Noorderlichtreizen

Noorderlichtreizen

Naar Lapland, Noorwegen en IJsland

voigt travel

Ruben Weytjens: Noorderlichtexpert Voigt Travel

"Met Voigt Travel vergroot je de kans om het noorderlicht van je bucketlist af te strepen"

"Wil jij altijd nog eens in je leven het noorderlicht spotten? Blijf dan plakken, want je bent niet ver verwijderd van het waarmaken van deze droom. Ik vind dat iedereen op zijn minst één keer in zijn of haar leven het noorderlicht gezien moet hebben. Daarom streef ik er, samen met Voigt Travel en de andere noorderlichtexperts, naar om dat groene kunstwerk aan de hemel te zien verschijnen tijdens jouw reis.

We doen er alles aan om het noorderlicht te spotten tijdens een jacht. Of je nou in Lapland, Noorwegen of IJsland bent: het maakt niets uit. Zolang je maar rond de poolcirkel vakantie viert. Ga mee met een lokale noorderlichtexpert en speur samen tot laat in de avond naar de perfecte plek om het te bewonderen. Is het noorderlicht jouw ultieme grote droom? Ga dan met ons op groepsreis. Tijdens deze reizen gaan we echt tot het uiterste. We bellen je uit bed (als je dat goed vindt) én geven je tips over hoe je het noorderlicht het beste kunt fotograferen.

Wist je trouwens dat je het noorderlicht ook in de (na)zomer in Noord-Scandinavië en IJsland kunt spotten? Vanaf halverwege augustus lengen de nachten weer en is het donker genoeg om het noorderlicht te zien. Het is een ontzettend speciaal effect wanneer je het noorderlicht in zowel de lucht als in een kraakhelder meer ziet. Nog een voordeel: je hoeft niet urenlang in winterse temperaturen buiten te staan."

Bekijk de bestemmingen waar je het noorderlicht kunt zien

  • Lapland lapland noorderlichtreizen
  • Noord-Noorwegen Noorwegen noorderlichtreizen
  • Noord-IJsland IJsland noorderlichtreizen
  • Noorderlicht in de (na)zomer noorderlicht in de zomer
  • Noorderlicht groepsreizen noorderlicht groepsreizen

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel