Activiteiten Noord-Europa

van rendiersafari's tot walvissen spotten

activiteiten Noord-Europa

activiteiten Noord-Europa

Renee Rikhof: Pure Noorden specialist Voigt Travel

"Droomactiviteiten in Noord-Scandinavië"

"In Noord-Scandinavië kunt u activiteiten ondernemen die u vrijwel nergens anders in Europa kunt doen. Wat dacht u van kajakken langs de fjorden in het noorden van Noorwegen? Of beren spotten bij de Russische grens in Fins Lapland. Tijdens de zomermaanden lijken de dagen eindeloos. De zwoele zomeravonden lopen tot aan de volgende ochtend, want de zon gaat vrijwel niet onder. Hierdoor kunt u alles doen en laten wat u wilt. Ga in Lapland de natuur in, pluk bessen, spot wilde dieren en kijk uit over hemelsbrede vergezichten. Aan het einde avn de dag duikt u de Finse sauna in om bij te komen van alle indrukken. Zuid-Finland laat u de vele meren ervaren. Gooi de hengel uit of pak een bootje. In Noord-Noorwegen kunt u de grootste zoogdieren ter wereld ontmoeten. Langs de kust zwemmen onder andere bultruggen, dolfijnen en orka's. En vergeet de rendieren niet! U kunt ze zien door een rendiersafari te doen of een rendierboerderij te bezoeken. "

Activiteiten in Noord-Europa

  • Wat doen in Scandinavië? wat doen scandinavie
  • Walvissen spotten walvissen spotten in Scandinavie
  • Beren spotten beren spotten in Scandinavie
  • Raften raften in Scandinavie

Meer highlights Scandinavië

Naast bovenstaande hoogtepunten is er in Noord-Europa nog veel meer moois te ontdekken. Wat bijvoorbeeld te denken van mooie plekken in Scandinavië als de Noordkaap? Noord-Scandinavië is the place to be voor actievelingen en natuurliefhebbers. Maar ook rustzoekers zijn hier op hun plek. In de Nationale parken van Lapland kunt u naast wandelen ook goed picknicken bovenop een berg. Kunt u meteen genieten van het weidse uitzicht.

Mooie bestemmingen, leuke plaatsen, maar wat kunt u allemaal doen in Noord-Europa? De natuur leent zich uitstekend voor het maken van mooie hikes door de bergen, of wandelingen over de parelwitte stranden in Noorwegen. Maar ook activiteiten als walvissen spotten, raften en kajakken behoort tot de mogelijkheden in dit stukje ongerepte natuur in Europa. Bekijk onze tips over wat te doen in Scandinavië.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel