Inspiratiemomenten

inspiratiemoment voigt travel

Bezoek onze evenementen en inspiratiedagen

Bij Voigt Travel kunnen we je veel vertellen over het Pure Noorden, maar het liefst wil je het natuurlijk zelf ervaren! We vinden het belangrijk dat je alle gelegenheid krijgt om je te oriënteren op onze reizen. Daar hoort een goed advies bij, maar ook de mogelijkheid om alvast in de stemming te komen. Dat kan op een inspiratiemoment bij ons kantoor in Naarden, tijdens het Voigt Travel WinterEvent in het land én op de verschillende vakantiebeurzen waar Voigt Travel aanwezig is.
 

Inspiratiemomenten

Regelmatig nodigen we gasten uit in onze inspiratieruimte aan de Amsterdamsestraatweg 15C in Naarden. Tenslotte is het van reizen naar beleven. Aan de hand van een speciaal thema worden presentaties gehouden of kun je een film kijken op onze video wall. Je kunt kennismaken met onze reisspecialisten en soms nodigen we speciale gasten of een ervaringsdeskundige uit die jou nog veel meer kan vertellen.

Er is veel belangstelling voor onze inspiratiemomenten. Omdat we niet meer dan 40 bezoekers tegelijk kunnen ontvangen is het belangrijk dat je je van tevoren bij ons aanmeldt voor een inspiratiemiddag of -avond.
 

Evenementen van Voigt Travel

Voigt Travel organiseert ieder jaar twee grote evenementen. Eind september vindt het Voigt Travel WinterEvent plaats over onze winterreizen naar Lapland, Noord-Noorwegen en IJsland. Dit jaarlijkse event is erg populair en wordt druk bezocht. In maart organiseren wij het Voigt Travel SummerEvent. Tijdens dit evenement dompelen we de bezoeker onder in alles wat je 's zomers in Noorwegen, Zweeds Lapland, Finland en IJsland kunt beleven. Ben je klaar voor één en al vakantievoorpret? Meld je GRATIS aan!
 

Evenement Datum Tijd
De Winterwonderland Week: het WinterEvent 2020 28 september t/m 1 oktober 19:00 uur - 20:30 uur

Liever een ander moment kennismaken?

Je kunt natuurlijk ook op een ander moment bij ons langskomen om jouw wensen te bespreken of om jouw vragen te laten beantwoorden. Je reis begint al in onze inspiratieruimte aan de Amsterdamsestraatweg 15C in Naarden. Meer informatie.
 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel