Arctische eilandenreis fly & drive

Paradijselijke reis langs Senja, Vesterålen, Lofoten en Malangen

arctische-eilandenreis-flydrive-header

Arctische eilandenreis

Stelt u zich dit sprookjeslandschap eens voor. Een land vol kleine eilandjes, otters, zeearenden, walvissen. Heuvels met toendrameertjes, caribisch witte zandstranden en een zon die 24 uur schijnt. Elke dag wakker worden op plekken met het allermooiste uitzicht op een beschutte fjord, de Atlantische Oceaan of de Noorse vissersbootjes die de haven binnen varen. Beleef deze zomer het paradijs boven de poolcirkel op de eilanden Senja, Vesterålen en Lofoten, waarbij u te gast bent bij trotse Noren. Alles is voor u geregeld: de rechtstreekse vlucht, huurauto en verblijf!
 

Uw rondreis Noord-Noorwegen in het kort
In juni en juli 2017 vliegt u rechtstreeks* met Voigt Travel naar de grootste stad boven de poolcirkel: Tromsø. De eerste nacht slaapt u in deze trendy stad van de Middernachtzon. De volgende dag reist u met uw huurauto naar het schitterend gelegen Hamn i Senja. Een large suite met spectaculair uitzicht op de Atlantische Oceaan is voor twee nachten u gereserveerd. Wij zijn trots u als volgende verblijf de Huset på Yttersiden aan te bieden op de Vesterålen, gerund door natuurfotograaf Ian Robins en Ann Karina Jakobsen. U verblijft drie nachten in een appartement op een wonderschone locatie, waarbij Ian u de dag na aankomst meeneemt op een vogel- en wildlife safari. Houd uw camera dus in de aanslag om de zeearenden en otters vast te leggen! Ook de Lofoten lonken. Twee nachten slaapt u in een vissershuis in Svolvær, een prima uitvalsbasis voor een dagtocht naar het prachtige westen van de Lofoten. De reis naar uw vijfde locatie Offersøy past helemaal in het beeld van het sprookjeslandschap. Drie nachten slaapt u in een bungalow met uitzicht op de machtige Westfjorden. De laatste drie nachten slaapt u in het mooie Malangen Resort, in een cabin met zeezicht!
 

Verzorging

U verblijft:
 • 1 nacht in een hotel in Tromsø op basis van logies & ontbijt
 • 2 nachten in een appartement in Senja op basis van logies & ontbijt
 • 3 nachten in een appartement in Ringstad op basis van logies & ontbijt
 • 2 nachten in een vissershuis in Svolvær op basis van logies & ontbijt
 • 3 nachten in een bungalow in Offersøy op basis van logies & ontbijt
 • 3 nachten in een bungalow in Malangen op basis van logies & ontbijt
 

Rechtstreekse Middernachtzon vluchten*
Voigt Travel vliegt u in de zomer van 2017 rechtstreeks naar de Middernachtzon. Op de zaterdagen tussen 3 juni en 15 juli en de dinsdagen op 13 juni en 25 juli bent u binnen 3 uur boven de poolcirkel. Na 25 juli vliegt u met SAS naar Tromsø, met een tussenstop in Oslo.

Highlights

 • Tromsø, het Parijs van het Noorden
 • De large suite in Senja
 • Gastvrijheid van Ian en Ann Karina
 • Vogel- en wildlifesafari met Ian Robins
 • Vissershuis op de Lofoten
 • Verblijf in sprookjesachtig Offersøy
 • Bungalow met zeezicht in Malangen
Beleef deze reis van dag tot dag
 • Fly & Drive
 • 15 dagen
 • Logies en ontbijt
 • Juni - september
 • Incl. rechtstreekse vluchten en autohuur
annemarie-h-schotland

Annemarie Harkema

Pure Noorden specialist Voigt Travel

Een ervaring die u nooit zult vergeten

Arctische eilandenreis fly & drive

Bekijk snel het overzicht van de Scandinavië rondreis die u van dag tot dag gaat beleven. Het moment van de excursie(s) wordt voor vertrek bekend gemaakt. Verder bent u in Noord-Europa vrij om uw dagen zelf in te delen.

Beleef deze reis van dag tot dag
Sluit dag tot dag

Dag 1 Welkom in Tromsø!

Vlieg rechtstreeks in ca. 4,5 uur naar de stad van de Middernachtzon: Tromsø! De huurauto sta...

Vlieg rechtstreeks in ca. 4,5 uur naar de stad van de Middernachtzon: Tromsø! De huurauto staat voor u klaar, de vakantie in Noord-Noorwegen kan beginnen! Midden in het centrum van deze trendy arctische stad is een kamer voor u gereserveerd. U begint de reis dus comfortabel! Geniet van de gezellige barretjes en interessante musea. Rij ook zeker met uw huurauto naar de Fjellheisen kabelbaan, even buiten de stad Tromsø. Op ca. 420 meter hoogte heeft u een spectaculair uitzicht op het Tromsøya eiland. U overnacht in Tromsø.
Rijafstand luchthaven Tromsø - hotel Tromsø: ca. 6 km | ca. 15 minuten
Toon minder

Toon meer

Dag 2 Naar Senja

Vandaag begint uw avontuur richting de prachtige afgelegen locaties, aan het einde van de wereld. De...

Vandaag begint uw avontuur richting de prachtige afgelegen locaties, aan het einde van de wereld. De eerste parel waar u verblijft is Hamn i Senja. De route naar Hamn is schitterend. U kunt kiezen uit de snelste route dwars door het eiland Senja, of de noordelijke kustroute op Senja. De meest spectaculaire fjorden en rotsformaties vormen uw uitzicht. Zelfs parelwitte zandstranden ontbreken niet. U begrijpt waarom Senja ook wel Noorwegen in miniatuur wordt genoemd. In het gehuchtje Skaland vindt u Hamn i Senja, waar voor de komende twee nachten een large suite is gereserveerd. Hopelijk ziet u vanavond en vannacht de Middernachtzon boven de oceaan hangen! U overnacht op Senja.
Rijafstand Tromsø - Hamn i Senja: ca. 210 km | ca. 3,5 uur (snelste route)
Toon minder

Toon meer

Dag 3 Het koninklijke Senja

Wakker worden op de favoriete plek van koningin Sonja! Tijdens het wandelen naar het hoofdgebouw voo...

Wakker worden op de favoriete plek van koningin Sonja! Tijdens het wandelen naar het hoofdgebouw voor een uitgebreid ontbijtbuffet, wrijft u vast even in uw ogen bij het zien van de otters of zeehonden in de haven van Hamn. Na het ontbijt nodigt de spectaculaire natuur u uit voor een mooie wandeling naar bijvoorbeeld de Husfjellet of u ontdekt de omgeving met een gehuurde fiets. Hamn i Senja organiseert ook diverse activiteiten op zee. Vraag de receptie naar de mogelijkheden. 's Avonds lekker tafelen op de pier van Hamn i Senja? U overnacht op Senja. Toon minder

Toon meer

Dag 4 Van Senja naar Vesterålen

Een laatste ontbijt in Senja. Vandaag staat het volgende hoogtepunt op het programma: Huset på...

Een laatste ontbijt in Senja. Vandaag staat het volgende hoogtepunt op het programma: Huset på Yttersiden op de Vesterålen. De snelste en wellicht mooiste route is via de ferry Gryllefjord - Andenes, het noordelijkste puntje van de Vesterålen. Deze ferry, die alleen in het hoogseizoen vaart (tot 30 augustus 2017), reist u binnen 1,5 uur naar Andenes. Hier vervolgt u de reis door het fotogenieke heuvellandschap naar het grote trots van Ian Robins en Anne Karina Jakobsen. Hun Huset på Yttersiden ligt in het gehuchtje Ringstad. Kleine bordjes verraden waar u naar toe moet rijden. Welkom op een plek waar de doorsnee toerist niet komt! De komende drie nachten slaapt u in een appartement in het hoofdgebouw. Probeer 's avonds zeker de menukaart van Ann Karina en geniet van de lokale gerechten. U overnacht in Ringstad.
​Rijafstand Skaland - Ringstad
Via de ferry: ca. 180 km | ca. 3 uur
Over land: ca. 400 km | ca. 6,5 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 5 Vogel- en wildlifesafari met Ian Robins

Na het ontbijtbuffet is het tijd om met natuurfotograaf en gids Ian Robins op pad te gaan. Met een b...

Na het ontbijtbuffet is het tijd om met natuurfotograaf en gids Ian Robins op pad te gaan. Met een boot gaat u op zoek naar de zeearenden, otters en overige dieren in deze speeltuin voor natuurliefhebbers! Ian zal zelfs trachten om de zeearenden te voeren met haring. Dé manier om de grote vogels op foto vast te leggen! Geniet 's avonds van de huiselijke sfeer in Huset en luister naar de mooie verhalen van Ian en Ann Karina. Zij doen alles om u hier thuis te laten voelen. U overnacht in Ringstad.
Duur programma: ca. 2-3 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 6 Vrije dag op de Vesterålen

Een heerlijke dag in het paradijs van de Vesterålen. Lekker rondwandelen of zeekayakken? Een v...

Een heerlijke dag in het paradijs van de Vesterålen. Lekker rondwandelen of zeekayakken? Een volle dag mountain hiking naar 600 meter hoogte? Of breng een bezoek aan de Inga Sami Siida rendierfarm, om meer te leren over de Sami cultuur. Informeer bij Ann Karina en Ian naar de mogelijkheden. U overnacht in Ringstad. Toon minder

Toon meer

Dag 7 Naar de Lofoten

Bye bye Ian en Ann Karina! U zult ze niet snel meer vergeten en waarschijnlijk heeft u al een afspra...

Bye bye Ian en Ann Karina! U zult ze niet snel meer vergeten en waarschijnlijk heeft u al een afspraak gemaakt om in de winter weer te komen? Vandaag reist u verder zuidwaarts naar het stadje Svolvær. Midden in het centrum, op het eilandje Lamholmen, vindt u een vissershuisje op palen aan het water. Alle planken in het huisje herinneren nog naar de roemruchte visserij van weleer, die overigens nog steeds in volle bloei is. De Lofoten staat bekend om de kabeljauw visserij. Overal op de Lofoten vindt u ze: de rekken met stokvis. U overnacht in Svolvær.
Rijafstand Ringstad - Svolvær: ca. 175 km | ca. 3 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 8 Å en ah's!

Wakker worden in de authentieke maar goede bedden van Anker Brygge. Na het ontbijt heeft u een volle...

Wakker worden in de authentieke maar goede bedden van Anker Brygge. Na het ontbijt heeft u een volle dag op de Lofoten. Wij raden u van harte aan om met uw huurauto westwaarts te rijden, richting de schilderachtige vissersdorpjes Henningsvær, Reine en Å. Overal ziet u de vissershuisjes op palen aan het water en de stokvisrekken. Via kleine bruggetjes die de eilandjes met elkaar verbinden komt u aan in West-Lofoten. Bij goed weer schiet u de mooiste foto's. Bezoek ook zeker het Lofotr Vikingmuseum in Borg en een restaurant met heerlijke visgerechten. U overnacht in Svolvær. Toon minder

Toon meer

Dag 9 Naar sprookjesachtig Offersøy

Vanuit het ietwat drukke Svolvær zoekt u vandaag weer de absolute rust op. En waar kan dat bet...

Vanuit het ietwat drukke Svolvær zoekt u vandaag weer de absolute rust op. En waar kan dat beter dan in meest zuidelijke puntje van de Vesterålen, in Offersøy Feriesenter? Wij zijn ontzettend trots dat wij u deze locatie mogen aanbieden. Niet voor niets zoeken vele Noorse vissers deze plek op om in de zomer te gaan vissen in de visrijke Westfjorden. Gunnar leeft hier al zijn hele leven, en samen met zijn vader en vrouw Vibeke stellen zij alles in het werk om u een mooi verblijf te garanderen. Op deze plek heeft u uitzicht op de besneeuwde bergtoppen aan de overkant van de Westfjorden, met de statige Stetind als nationale berg van Noorwegen streng toekijkend. U overnacht de komende 3 nachten in een bungalow op dit kleine vakantiepark.
Rijafstand Svolvær - Offersøy: ca. 120 km | ca. 2 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 10 Ontdek Hinnøya

Wakker worden op een magische locatie, tussen rotspartijen, water en overvliegende zeearenden. De da...

Wakker worden op een magische locatie, tussen rotspartijen, water en overvliegende zeearenden. De dag begint sowieso al fantastisch! Vraag Gunnar naar de mogelijkheden om te zeekayakken of te fietsen. Ook zijn er voor de stoere reizigers mogelijkheden om mee te gaan vissen op een boot. U overnacht in Offersøy. Toon minder

Toon meer

Dag 11 Rust, natuur en heel veel ruimte

Nadat u weer heeft genoten van het ontbijtbuffet in het hoofdgebouw heeft u een vrije dag die u weer...

Nadat u weer heeft genoten van het ontbijtbuffet in het hoofdgebouw heeft u een vrije dag die u weer helemaal naar eigen wens kunt invullen. Met uw huurauto heeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Rijd bijvoorbeeld naar Vestbygda, langs een aantal kleine dorpjes. Onderweg komt u langs prachtige uitkijkpunten en ontdekt u de mooiste plekjes van Vestbygda. Laat u Gunnar weten of u wilt eten in zijn restaurant? 's Avonds kunt u heerlijk borrelen op uw veranda onder de Middernachtzon. U overnacht in Offersøy. Toon minder

Toon meer

Dag 12 Langs de fjordenkust naar Malangen

Na het afscheid van familie Fenes reist u vandaag langs de fjordenkust noordwaarts richting Malangen...

Na het afscheid van familie Fenes reist u vandaag langs de fjordenkust noordwaarts richting Malangen. Breng ook een bezoekje aan het bijzondere Polar Park, waar u zelfs wolven kunt kussen. De laatste drie nachten van deze reis verblijft u wederom op een ontspannende locatie met een spectaculair uitzicht. Nu op een bijzonder punt, waar de fjorden en het binnenland elkaar ontmoeten. U verblijft aan zee, maar met de auto bent u zo in de Noorse bergen. Laat u bij het inchecken weten of u wilt blijven eten in het restaurant? U overnacht in Malangen Resort.
​Rijafstand Offersøy - Malangen: ca. 300 km | ca. 5 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 13 Uw boek uitlezen in de sea-view cabin

Geen straf om even een dag niets te doen en uw boek uit te lezen. Want het uitzicht biedt eigenlijk ...

Geen straf om even een dag niets te doen en uw boek uit te lezen. Want het uitzicht biedt eigenlijk al voldoende! Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden om gebruik te maken van de sauna en jacuzzi. Ook het huren van een fiets behoort tot de mogelijkheden. U overnacht in Malangen. Toon minder

Toon meer

Dag 14 Laatste volle dag onder de Middernachtzon

Ook deze ochtend staat het ontbijt weer voor u klaar in het hoofdgebouw. Een laatste volle dag in No...

Ook deze ochtend staat het ontbijt weer voor u klaar in het hoofdgebouw. Een laatste volle dag in Noorwegen en onder de Middernachtzon! Misschien heeft u zin om Finland (en Kilpisjärvi in het bijzonder) af te vinken van uw bucket list? Kilpisjärvi ligt op circa 2 uur rijden op het drielandenpunt Finland, Zweden en Noorwegen en is bekend van de heilige Saana berg. Of u blijft nog lekker dagje ontspannen in het mooie Malangen. U overnacht in Malangen. Toon minder

Toon meer

Dag 15 Terug naar huis

Na het vroege ontbijt rijdt u naar luchthaven Tromsø waar u de huurauto weer inlevert. Met ee...

Na het vroege ontbijt rijdt u naar luchthaven Tromsø waar u de huurauto weer inlevert. Met een rechtstreekse vlucht* vliegt u binnen 3 uur weer met een koffer vol avonturen terug naar Amsterdam.
Rijafstand Malangen - luchthaven Tromsø: ca. 60 km | ca. 1,5 uur

* Rechtstreekse Middernachtzon vluchten
Voigt Travel vliegt u in de zomer van 2017 rechtstreeks naar de Middernachtzon. Op de zaterdagen tussen 3 juni en 15 juli en de dinsdagen op 13 juni en 25 juli bent u binnen 3 uur boven de poolcirkel. Na 25 juli vliegt u met SAS naar Tromsø, met een tussenstop in Oslo.
Toon minder

Toon meer

BEKIJK
OVERZICHT
Dag 1 Welkom in Tromsø!
Dag 2 Naar Senja
Dag 3 Het koninklijke Senja
Dag 4 Van Senja naar Vesterålen
Dag 5 Vogel- en wildlifesafari met Ian Robins
Dag 6 Vrije dag op de Vesterålen
Dag 7 Naar de Lofoten
Dag 8 Å en ah's!
Dag 9 Naar sprookjesachtig Offersøy
Dag 10 Ontdek Hinnøya
Dag 11 Rust, natuur en heel veel ruimte
Dag 12 Langs de fjordenkust naar Malangen
Dag 13 Uw boek uitlezen in de sea-view cabin
Dag 14 Laatste volle dag onder de Middernachtzon
Dag 15 Terug naar huis
Sluit dag tot dag

Verblijf in Tromsø

Verblijf in Hamn i Senja

Verblijf in Huset på Yttersiden

Verblijf in Anker Brygge

Verblijf in Offersøy Feriesenter

Verblijf in Malangen Brygger Resort

Excursies

Maak uw rondreis compleet met een aantal onvergetelijke excursies. Het kan niet anders of u wilt iets bijzonders gaan beleven! Voigt Travel heeft een aantal unieke activiteiten voor u geselecteerd die worden georganiseerd door lokale, kleinschalige bedrijven. Via Voigt Travel kunt u deze excursies vooraf reserveren. U bent dan altijd verzekerd van een plek en ter plaatse hoeft u niets meer te regelen. Wel zo gemakkelijk.

Alle excursies zijn inclusief:

 • Gids en instructie (indien nodig)
 • ​Volledige uitrusting (indien nodig)

huset-zomer-excursies-extra

Excursies Vesterålen (extra bij uw reis)

huset-zomer-vogel-wildlife-safari

Vogel- en wildlife safari (extra)

Samen met Ian Robins, gids en natuurfotograaf, gaat u per RIB-boat op zoek naar de zeearenden, otters en andere dieren die de omgeving rijk is. Ian zal zelfs trachten de zeearenden te voeren met haring. Dé manier om de grote vogels op de foto vast te leggen!

 • Prijs: Gratis
 • Duur: ca. 2-3 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
 • NB: Uitgevoerd door Huset på Yttersiden
lofoten-zomer-excursies

Excursies Lofoten

lofoten-zomer-trollfjord-rib-boat

Trollfjord & zeearendsafari per RIB-boot (vanuit Svolvær)

Met een speciale Rigid Hull Inflatable Boat vaart u met hoge snelheid naar één van de mooiste fjorden van Noorwegen: het Trollfjord. Dit fjord is 2 km lang, 100 meter breed en wordt omsloten door hoge bergtoppen die tot 1.100 meter vanuit de zee oprijzen. Een perfecte safari ook om zeearenden en andere vogelsoorten te spotten. Let op: niet geschikt voor zwangere vrouwen en reizigers met rugproblemen​.

 • Prijs: € 90,40 per persoon | € 73,45 per kind 12 t/m 14 jaar
 • Duur: ca. 1,5-2 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • NB: Uitgevoerd door Lofoten Explorer (juni 11:30 en 14:00 uur | juli 09:30, 11:30 en 14:00 uur | aug 11:30 en 14:00 uur | sep 11:30 uur)
lofoten-zomer-walvissafari-svolvaer

Walvissafari per RIB-boot (vanuit Andenes)

Met veel trots mogen wij deze bijzondere walvissafari per RIB-boot aanbevelen. Dankzij deze kleine Rigid Inflatable Boat zit u laag bij het water en kunt u de vogels, zeehonden, bruinvissen en walvissen tot dichtbij benaderen. En de aanblik van een potvis is een overweldigende ervaring, die u meeneemt voor de rest van uw leven. Uit ervaring weten wij dat er zelden iemand zeeziek wordt op een RIB boot. De fotopresentatie, een certificaat en koffie/thee en een kleine snack maken deze excursie helemaal af. Let op: Andenes ligt op ca. 3 uur rijden van Svolvær.

 • Prijs: € 124,30 per persoon | € 90,40 per kind t/m 11 jaar
 • Duur: ca. 1,5-3 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • NB: Uitgevoerd door Seasafari Andenes
huset-zomer-excursies

Excursies Vesterålen

huset-zomer-kajaktrip

Kajaktrip rond Vesterålen

De Vesterålen ontdekken vanaf het water geeft u een geheel ander beeld. Voor u in de kajak stapt, krijgt u eerst een uitgebreide uitleg en daarna gaat u het water op. U peddelt langs kleine eilandjes bij Ringstad. Onderweg maakt u een stop bij een strandje voor een lunch.

 • Prijs: € 108 per persoon | € 64,90 per kind 8 t/m 13 jaar
 • Duur: ca. 4-5 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
 • NB: Uitgevoerd door Huset på Yttersiden
huset-zomer-bezoek-vuurtoren

Bezoek aan de vuurtoren van Litløy

Met een RIB-boat wordt u naar het eiland Litløy gebracht. Ter plaatste krijgt u een rondleiding door de vuurtoren en kunt u genieten van het prachtige uitzicht op zee.

 • Prijs: € 144 per persoon
 • Duur: ca. 4-5 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
 • NB: Uitgevoerd door Huset på Yttersiden
huset-zomer-bergwandeling

Bergwandeling rond Ringstad

Met een gids loopt u naar één van de toppen die Ringstad rijk is. U loopt naar 600 meter hoogte waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht. Onderweg kunt u aan de gids al uw vragen stellen over de omgeving.

 • Prijs: € 54 per persoon | € 22 per kind 10 t/m 13 jaar
 • Duur: ca. 5-6 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
 • NB: Uitgevoerd door Huset på Yttersiden
huset-zomer-vissen

Vissen bij een meer

Met een gids gaat u naar een meer in de buurt van Ringstad. Onder begeleiding van de gids gooit u de hengel uit en is het wachten tot de vis bijt. De gevangen vis wordt door de gids bereidt op de barbecue. Een prachtige avondexcursie.

 • Prijs: € 42 per persoon | € 22 per kind 4 t/m 13 jaar
 • Duur: ca. 2-4 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • NB: Uitgevoerd door Huset på Yttersiden
huset-zomer-middernachtzontocht

Middernachtzontocht rond Vesterålen

Samen met uw gids gaat u opzoek naar de mooiste plekjes waar de zon niet onder de horizon verdwijnt. Houd uw camera bij de hand om mooie beelden te maken. De tour start pas eind van de avond en u komt na middernacht terug.

 • Prijs: € 66 per persoon | € 36 per kind 4 t/m 13 jaar
 • Duur: ca. 3-4 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • NB: Uitgevoerd door Huset på Yttersiden

Op de kaart

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel

Ook deze reizen kunnen u interesseren

 • Bucketlist reis Zomer 2018 boekbaar
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 1.795 p.p.

  Noordkaap Exclusief fly & drive

  noordkaap-exclusief-fly-drive-thumb
 • Het beste van Scandinavië Zomer 2018 boekbaar
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 1.895 p.p.

  Noordkaap, Lofoten en Lapland fly & drive

  noordkaap-lofoten-lapland-fly-drive-thumb
 • Bungalowreis Zomer 2018 boekbaar
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 1.195 p.p.

  Vakantiehuis Lapland fly & drive

  vakantiehuis-lapland-thumb
 • Stoer en comfortabel Zomer 2018 boekbaar
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 1.795 p.p.

  Hiking the Arctic fly & drive

  hiking-arctic-fly-drive-thumb
 • Korte road trip Zomer 2018 boekbaar
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 995 p.p.

  Week Noordkaap fly & drive

  week-noordkaap-fly-drive-thumb
 • Verrassend veelzijdig
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 1.995 p.p.

  Dwars door Lapland en fjorden fly & drive

  dwars-lapland-fjorden-fly-drive-thumb
 • Natuur en cultuur
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 1.295 p.p.

  Sami & Noordkaap avontuur fly & drive

  sami-noordkaap-avontuur-fly-drive-thumb
 • Kleinschalig verblijf
  18 dagen, fly & drive, v.a. € 2.585 p.p.

  Noordkaap, Lofoten, Senja en Lapland fly & drive

  noordkaap-lofoten-senja-lapland-fly-drive-thumb
 • Alles-in-één reis
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 2.085 p.p.

  Noordkaap, Lofoten en Lapland Special fly & drive

  noordkaap-lofoten-lapland-special-fly-drive-thumb
 • Pure wilderniservaring
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 1.045 p.p.

  Middernachtzon Noord-Noorwegen en Lapland

  middernachtzon-noord-noorwegen-lapland-thumb
 • Voor vrijbuiters
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 1.265 p.p.

  Kampeer Avontuur Noord-Noorwegen en Lapland

  kampeer-avontuur-noord-noorwegen-lapland-thumb
 • Ultieme vrijheid
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 945 p.p.

  Kampeer Express Noord-Noorwegen en Lapland

  kampeer-express-noord-noorwegen-lapland-thumb
 • Sami belevenis
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 1.345 p.p.

  Fjord & Noordkaap Avontuur fly & drive

  fjord-noordkaap-avontuur-fly-drive-thumb
 • Vakantiewoning
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 1.385 p.p.

  Vakantiehuis Lofoten en Vesterålen fly & drive

  vakantiehuis-lofoten-vesteralen-fly-drive-thumb

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Rechtstreeks vliegen Met Transavia rechtstreeks naar Rovaniemi of Tromsø
vliegen-transavia-scandinavie
Inclusief huurauto Onbeperkt aantal km's en minimaal Volkswagen Polo
huurauto-volkswagen-polo