Inspiratiemomenten

inspiratiemoment voigt travel

Bezoek onze inspiratiedagen en evenementen

Bij Voigt Travel kunnen we u veel vertellen over het Pure Noorden en Ware Zuiden, maar het liefst wilt u het natuurlijk zelf ervaren! We vinden het belangrijk dat u alle gelegenheid krijgt om u te oriënteren op onze reizen. Daar hoort een goed advies bij maar ook de mogelijkheid om alvast in de stemming te komen. Dat kan op een inspiratiemoment bij ons kantoor aan de Amsterdamsestraatweg 15C in Naarden, tijdens Voigt Travel WinterEvent in het land én op de verschillende vakantiebeurzen waar Voigt Travel aanwezig is.
 

Evenementen van Voigt Travel

Voigt Travel organiseert ieder jaar een groot evenement over reizen in de winter naar het Pure Noorden: vanaf 2017 het Voigt Travel WinterEvent (voorheen Lapland Dag en Noorderlicht Dag). Dit jaarlijkse event is erg populair en wordt druk bezocht. Net als voor de kleinere inspiratiemiddagen en -avonden, is vooraf aanmelden verplicht. Omdat er voor dit evenement erg veel belangstelling is, vindt het plaats in Naarderbos te Naarden. Hier kunnen we veel mensen ontvangen, maar toch heel persoonlijk blijven. Al uw vragen over reizen in de winter naar Lapland en Noord-Noorwegen kunt u hier stellen. Ook vinden er doorlopend presentaties plaats, zoals over het noorderlicht.
 

Evenement Datum Tijd
Voigt Travel WinterEvent 30 sep en 1 okt 2017 10.00 - 18.00 uur

Inspiratieavonden

Regelmatig nodigen we gasten uit in onze inspiratieruimte aan de Amsterdamsestraatweg 15C in Naarden. Tenslotte is het van reizen naar beleven. Aan de hand van een speciaal thema worden presentaties gehouden of kunt u een film kijken op onze video wall. U kunt kennismaken met onze reisspecialisten en soms nodigen we speciale gasten of een ervaringsdeskundige uit die u nog veel meer kan vertellen. Als u komt, is er koffie, steken we de haard aan en leggen we nog een extra rendiervel op de bank, dan komt het Pure Noorden al snel dichterbij!

Er is veel belangstelling voor onze inspiratiemomenten. Omdat we niet meer dan 40 bezoekers tegelijk kunnen ontvangen is het belangrijk dat u zich van tevoren bij ons aanmeldt voor een inspiratiemiddag of -avond.
 

Inspiratieavond Datum Tijd
Inspiratieavond Zuid-Finland eigen auto 21 september 2017 19.00 - 21.00 uur

Liever een ander moment kennismaken?

U kunt natuurlijk ook op een ander moment bij ons langskomen om uw reis te bespreken. Meer informatie.
 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel