Aanbiedingen en acties

aanbieding scandinavie

Aanbiedingen Scandinavië

Aan de bovenkant van onze aardbol vind je een stukje Europa van adembenemende schoonheid. Hier ervaar je de oerkracht van de natuur: zuivere lucht, kristalhelder water en het licht van de middernachtzon. Een reis naar de ongerepte wildernis van Noord-Europa is een bijzondere ervaring en dichterbij dan je denkt. Voigt Travel weet, als specialist voor reizen naar het hoge noorden, de mooiste plekjes te vinden. Hieronder vind je met enige regelmaat interessante aanbiedingen voor onze zomerreizen naar Scandinavië (Noorwegen, Zweden en Finland).
 


 

Valentijnsaanbieding Noorwegen

noorwegen aanbieding

Zin om jezelf en je lief te verrassen met een onverwacht reisje? Een echte Valentijn gaat buiten de gebaande paden en kiest voor iets bijzonders. Wat dacht je van een romantische trip naar Noorwegen? Kies uit een stedentrip naar Bergen inclusief verblijf in een luxe wellnesshotel én huurauto zodat je je bezoek aan de gezellige Hanzestad kunt combineren met een dagtrip naar de omliggende fjorden. Boek direct, dan regelen wij er GRATIS een romantisch welkomstdiner voor jullie bij op de dag van aankomst.
 

Aanbieding

Boek op Valentijnsdag of in elk geval vóór 26 februari 2019 een heerlijke tussendoortje in adembenemend mooi Noorwegen en wij boeken er GRATIS een romantisch welkomstdiner voor jullie bij voor op de dag van aankomst.
 

Voorwaarden

 • Bij boeking van: de 4-daagse fly & drive reis 'Romantische Citybreak Bergen'
 • Reserveren o.v.v. HRT19
 • Geldig bij vertrek op: alle gepubliceerde vertrekdata
 • Boeken vóór 26 februari 2019
 • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
 • De aanbieding geldt alleen voor volbetalende reizigers, op één reserveringsnummer
 • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: HRT19
 


 


 

Fjord Noorwegen aanbieding

scandinavie aanbieding

Tijdens deze rondreis geniet je van de allermooiste fjorden die Noorwegen te bieden heeft. Vergaap je aan de geweldige vergezichten, de diepblauwe wateren, steile bergwanden, krachtige watervallen en bezoek schilderachtige dorpen en oude staafkerken. Je bepaalt zelf je dagindeling, Voigt Travel regelt de rest voor je: niet alleen de bijzondere hotels en logeeradressen onderweg maar ook de vlucht naar Bergen of de ferry naar Stavanger, zodat je bij aankomst in Noorwegen ook direct midden in het fjordengebied zit. Boek vóór 19 maart a.s. dan krijg je er ook nog GRATIS kaartjes bij voor de Loen Skylift, de gondel die je in 5 minuten naar meer dan 1000 m hoogte brengt voor een panoramisch uitzicht over de Nordfjord en de omringende bergen.
 

Aanbieding

Boek vóór 19 maart 2019 de 12-daagse fly & drive of 14-daagse eigen auto rondreis 'Het beste van Fjord Noorwegen' en krijg GRATIS kaartjes t.w.v. € 56 p.p. bij voor de Loen Skylift, een van de steilste kabelbanen ter wereld.
 

Voorwaarden

 • Bij boeking van de eigen auto of fly & drive rondreis: Het beste van Fjord Noorwegen
 • Reserveren o.v.v. BVF19
 • Geldig op alle gepubliceerde vertrekdata
 • Boeken vóór 19 maart 2019
 • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
 • De aanbieding geldt voor alle reizigers op één reserveringsnummer
 • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: BVF19
 


 


 


 

Meer informatie?

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel