Incentives

Incentives

Op reis met collega's, vrienden of de sportclub

rendier incentive lapland reis

Incentivereizen naar Lapland, Finland, IJsland en Noorwegen: onvergetelijke personeelsreizen

Ben je op zoek naar een teamuitje met collega's, vrienden of de (sport/jaar)club vanwege een jubileum? Of wil je een onvergetelijke teambuilding ervaring? Het Pure Noorden leent zich uitstekend voor incentivereizen. Voor incentive Lapland, IJsland en Noorwegen winterreizen ben je aan het juiste adres bij specialist Voigt Travel, maar ook voor Scandinavië zomer. Wij komen al jaren in het noorden en organiseren met veel ervaring en oog voor persoonlijk contact incentivereizen voor jouw team, club of bedrijf.

Bekijk hieronder welke incentivereizen we organiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ben je eerst op zoek naar meer inspiratie voor een incentivereis? Download gratis ons nieuwe online incentive magazine!
 

IJsland persreis
 

Wat is een incentivereis?

 

Een incentive is een ander woord voor een beloning voor het geleverde werk, en wordt vaak ingezet om iemand te motiveren om op die manier door te gaan. Incentives voor bedrijven worden vaak uitgereikt na het behalen van targets, of als er bijvoorbeeld een jubileum te vieren is. De vorm van zo'n beloning kan een reis zijn: een incentivereis. Het wordt ook wel eens jubileumsreis of personeelsreis genoemd. 

Een incentivereis is een goede manier om personeel aan het bedrijf te binden. Bij thuiskomst zit je immers weer boordevol energie om weer te knallen op de werkvloer! En hoe gezellig is het om met je collega's zo'n bijzondere ervaring mee te maken? Het is de droom van elke collega om een personeelsreis naar Lapland, Noorwegen of IJsland te maken. Dat weten wij zeker!
 

Lapland incentivereis
 

Vraag vrijblijvend een reis op maat aan

 

Wil jij met je team of club op incentivereis? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan. Klik op de button.

Wil je slapen in een sfeervolle boomstambungalow in het lieflijke Lapland, ga je voor het buitenaards mooie Noord-IJsland of wil je het noorderlicht spotten in Noorwegen? Waar je ook heen gaat: je incentivereis wordt onvergetelijk.

Bekijk hieronder alle mogelijkheden voor een incentivereis naar Lapland, IJsland of Noorwegen in de winter of een incentivereis naar Scandinavië in de zomer.
 

  • Gratis Incentive magazine incentive magazine
  • Incentivereizen naar Lapland incentive lapland
  • Incentivereizen naar IJslandincentives ijsland
  • Incentivereizen naar Noord-Noorwegen incentive lapland
  • Incentivereizen naar Scandinavië (zomer) incentive scandinavie
  • Waarom reizen met Voigt Travel?incentives ijsland
  • Incentives ervaringen en reviewsincentives lapland
  • Incentives inspiratiemiddagincentives middag

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel