Aanbiedingen en acties

aanbieding scandinavie

Aanbiedingen Scandinavië

Aan de bovenkant van onze aardbol, ter hoogte van de poolcirkel, vindt u een stukje Europa van adembenemende schoonheid. Hier ervaart u de oerkracht van de natuur: zuivere lucht, kristalhelder water en het licht van de Middernachtzon. Een reis naar de ongerepte wildernis van Noord-Europa is een bijzondere ervaring en dichterbij dan u denkt. Voigt Travel weet, als specialist voor reizen naar het hoge noorden, de mooiste plekjes te vinden. Hieronder vindt u met enige regelmaat interessante aanbiedingen voor onze zomerreizen naar Scandinavië (Noorwegen, Zweden en Finland).
 


 

September aanbieding Noord-Europa: € 100 korting p.p.

scandinavie aanbieding

Pssst, zullen wij een geheim verklappen? De beste reistijd voor het noorden van Scandinavië is tegen het einde van de zomer. De zon maakt nog steeds overuren, het is lekker lang licht 's avonds en de temperatuur is nog heel aangenaam. Het landschap kleurt zich langzaam in een prachtige herfsttooi met rode, gele en goudbruine tinten, bessen en paddenstoelen groeien volop. De rendieren laten zich van hun mooiste kant zien; prachtig die grote kuddes in dit mooie landschap. De avondlucht is fris en helder, ideaal om het noorderlicht te spotten, zeker nu het 's avonds weer donker wordt. Beleef de Indian summer van het Arctisch gebied en boek nu een fly & drive rondreis of Camper Avontuur. Bij vertrek vanaf 29 augustus t/m 19 september 2018 krijgt u € 100 korting per persoon op de reissom.
 

Aanbieding

Genieten van de Indian summer en kans op noorderlicht? Boek dan last minute een fly & drive naar de wildernis van Scandinavië. Bij vertrek tussen 29 augustus en 19 september 2018 ontvangt u € 100 korting op de reissom p.p.
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van een vliegreis naar Noord-Europa: (Actief, Fly & drive, Camper Avontuur of Zelf samenstellen)
  • Reserveren o.v.v. SEP18
  • Geldig bij vertrek op: 29 augustus, 5, 12 of 19 september 2018
  • Boeken vóór 14 augustus 2018
  • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
  • Alleen geldig voor reserveringen met een boekdatum van 20 juni 2018 of later
  • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: SEP18
 


 

 


 

Meer informatie?

Neemt u gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur uw vraag via het contactformulier. Wij informeren u graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel