Aanbiedingen en acties

aanbieding scandinavie

Aanbiedingen Scandinavië

Aan de bovenkant van onze aardbol, ter hoogte van de poolcirkel, vindt u een stukje Europa van adembenemende schoonheid. Hier ervaart u de oerkracht van de natuur: zuivere lucht, kristalhelder water en het licht van de Middernachtzon. Een reis naar de ongerepte wildernis van Noord-Europa is een bijzondere ervaring en dichterbij dan u denkt. Voigt Travel weet, als specialist voor reizen naar het hoge noorden, de mooiste plekjes te vinden. Hieronder vindt u met enige regelmaat interessante aanbiedingen voor onze zomerreizen naar Scandinavië (Noorwegen, Zweden en Finland).
 


 

Berengoeie Noordkaap aanbieding

scandinavie aanbieding

De ultieme ontdekkingsreis door het uiterste noorden van Scandinavië, vanaf de poolcirkel tot aan de Noordkaap en weer terug. Onderweg verblijft u op kleinschalige locaties in Fins Lapland en Noord-Noorwegen, zoals een rendierboerderij, een rustieke cabin met sauna, guesthouses op de hoogvlaktes van Noorwegen en maar liefst twee nachten in een hotel bij de Noordkaap zodat u alle tijd heeft om van de Middernachtzon te genieten. U wordt hartelijk verwelkomd door gastvrije eigenaren die u met liefde de weg wijzen naar de meest bijzondere plekjes in de omgeving. De entree voor de Noordkaap en een bezoek aan de amethistmijn in Luosto is al inbegrepen maar als u nu boekt, regelen wij er GRATIS nog een avond berenspotten bij de Russische grens voor u bij. De kans dat u bruine beren en ander wild spot is bijna 100%!
 

Aanbieding

Boek vóór 6 maart 2018 de 15-daagse fly & drive rondreis Noordkaap Exclusief en wij boeken er GRATIS een volledig georganiseerde excursie berenspotten aan de Russische grens voor u bij, t.w.v. € 120 p.p.
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van de fly & drive rondreis: Noordkaap Exclusief
  • Reserveren o.v.v. KAR18
  • Geldig bij vertrek op: woensdag 4 juli t/m 15 augustus 2018
  • Boeken vóór 6 maart 2018
  • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
  • De aanbieding geldt alleen voor volbetalende reizigers, op één reserveringsnummer
  • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: KAR18
 


 

Meer informatie?

Neemt u gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur uw vraag via het contactformulier. Wij informeren u graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel