Aanbiedingen winterreizen

aanbieding voigt travel

Aanbiedingen van Voigt Travel

Bij Voigt Travel boek je reizen naar het Pure Noorden (Lapland, Noorwegen, Finland, Zweden, IJsland, Groenland, Spitsbergen en Schotland). Wij kennen de locaties zelf en spreken dan ook uit eigen ervaring. Bekijk hieronder alle aanbiedingen van Voigt Travel voor de winter.
 


 

Extra bij midweek Isokenkäisten Klubi: nacht in Aurora hut 


Het noorderlicht spotten vanuit je bed? Dat doe je tijdens een nacht in de Aurora hut van Isokenkäisten Klubi. Deze bijzondere overnachting zit nu tijdelijk als extraatje bij uw reis inbegrepen wanneer u een midweek verblijft in Isokenkäisten Klubi.

Isokenkäisten Klubi is een prachtige houten lodge aan de oever van het Heikijärvi meer. Je wordt hier volledig in de watten gelegd door de zussen Katja en Sirpa. Naast hun gastvrijheid en heerlijke maaltijden, zijn ook de volgende excursies bij deze reis inbegrepen:

  • Sneeuwscootersafari (2 uur)
  • Lapse lunch in kota (2-3 uur)
  • Huskysafari van 12km (1,5 uur)
  • Avond sledetocht (1,5-2 uur)
En daar komt dan nu dus tijdelijk ook de overnachting in de Aurora hut bij. Ideaal om vanuit je warme bed naar het noorderlicht te kijken of overdag te genieten van het uitzicht over de besneeuwde omgeving. Zo geniet je 5 dagen lang van een winters avontuur in Lapland.

Actievoorwaarden
De overnachting in de aurora hut is automatisch inbegrepen bij uw boeking bij:
  • vertrek op 9 januari 2022 of 16 januari 2022
  • reserveringen gemaakt tussen 26 april 2021 en 31 mei 2021
 

 

 

Op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Contact met Voigt Travel

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel