Aanbiedingen en acties

aanbieding scandinavie

Aanbiedingen Scandinavië

Aan de bovenkant van onze aardbol, ter hoogte van de poolcirkel, vindt u een stukje Europa van adembenemende schoonheid. Hier ervaart u de oerkracht van de natuur: zuivere lucht, kristalhelder water en het licht van de Middernachtzon. Een reis naar de ongerepte wildernis van Noord-Europa is een bijzondere ervaring en dichterbij dan u denkt. Voigt Travel weet, als specialist voor reizen naar het hoge noorden, de mooiste plekjes te vinden. Hieronder vindt u met enige regelmaat interessante aanbiedingen voor onze zomerreizen naar Scandinavië (Noorwegen, Zweden en Finland).
 

 


 

Wildernis aanbieding Lapland

lapland aanbieding

Voor actieve rustzoekers die op zoek zijn naar een echte wilderniservaring. Deze 8-daagse fly & drive reis brengt u naar een lodge in de middle of nowhere aan de Russische grens en een aantal rustieke bungalows in de bossen en heuvels van Fins Lapland. Een aantal dagen trekt u er met een lokale gids op uit voor een mooie hike in een van de Nationale Parken en de rest van de tijd gaat u te voet of met de huurauto op pad. Dit is uw kans op een unieke outdoorervaring met kenners die u inwijden in de geheimen van de wildernis. Boek vóór 19 juni en u krijgt niet alleen € 100 korting op de reissom p.p. maar ook helemaal GRATIS deze stoere 15L rugzak van 66°NORTH bij: van waterproof materiaal, extra sterke bodem en ademend rugdeel. Een ideale vakantierugzak om uw persoonlijke spullen in op te bergen tijdens het hiken. Boek snel want op=op.
 

Aanbieding

Boek vóór 19 juni 2018 de wandelreis Actiefweek Lapland fly & drive en ontvang € 100 korting op de reissom p.p. én een GRATIS stoere 66°NORTH rugzak van waterproof materiaal, t.w.v. € 125.
 

Voorwaarden

 • Bij boeking van de reis: Actiefweek Lapland fly & drive
 • Reserveren o.v.v. NOR18
 • Geldig bij vertrek op: 8 augustus en 5 september 2018
 • Boeken vóór 19 juni 2018
 • Op basis van beschikbaarheid
 • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd
 • Per reserveringsnummer geldt: de korting is per persoon en 1 rugzak per 2 volbetalende reizigers
 • Na afloop van de actie krijgt u de rugzak toegestuurd
 • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: NOR18
 


 

 


 

Scandinavië Compleet met GRATIS Trollfjord & zeearendsafari op de Lofoten

scandinavie aanbieding

Soms vergeten we bijna hoe mooi Europa is. In het noorden van Scandinavië is nog volop rust en alle ruimte voor avontuur. Kies voor deze zeer complete fly & drive rondreis en reis op uw gemak helemaal naar de Noordkaap. Onderweg ziet u alle highlights: niet alleen de uitgestrekte wildernis van Lapland maar ook de magische Lofoten en de fjorden rond Tromsø. Verbaas u over de magische vergezichten, de kuddes rendieren, de knusse dorpjes aan het water en de bijzondere Sami- en Viking cultuur. Als u nu boekt, dan regelen wij een geweldige RIB-boot safari op de Lofoten in de imposante Trollfjord om zeearenden te spotten. Op=Op dus wacht niet te lang met boeken.
 

Aanbieding

Boek vóór 24 april 2018 de fly & drive rondreis Scandinavië Compleet en wij boeken er GRATIS de Trollfjord & zeearendsafari per RIB-boot op de Lofoten voor u bij, t.w.v. € 90,40 p.p.
 

Voorwaarden

 • Bij boeking van de fly & drive rondreis: Scandinavië Compleet
 • Reserveren o.v.v. LOF18
 • Geldig bij vertrek op: woensdag 6 juni t/m woensdag 29 augustus 2018
 • Boeken vóór 24 april 2018
 • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
 • De aanbieding geldt alleen voor volbetalende reizigers, op één reserveringsnummer
 • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: LOF18
 


 

 


 

Meer informatie?

Neemt u gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur uw vraag via het contactformulier. Wij informeren u graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel