Incentives

Incentives IJsland

Op reis met collega's, vrienden of de sportclub

blij incentive ijsland reis

Incentivereizen naar IJsland

IJsland is een prachtige bestemming voor een personeelsreis of trip met de sport-, jaar-, of vriendenclub. 's Winters cross je in een Super Jeep over bevroren lavavelden, kriskras tussen scheuren in de grond en turkooisblauwe kratermeren, naar bevroren watervallen.Je maakt de meest avontuurlijke winterhikes door vulkaan- en berglandschappen die regelrecht uit fantasyfilms lijken te komen. En 's avonds ontspan je na een dag vol adrenalinekicks in een warmwaterbron. Vergeet niet naar boven te kijken, want de kans op noorderlicht zien is in Noord-IJsland ontzettend groot. We helpen je graag met het samenstellen van een bijzondere incentive reis naar IJsland.

Er zijn je al heel wat bedrijven en organisaties voorgegaan naar IJsland. Weten hoe het er in Noord-IJsland 's winters uitziet? Bekijk onze video.
 

Vraag vrijblijvend een reis op maat aan

Wil jij met je team of club op incentivereis naar IJsland? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan. Klik op de button.


 

Lapland werktrip

Alles over incentivereizen naar IJsland

Wat kun je allemaal doen tijdens een incentivereis naar IJsland? We hebben de hoogtepunten van Noord-IJsland op een rijtje gezet. Je kunt ook een voorbeeldreis bekijken.
 

  • Hoogtepunten Noord-IJsland incentivereis incentive ijslandinfo
  • Voorbeeld incentivereis naar Noord-IJslandincentive ijsland voorbeeld voigt travel

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel