Rendieren

Rendieren

Alles over rendieren en ons geadopteerde rendier

We verwachten een baby..

Dit is Boaz!

"In mei 2018 werd ons geadopteerde rendier Boaz geboren. Boaz is een mannetje en kwam ter wereld op de rendierboerderij Kujala Reindeer Farm in Ruka - Kuusamo. Inmiddels is Boaz een grote jongen geworden. Door zijn nieuwsgierige karakter botste Boaz tegen een tak aan. Hij verloor de helft van zijn eerste gewei. Veel rendieren verliezen hun gewei uit hunzelf, maar Boaz is een druktemakertje. Gelukkig groeit zijn gewei inmiddels weer aan.
 

Boaz heeft zijn naam te danken aan 'zomers Lapland' liefhebber Claudia Scheuneman. In ruil voor het bedenken van deze leuke naam, won zij een reis naar Fins Lapland in augustus. Samen met haar vriendin Marlou, en een gebreide versie van Boaz, ontdekte ze de mooiste plekken en ervoer ze het echte Lapland. Natuurlijk ontmoette zij ook ons geadopteerde rendier Boaz.

Gebreide Boaz 

Claudia heeft speciaal voor jou het patroon van het gehaakte rendier uitgeschreven. Wil je ook een Boaz haken? Klik hier.

Wil je op de hoogte blijven van ons rendier en zijn avonturen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief of volg ons via Facebook en Instagram."

Alles over rendieren

  • Kerst en rendieren kerstman en rendieren
  • Activiteiten met rendieren activiteiten met rendieren

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel