noorwegen
Dag 3 Genieten van de Lofoten
Dag 4 Å en ah's!
Dag 5 Warm welkom op de Vesterålen
Dag 6 Op pad met Ian Robins
Dag 7 Vrije dag op de Vesterålen
Dag 8 Naar het paradijs Senja
Dag 9 Het koninklijke Senja
Dag 10 Naar Malangen
Dag 11 Met de kabelbaan omhoog in Tromsø
Dag 12 Naar de bergen van Zweden
Dag 13 Via het ijshotel naar het oosten van Zweden
Dag 14 Via de kust naar Skellefteå
Dag 15 Terug naar huis
Sluit dag tot dag

Verblijf in Kraja Hotel

Verblijf in Scandic Havet Bodø

Verblijf in Anker Brygge

Verblijf in Huset på Yttersiden

Verblijf in Hamn i Senja

Verblijf in Malangen Brygger Resort

Verblijf in Hotell Fjället

Verblijf in Kukkolaforsen

Verblijf in Hotel Stiftsgården

Excursies

Maak de rondreis compleet met een aantal onvergetelijke excursies. Het kan niet anders of je wilt iets bijzonders gaan beleven! Voigt Travel heeft een aantal unieke activiteiten voor je geselecteerd die worden georganiseerd door lokale, kleinschalige bedrijven. Via Voigt Travel kan deze excursies vooraf reserveren. Je bent dan altijd verzekerd van een plek en ter plaatse hoef je niets meer te regelen. Wel zo gemakkelijk.

Alle excursies zijn inclusief:

 • Gids en instructie (indien nodig)
 • ​Volledige uitrusting (indien nodig)

tromso-zomer-excursies-extra

Excursies Tromsø (inbegrepen)

tromso-zomer-kabelbaan

Kabelbaan Fjellheisen (inbegrepen)

Tromsø is een prachtige stad, maar je krijgt pas echt een goed beeld van de stad als je van bovenaf op de stad kijkt. Met de Fjellheisen kabelbaan ga je naar een hoogte van 421 meter, binnen 4 minuten. De kabelbaan is de gehele dag geopend en tot half augustus zelfs tot 01:00 uur. Je kan hier genieten van de prachtige middernachtzon onder genot van een drankje in het restaurant.

 • Prijs: Inbegrepen
 • Duur: 1 dag
huset-zomer-excursies

Excursies Vesterålen

huset-zomer-vogel-wildlife-safari

Vogel- en wildlife safari

Samen met Ian Robins, gids en natuurfotograaf, ga je per RIB-boat op zoek naar de zeearenden, otters en andere dieren die de omgeving rijk is. Ian zal zelfs proberen de zeearenden te voeren met haring. Dé manier om de grote vogels op de foto vast te leggen!

 • Prijs: NOK 990 per persoon | NOK 660 per kind 10 t/m 13 jaar
 • Duur: ca. 2-3 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
 • NB: Uitgevoerd door Huset på Yttersiden
huset-zomer-kajaktrip

Kajaktrip rond Vesterålen

De Vesterålen ontdekken vanaf het water geeft je een geheel ander beeld. Voor je in de kajak stapt, krijg je eerst een uitgebreide uitleg en daarna ga je het water op. Je peddelt langs kleine eilandjes bij Ringstad. Onderweg maak je een stop bij een strandje voor een lunch.

 • Prijs: NOK 900 per persoon | NOK 700 per kind 8 t/m 13 jaar
 • Duur: ca. 4-5 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
 • NB: Uitgevoerd door Huset på Yttersiden
huset-zomer-bergwandeling

Bergwandeling rond Ringstad

Met een gids loop je naar één van de toppen die Ringstad rijk is. Je loopt naar 600 meter hoogte waar je kan genieten van een prachtig uitzicht. Onderweg kun je aan de gids al je vragen stellen over de omgeving.

 • Prijs: NOK 450 per persoon | NOK 250 per kind 10 t/m 13 jaar
 • Duur: ca. 4-5 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
 • NB: Uitgevoerd door Huset på Yttersiden
huset-zomer-vissen

Vissen bij een meer

Met een gids ga je naar een meer in de buurt van Ringstad. Onder begeleiding van de gids gooi je de hengel uit en is het wachten tot de vis bijt. De gevangen vis wordt door de gids bereidt op de barbecue. Een prachtige avondexcursie.

 • Prijs: NOK 650 per persoon | NOK 200 per kind 4 t/m 13 jaar
 • Duur: ca. 2-4 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • NB: Uitgevoerd door Huset på Yttersiden
huset-zomer-middernachtzontocht

Middernachtzontocht rond Vesterålen

Samen met de gids gaat je opzoek naar de mooiste plekjes waar de zon niet onder de horizon verdwijnt. Hou je camera bij de hand om mooie beelden te maken. De tocht start eind van de avond en je komt na middernacht terug.

 • Prijs: NOK 550 per persoon | NOK 300 per kind 4 t/m 13 jaar
 • Duur: ca. 3-4 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • NB: Uitgevoerd door Huset på Yttersiden
lofoten-zomer-excursies

Excursies Lofoten

lofoten-zomer-trollfjord-rib-boat

Trollfjord & zeearendsafari per RIB-boot (vanuit Svolvær)

Met een speciale Rigid Hull Inflatable Boat vaar je met hoge snelheid naar één van de mooiste fjorden van Noorwegen: het Trollfjord. Dit fjord is 2 km lang, 100 meter breed en wordt omsloten door hoge bergtoppen die tot 1.100 meter vanuit de zee oprijzen. Een perfecte safari ook om zeearenden en andere vogelsoorten te spotten. Let op: niet geschikt voor zwangere vrouwen en reizigers met rugproblemen​.

 • Prijs: € 97,01 per persoon | € 70,85 per kind 12 t/m 14 jaar
 • Duur: ca. 1,5-2 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • NB: Uitgevoerd door Lofoten Explorer (juni 11:30 en 14:00 uur | juli 09:30, 11:30 en 14:00 uur | aug 11:30 en 14:00 uur | sep 11:30 uur)
lofoten-zomer-walvissafari-svolvaer

Walvissafari per RIB-boot (vanuit Andenes)

Met veel trots mogen wij deze bijzondere walvissafari per RIB-boot aanbevelen. Dankzij deze kleine Rigid Inflatable Boat zit je laag bij het water en kun je de vogels, zeehonden, bruinvissen en walvissen tot dichtbij benaderen. En de aanblik van een potvis is een overweldigende ervaring, die je meeneemt voor de rest van je leven. Uit ervaring weten wij dat er zelden iemand zeeziek wordt op een RIB boot. De fotopresentatie, een certificaat en koffie/thee en een kleine snack maken deze excursie helemaal af. Let op: Andenes ligt op ca. 3 uur rijden van Svolvær.

 • Prijs: € 119,90 per persoon | € 87,20 per kind t/m 11 jaar
 • Duur: ca. 1,5-3 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • NB: Uitgevoerd door Seasafari Andenes

Op de kaart

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel

Ook deze reizen kunnen je interesseren

 • Bestseller
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 895 p.p.

  Het beste van Lapland fly & drive

  beste-scandinavie-fly-drive-thumb
 • Alles-in-één reis
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 1.895 p.p.

  Scandinavië Compleet fly & drive

  scandinavie-compleet-flydrive-thumb
 • Machtig mooie natuur
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 2.385 p.p.

  Noorse fjorden en hoogvlaktes fly & drive

  noorse-fjorden-en-hoogvlaktes-fly-drive-thu
 • Unieke ervaring
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 995 p.p.

  Onontdekt Zweden fly & drive

  onontdekt-zweden-fly-drive-header-thumb
 • Zweeds Lapland
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 1.595 p.p.

  Parels van Zweden fly & drive

  thumb-parels-van-zweden-fly-drive-header
 • Speciaal voor foodlovers
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 1.445 p.p.

  De smaak van Lapland fly & drive

  smaak-van-lapland-fly-drive-header-thumb
 • Noorderlicht spotten
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 990 p.p.

  Noorderlicht break fly & drive

  noorderlicht-break-fly-drive-header-thumb
 • Bucketlist reis
  12 dagen, fly & drive, v.a. € 2.195 p.p.

  Het beste van Fjord Noorwegen fly & drive

  het-beste-van-fjord-noorwegen-fly-drive-thumb
 • Hoogtepunten reis
  7 dagen, fly & drive, v.a. € 1.285 p.p.

  Noorse fjorden break fly & drive

  thumb-noorse-fjorden-break-header
 • Short break
  4 dagen, fly & drive, v.a. € 995 p.p.

  Romantische citytrip Bergen fly & drive

  romantische-citytrip-bergen-fly-drive-thumb
 • Bucketlist reis
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 1.795 p.p.

  Noordkaap Exclusief fly & drive

  noordkaap-exclusief-fly-drive-thumb
 • Alle hoogtepunten
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 1.895 p.p.

  Noordkaap, Lofoten en Lapland fly & drive

  noordkaap-lofoten-lapland-fly-drive-thumb
 • Verrassend veelzijdig
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 1.995 p.p.

  Dwars door Lapland en fjorden fly & drive

  dwars-lapland-fjorden-fly-drive-thumb
 • Kleinschalig verblijf
  22 dagen, fly & drive, v.a. € 2.795 p.p.

  Noordkaap, Lofoten, Senja en Lapland fly & drive

  noordkaap-lofoten-senja-lapland-fly-drive-thumb
 • Pure wilderniservaring
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 895 p.p.

  Middernachtzonreis Lapland fly & drive

  middernachtzonreis-lapland-thumb
 • Vakantiewoningen
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 1.795 p.p.

  Vakantiehuis Lofoten en Vesterålen fly & drive

  vakantiehuis-lofoten-vesteralen-fly-drive-thumb
 • Romantische bungalows
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 845 p.p.

  Vakantiehuis Lapland fly & drive

  vakantiehuis-lapland-fly-drive-thumb
 • Korte road trip
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 995 p.p.

  Week Noordkaap fly & drive

  week-noordkaap-fly-drive-thumb
 • Gezinsvakantie
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 1.099 p.p.

  Familiereis Finland fly & drive

  familiereis-finland-flydrive-thumb

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Rechtstreeks vliegen Met Transavia rechtstreeks naar Zweeds en Fins Lapland
vliegen-transavia-scandinavie
Inclusief huurauto Onbeperkt aantal km's en minimaal een Skoda Fabia
huurauto-skoda-fabia