Reis naar wens

Reis naar wens

In Finland, Zweden, Noorwegen, Schotland en IJsland

ruka reis

Annemarie Peeters: reisspecialist Voigt Travel
 

"Een reis naar wens uitstippelen? Laat dat maar aan ons over!"

"De witte wereld van Lapland, de diep uitgesneden fjorden van Noorwegen, de mysterieuze vulkaanlandschappen van IJsland, de sparrenbossen van Zweden en de whiskydestileerderijen in Schotland: er is zoveel moois in het Pure Noorden te beleven. We kunnen ons voorstellen dat je een reis naar wens zou willen samenstellen. Voor jou en je vriend(en) of familie, voor je organisatie of omdat je op huwelijksreis gaat. Ben jij op zoek naar een heel exclusieve en persoonlijke ervaring? Dan is de Exclusieve reis per privé jet wellicht wat voor jou. Met jouw reisgezelschap reis jij volledig exclusief en ontzorgd in een privé jet naar jouw droombestemming, waar je kunt verblijven in de meest luxe accommodaties die wij aanbieden.

Voigt Travel helpt je graag bij het uitstippelen en uitzoeken van jouw reis naar wens. We zijn al veertig jaar dé specialist in het noorden van Europa en weten als geen ander de bijzondere plekken te vinden. Laat het ontwikkelen van een mooie reis maar aan ons over! Onderaan deze pagina vind je de bestemmingen waar je zelf een reis op maat kunt samenstellen. Wil je een reis op basis van jouw wensen door ons laten ontwikkelen? Neem contact met ons op en we gaan voor je aan de slag!"

 

Reis naar eigen wens uitstippelen

Bij Voigt Travel kun je er voor kiezen om je reis naar wens te laten uitstippelen. Of je kunt onze zelfsamenstelmodule gebruiken. Deze is beschikbaar voor de zomerreizen naar Scandinavië, Schotland en IJsland.

Bekijk hieronder de bestemmingen waar je een reis naar wens kunt laten uitvoeren.
 

  • Scandinavië reis naar wens in Scandinavië
  • IJsland reis naar wens in IJsland
  • Schotland reis naar wens in Schotland
  •  
    Laplandreisadvies op maat in Lapland
  •  
    Exclusieve reizen per privé jet Prive Jet reizen Voigt Travel

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel