Aanbiedingen en acties

aanbieding scandinavie

Aanbiedingen Scandinavië

Welke reis je ook kiest, bij Voigt Travel profiteer je altijd van vele extra’s bij je Scandinavië reis. Want bij Voigt Travel weten we hoe fijn het is als alles goed geregeld is. Of je nu een individuele reis boekt, of meegaat met een groepsreis, alle Scandinavië reizen zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Hieronder vind je met enige regelmaat interessante Scandinavië aanbiedingen en (kortings)acties.
 

 


 

Vroegboekaanbieding Noord-Scandinavië

scandinavie aanbieding

De ultieme ontdekkingsreis door het uiterste noorden van Scandinavië, via de poolcirkel in Lapland helemaal naar de Noordkaap en langs de fjordenkust van Noord-Noorwegen weer terug. Soms vergeten we dat er ook in Europa nog plekken zijn waar je de natuur en de mooie vergezichten helemaal voor jezelf hebt. De 15-daagse fly & drive rondreis Scandinavië Compleet leidt je langs alle highlights van het Arctisch gebied: de uitgestrekte wildernis van Lapland, de Noordkaap maar ook de magische Lofoten en de fjorden rond Tromsø. Verbaas je over het magische landschap, het bijzondere licht, de kuddes rendieren, de knusse dorpjes aan het water en de bijzondere Sami- en Viking cultuur. Als je nu boekt, dan regelen wij een geweldige RIB-boot safari op de Lofoten in de imposante Trollfjord om zeearenden te spotten. Op=Op dus wacht niet te lang met boeken.
 

Aanbieding

Boek vóór 18 februari a.s. de 15-daagse fly & drive rondreis Scandinavië Compleet en wij boeken er GRATIS een Trollfjord & zeearendsafari per RIB-boot voor je bij op de Lofoten, t.w.v. € 94 p.p.
 

Voorwaarden

 • Bij boeking van de 15-daagse fly & drive rondreis: Scandinavië Compleet
 • Reserveren o.v.v. LOF20
 • Geldig op alle gepubliceerde vertrekdata
 • Boeken vóór 18 februari 2020
 • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
 • De aanbieding geldt voor alle reizigers op één reserveringsnummer
 • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: LOF20
 


 

 


 

Vroegboekaanbieding Fjord Noorwegen

fjord noorwegen aanbieding

Tijdens deze rondreis geniet je van de allermooiste fjorden die Noorwegen te bieden heeft. Je bepaalt zelf je dagindeling, de rest is al voor je geregeld: de ferry naar Bergen, zodat je direct midden in het fjordengebied zit, de comfortabele hotels en het unieke Voss resort waar je verblijft en de wegenkaart en reisgids. Vergaap je aan de geweldige vergezichten, de diepblauwe wateren, steile bergwanden, krachtige watervallen en bezoek schilderachtige dorpen en oude staafkerken. Boek vóór 4 februari a.s. dan krijg je er ook nog GRATIS kaartjes bij voor de Loen Skylift, een van de steilste kabelbanen ter wereld. De gondel brengt je in 5 minuten naar meer dan 1000 m hoogte voor een panoramisch uitzicht over de Nordfjord en de omringende bergen.
 

Aanbieding

Boek vóór 4 februari a.s. de 14-daagse eigen auto rondreis 'Het beste van Fjord Noorwegen' en krijg GRATIS kaartjes voor de Loen Skylift, t.w.v. € 55,50 p.p.
 

Voorwaarden

 • Bij boeking van de 14-daagse eigen auto rondreis: Het beste van Fjord Noorwegen
 • Reserveren o.v.v. BVF20
 • Geldig op alle gepubliceerde vertrekdata
 • Boeken vóór 4 februari 2020
 • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
 • De aanbieding geldt voor alle reizigers op één reserveringsnummer
 • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: BVF20
 


 


 

Meer informatie?

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel