Aanbevolen IJsland reizen in de winter

 • Perfecte noorderlichtlocatie Boekbaar 2021
  5 dagen, v.a. € 765 p.p.

  Midweek Sel Hotel Mývatn

  midweek-sel-hotel-myvatn-thumb
 • Toplocatie Boekbaar 2021
  8 dagen, v.a. € 945 p.p.

  Week Icelandair Hotel Mývatn

  icelandair-hotel-myvatn-thumb

IJsland reizen in de winter

 • Gratis annuleren tm 31 augustus

  Aanbiedingen IJsland winter

  aanbiedingen-ijsland-winter-klein
 • Extra's bij je reis

  extras-ijsland-winter-klein
 • Waarom IJsland winter

  waarom-ijsland-winter-klein
lisette-k-lapland
Lisette Hartman

IJsland winter: avontuurlijke reizen naar het noorderlicht

Lisette Hartman, IJsland specialist Voigt Travel: "IJsland is een land dat met niets te vergelijken is. Het wordt ook wel het land van vuur en ijs genoemd, maar daarmee doe je het land eigenlijk te kort. Het is namelijk het land van alle vier elementen. Van vulkanen en geisers tot watervallen en lavavelden. Maar ook aan wildlife geen gebrek. Wat te denken van de vele walvissen die het land aandoen. In de winter verandert IJsland in een wondere wereld. De hete lavavelden worden bedekt onder een witte laag sneeuw en de watervallen bevriezen. Een walhalla voor natuurfotografen. Tijdens de IJsland winterreizen van Voigt Travel kom je op de mooiste plekken.

Voigt Travel gaat tijdens de winter in IJsland een stapje verder. Met Voigt Travel vlieg je in februari en maart van Amsterdam naar Akureyri, in het noorden van IJsland. Zonder een hinderlijke overstap in Reykjavik, zodat je binnen een mum van tijd met beide voeten in het IJslandse winterwonderland staat. Uiteraard heb je alle tijd om de mooie natuur te wonderen, maar tijdens een wintervakantie in IJsland kun je ook deelnemen aan leuke activiteiten. Stap in Húsavík op een RIB-boat om walvissen te spotten, ga sneeuwscooteren in Mývatn, paardrijden over deels bevroren meren en bekijk de wondere wereld in een ijsgrot. Is het je droom om het noorderlicht in IJsland te zien? Ga dan met Voigt Travel in de winter naar Noord-IJsland, waar de kans het grootste is.
 

IJsland winter kun je op verschillende manieren ervaren. Kies bijvoorbeeld voor een avonturenweek met veel activiteiten. Heb je maar een paar vrije dagen, kies dan voor een short break. De eigenzinnige reiziger kiest voor een fly & drive rondreis, inclusief goed uitgeruste huurauto, en reizigers die meer van het land willen leren gaan mee met een groepsreis. Voor een ieder wat wils!"

Onze reizigers over hun reizen met Voigt Travel

De specialisten van Voigt Travel
Liefhebbers van het Pure Noorden

Bij Voigt Travel weten we hoe fijn het is als dingen gewoon goed geregeld zijn. Je wilt zeker weten dat je op de leukste locaties verblijft en de mooiste bestemmingen bezoekt.

Meer over ons
Over ons ijsland

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Rechtstreeks vliegen Met Transavia rechtstreeks naar Noord-IJsland
vliegen-transavia-scandinavie