Inspiratiemomenten

inspiratiemoment voigt travel

Bezoek onze evenementen en inspiratiedagen

Bij Voigt Travel kunnen we je veel vertellen over het Pure Noorden en Ware Zuiden, maar het liefst wil je het natuurlijk zelf ervaren! We vinden het belangrijk dat je alle gelegenheid krijgt om je te oriënteren op onze reizen. Daar hoort een goed advies bij maar ook de mogelijkheid om alvast in de stemming te komen. Dat kan op een inspiratiemoment bij ons kantoor in Naarden, tijdens Voigt Travel WinterEvent in het land én op de verschillende vakantiebeurzen waar Voigt Travel aanwezig is.
 

Inspiratiemomenten

Regelmatig nodigen we gasten uit in onze inspiratieruimte aan de Amsterdamsestraatweg 15C in Naarden. Tenslotte is het van reizen naar beleven. Aan de hand van een speciaal thema worden presentaties gehouden of kun je een film kijken op onze video wall. Je kunt kennismaken met onze reisspecialisten en soms nodigen we speciale gasten of een ervaringsdeskundige uit die jou nog veel meer kan vertellen.

Er is veel belangstelling voor onze inspiratiemomenten. Omdat we niet meer dan 40 bezoekers tegelijk kunnen ontvangen is het belangrijk dat je je van tevoren bij ons aanmeldt voor een inspiratiemiddag of -avond.
 

Inspiratiemoment Datum Tijd
Fotografie workshop don 29 nov 2018 - DEZE AVOND IS VOL 19:00 - 21:00 uur
Inspiratiedag Pure Noorden zomer zon 20 jan 2019 10:00 - 15:00 uur
Fotografie workshop don 24 jan 2019 19:00 - 21:00 uur
Inspiratieochtend Schotland zon 3 feb 2019 10:45 - 14:30 uur

Evenementen van Voigt Travel

Voigt Travel organiseert ieder jaar een groot evenement over reizen in de winter naar het Pure Noorden: sinds 2017 het Voigt Travel WinterEvent (voorheen Lapland Dag en Noorderlicht Dag). Dit jaarlijkse event is erg populair en wordt druk bezocht. Net als voor de kleinere inspiratiemiddagen en -avonden, is vooraf aanmelden verplicht. Omdat er voor dit evenement erg veel belangstelling is, vindt het plaats in Naarderbos te Naarden. Hier kunnen we veel mensen ontvangen, maar toch heel persoonlijk blijven. Al jouw vragen over reizen in de winter naar Lapland en Noord-Noorwegen kun je hier stellen. Ook vinden er doorlopend presentaties plaats, zoals over het noorderlicht.
 

Evenement Datum Tijd
Voigt Travel ZomerEvent 2019 zon 24 maart 2019 n.n.b.
Voigt Travel WinterEvent 2019 za 28 en zon 29 sep 2019 n.n.b.

Liever een ander moment kennismaken?

Je kunt natuurlijk ook op een ander moment bij ons langskomen om jouw wensen te bespreken of om jouw vragen te laten beantwoorden. Je reis begint al in onze inspiratieruimte aan de Amsterdamsestraatweg 15C in Naarden. Meer informatie.
 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel