wietse-d-noord-europa

Unieke Scandinavië reizen naar Noorwegen, Finland en Zweden

Wietse Dijkstra, specialist Noord-Europa: "Bent u op zoek naar een unieke bestemming? Waar u nog één kunt zijn met de natuur en niet struikelt over andere reizigers? Wij kunnen u een rondreis Scandinavië van harte aanbevelen. Om preciezer te zijn, een vakantie in het uiterste noorden van ons continent. Met Voigt Travel vliegt u deze zomer rechtstreeks naar de poolcirkel of vaart u over de Oostzee naar het prachtige Pure Noorden. Aan de bovenkant van onze aardbol vindt u een stukje Europa van adembenemende schoonheid. In Noorwegen, Finland en Zweden ervaart u de oerkracht van de natuur: zuivere lucht, kristalhelder water en het licht van de Middernachtzon.

Wie heeft er nog nooit gedroomd over een Noorwegen vakantie? Het uiterste noorden van Noorwegen is een ruige, nog onontdekte bestemming. De fjorden, Lofoten en de Vesterålen spreken echter tot ieders verbeelding. Of wat te denken van de Noordkaap? Juist daar te staan, op het uiterste randje van het Europese continent, is het ultieme reisdoel voor veel avonturiers. Maar de weg ernaartoe is net zo onvergetelijk! Een reis naar de ongerepte wildernis van Noord-Europa is een bijzondere ervaring en met Voigt Travel dichterbij dan u denkt. Op zoek naar typische Scandinavische steden? Combineer uw zomervakantie dan met een bezoek aan Helsinki, de hoofdstad van Finland, of Tromsø.
 

Het is een gebied van uitersten en dat moet je proeven, ruiken, voelen, ontdekken en ervaren. Reizen naar het Pure Noorden is een totaalervaring. Of u nu kiest voor de fly & drive rondreizen, een rondreis met eigen auto of een campervakantie, u kunt rekenen op adembenemende vergezichten, magnifieke fjorden, steile rotsplateaus, prachtige wolkenluchten en altijd weer een andere lichtval, ook 's nachts, want de Middernachtzon reist met u mee!"

Aanbevolen reizen

 • Vakantiewoning
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 1.385 p.p.

  Vakantiehuis Lofoten en Vesterålen fly & drive

  vakantiehuis-lofoten-vesteralen-fly-drive-thumb
 • Korte road trip
  5 dagen, fly & drive, v.a. € 795 p.p.

  Midweek Noordkaap fly & drive

  midweek-noordkaap-fly-drive-thumb

Een zomervakantie in Scandinavië

Onze reizigers over hun reizen met Voigt Travel

De specialisten van Voigt Travel
Liefhebbers van het Pure Noorden

Bij Voigt Travel weten we hoe fijn het is als dingen gewoon goed geregeld zijn. U wilt zeker weten dat u op de leukste locaties verblijft en de mooiste bestemmingen bezoekt.

Meer over ons
Over ons Noord Europa

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Rechtstreeks vliegen Vlieg rechtstreeks met Transavia naar Rovaniemi of Tromsø
vliegen-transavia-scandinavie
Auto gratis aan boord Uw personenauto gaat gratis mee aan boord, ongeacht het aantal inzittenden
finnlines-auto-aan-boord
Inclusief huurauto Onbeperkt aantal km's en minimaal energiezuinige Volkswagen Polo
huurauto-volkswagen-polo
Comfortabele hut Overnacht tijdens de overtocht in een comfortabele privé hut met douche/wc
finnlines-buitenhut
Stop-over hotel Het stop-over hotel in Lübeck is inbegrepen
lubeck-stopover-hotel
Inclusief camperhuur Volledig uitgerust en onbeperkt aantal km's
camperhuur-scandinavie