Wintervluchten naar IJsland
Vluchttijden Vliegen naar Noord-IJsland in de winter

Wintervluchten naar IJsland

Zonder overstappen naar IJsland
Voigt Travel organiseert avontuurlijke winterreizen naar IJsland en comfort begint voor ons al op de luchthaven in Nederland. Of je nu tijdens de winterreis alleen in het noorden blijft, of een rondreis om het hele land maakt, met Voigt Travel vlieg je altijd rechtstreeks zonder overstappen naar je bestemming. Wel zo makkelijk!
 

Vanaf Schiphol naar Noord-IJsland
vliegen ijsland winterDe rechtstreekse vluchten naar Akureyri gaan vanaf Amsterdam en vinden plaats van 10 februari t/m 13 maart 2023. Deze periode vliegt Voigt Travel je iedere vrijdag en maandag naar IJsland. Akureyri ligt in het noorden van IJsland, in de regio van de Diamond Circle. Zo zit je in iets meer dan 3 uur onder het noorderlicht! Op deze manier kun je op een wel erg comfortabele manier genieten van het Pure Noorden. 

Gegarandeerde vluchten
De vluchten worden uitgevoerd in samenwerking met Transavia. Je kunt er op rekenen dat deze gegarandeerd vertrekken. Deze vluchten hebben wij namelijk van tevoren ingekocht. Hierdoor kunnen ze niet geannuleerd worden. Transavia heeft ons bevestigd dat deze vluchten gegarandeerd vertrekken op de afgesproken dagen. Zo begin je je IJsland vakantie comfortabel en onbezorgd!

Vluchttijden IJsland winter 2023

In IJsland is het tijdens de winter 1 uur vroeger dan in Nederland en België. De lokale aankomst- en vertrektijden (onder voorbehoud van wijzigingen door Transavia) zijn als volgt:
 

Akureyri vluchten

Heenreis Vluchtperiode Vertrek Amsterdam Aankomst Akureyri
Maandag 13 feb - 6 mrt 07:15 09:30
Vrijdag 10 feb - 10 mrt 07:10 09:25
       
Terugreis Vluchtperiode Vertrek Akureyri Aankomst Amsterdam
Maandag 13 feb - 13 mrt 10:30 14:35
Vrijdag 10 feb - 10 mrt 10:25 14:30
 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel