Aanbevolen IJsland reizen in de winter

 • Uniek filmhotel
  4 dagen, logies en ontbijt, v.a. € 695 p.p.

  Weekend Hotel Dynheimar Akureyri

  weekend-hotel-akureyri-dynheimar-thumb2
 • Toplocatie
  8 dagen, logies en ontbijt, v.a. € 995 p.p.

  Week Icelandair Hotel Mývatn

  icelandair-hotel-myvatn-thumb

IJsland reizen in de winter

 • Vergroot je kans Download de NoorderlichtApp

  Spot thuis alvast het noorderlicht

  weerbericht-ijsland-winter-klein
 • Veel gestelde vragen corona Lees het hier

  Alles over corona en reizen naar IJsland

  dettifoss-ijsland-winter-actieblok
 • De ongebaande paden Winter 2022

  Dit is waarom je naar Noord-IJsland wil

  myvatn-nature-baths-winter-thumb
lisette-k-lapland
Lisette Hartman

IJsland winter: avontuurlijke reizen naar het noorderlicht

Lisette Hartman, IJsland specialist Voigt Travel: "In de winter verandert IJsland in een wondere wereld. De hete lavavelden worden bedekt onder een witte laag sneeuw en de watervallen bevriezen. Een walhalla voor natuurfotografen. Tijdens de IJsland winterreizen van Voigt Travel kom je op de mooiste plekken. Waar andere reisorganisaties stoppen, gaat Voigt Travel verder. Je vliegt met ons in februari en maart van Amsterdam rechtstreeks naar Akureyri, in het noorden van IJsland. Zonder een hinderlijke overstap in Reykjavik. Zo sta je in een mum van tijd in het IJslandse winterwonderland.

Je krijgt alle tijd om de mooie natuur te wonderen, maar tijdens een wintervakantie in IJsland kun je ook deelnemen aan leuke activiteiten. Stap in Húsavík op een RIB-boot om walvissen te spotten, ga sneeuwscooteren in Mývatn, paardrijden over deels bevroren meren en bekijk de wondere wereld in een ijsgrot. Is het je droom om het noorderlicht in IJsland te zien? Ga dan met Voigt Travel in de winter naar Noord-IJsland, waar de kans het grootste is.
 

IJsland winter kun je op verschillende manieren ervaren. Kies bijvoorbeeld voor een avonturenweek met veel activiteiten. Heb je maar een paar vrije dagen, kies dan voor een short break. De eigenzinnige reiziger kiest voor een fly & drive rondreis, inclusief goed uitgeruste huurauto, en reizigers die meer van het land willen leren gaan mee met een groepsreis. Voor een ieder wat wils!"

Onze reizigers over hun reizen met Voigt Travel

De specialisten van Voigt Travel
Liefhebbers van het Pure Noorden

Bij Voigt Travel weten we hoe fijn het is als alles voor je reis goed is geregeld. Daarom zorgen we ervoor dat je op de leukste locaties verblijft en de mooiste bestemmingen bezoekt. We ontzorgen je zodat jij al je zorgen thuis kunt laten.

Meer over ons
Over ons IJsland