Vele extra's bij je reis naar Noord-Europa!
Extra's van Voigt Travel

Vele extra's bij je reis naar Noord-Europa!

Als je een Scandinavië reis via de specialist Voigt Travel boekt, ben je niet alleen verzekerd van de mooiste bestemmingen en het beste advies, maar ook van een groot aantal extra's!
 

Extra's bij een fly & drive reis naar Scandinavië

Inclusief vlucht
Met Voigt Travel vlieg je rechtstreeks naar je bestemming. Van Rotterdam naar Skellefteå in Zweeds Lapland of Rovaniemi in Fins Lapland, ter hoogte van de poolcirkel, uitgevoerd door Transavia. Of vanaf Schiphol naar Bergen en Stavanger in het zuiden van Noorwegen, met KLM.

Minimaal energiezuinige VW Polo
De inbegrepen huurauto is minimaal een energiezuinige Volkswagen Polo. Dit maakt de rondreis een stuk comfortabeler! Uiteraard heb je de keuze om een grotere huurauto te reserveren.

Huurauto met onbeperkte kilometers
Bij ons geen vervelende maximum aan kilometers op de huurauto. Je kunt onbezorgd rondreizen, zonder onverwacht belast te worden met extra kosten per kilometer.

Huurauto inclusief verzekeringen
Uiteraard zijn inzittenden verzekerd. Ook is de reissom inclusief een schade- en diefstalverzekering, waarbij er een maximum van € 950 eigen risico per schadegeval aangehouden wordt.

Uitgebreide reisinformatie
Je krijgt een handige gids met veel nuttige informatie over de prachtige bezienswaardigheden én om vooraf inspiratie op te doen.

Voucher van Zwerfkei
Alle Voigt-reizigers die een zomerreis hebben geboekt ontvangen een voucher t.w.v. € 40 om te besteden bij Zwerfkei Oudoor & Travel Centre
 

Extra's bij een eigen auto reis naar Scandinavië

Auto gratis aan boord
De personenauto (max. hoogte 2.04 m.) gaat gratis mee aan boord, ongeacht het aantal inzittenden én op alle gepubliceerde vertrekdata.

Verblijf in een comfortabele hut aan boord van de ferry
Tijdens de overtocht naar Noorwegen of Finland is een comfortabele privé hut met douche/toilet gereserveerd. Op de moderne schepen van Fjord Line en Finnlines zijn diverse faciliteiten aanwezig, zoals een buffetrestaurant, bar, winkel en een sauna.

Havengelden
Naast de brandstofheffingen zijn alle havengelden en verplichte veiligheidstoeslagen inbegrepen.

Uitgebreide reisinformatie
Je krijgt een handige gids met veel nuttige informatie over de prachtige bezienswaardigheden én om vooraf inspiratie op te doen.

Voucher van Zwerfkei
Alle Voigt-reizigers die een zomerreis hebben geboekt ontvangen een voucher t.w.v. € 40 om te besteden bij Zwerfkei Oudoor & Travel Centre

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel