Aanbiedingen en acties

aanbieding scandinavie

Aanbiedingen Scandinavië

Aan de bovenkant van onze aardbol, ter hoogte van de poolcirkel, vindt u een stukje Europa van adembenemende schoonheid. Hier ervaart u de oerkracht van de natuur: zuivere lucht, kristalhelder water en het licht van de Middernachtzon. Een reis naar de ongerepte wildernis van Noord-Europa is een bijzondere ervaring en dichterbij dan u denkt. Voigt Travel weet, als specialist voor reizen naar het hoge noorden, de mooiste plekjes te vinden. Hieronder vindt u met enige regelmaat interessante aanbiedingen voor onze zomerreizen naar Scandinavië (Noorwegen, Zweden en Finland).
 


 

Vroegboekaanbieding fly & drive Noord-Europa

scandinavie aanbieding

Wees er als eerste bij! Vlieg van de zomer zonder overstappen naar het uiterste noorden van Scandinavië voor een onvergetelijke 15-daagse rondreis langs de Noordkaap, de Lofoten en Lapland. Ontdek hoe weergaloos mooi dit ongerepte deel van Finland, Noorwegen en Zweden nog is. Wij regelen de vlucht, uw huurauto, authentiek verblijf op betoverende locaties en een aantal bijzondere extra's. Als u nu boekt, profiteert u van een extra vroegboekvoordeel in de vorm van een unieke wellness ervaring in de Aurora Spa van Camp Ripan in Kiruna: inclusief sauna's, jacuzzi, scrubs en andere body treatments.
 

Aanbieding

Weldadige vroegboekaanbieding! Boek vóór 16 januari 2018 de fly & drive rondreis Scandinavië Compleet en wij boeken er GRATIS een exclusieve wellness ervaring voor u bij t.w.v. € 65 p.p.
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van de fly & drive rondreis: Scandinavië Compleet
  • Reserveren o.v.v. VSC18
  • Geldig bij vertrek op: woensdag 6 juni t/m woensdag 29 augustus 2018
  • Boeken vóór 16 januari 2018
  • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
  • De aanbieding geldt alleen voor volbetalende reizigers, op één reserveringsnummer
  • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: VSC18
 


 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel