Aanbevolen Schotland reizen

 • Inclusief Isle of Skye Zorgeloos boeken
  13 dagen, eigen auto, v.a. € 1.445 p.p.

  Helemaal Schotland

  helemaal-schotland-eigen-auto-thumb
 • Buiten de gebaande paden Zorgeloos boeken
  15 dagen, eigen auto, v.a. € 1.975 p.p.

  Ontdekkingstocht Schotse eilanden

  ontdekkingstocht-schotse-eilanden-thumb

Een vakantie in Schotland

 • NIEUW in zomer 2021!

  Schotland met de camper

  camperreizen-schotland-thumb
 • Tot zes weken voor vertrek kosteloos annuleren

  Naar Schotland in zomer 2021

  extras-schotland-vakantie-klein
 • Veilig met je eigen auto

  Roadtrip naar Schotland

  schotland-urquhart-castle-loch-ness-klein
dorien-h-schotland
Dorien Hilberts

Schotland vakanties: autorondreizen in het Pure Noorden

Dorien Hilberts, specialist Schotland: "Laat je overweldigen door de ongeëvenaarde schoonheid van Schotland tijdens een fly & drive rondreis of Schotland vakantie met eigen auto. Het land van de Glens, de Lochs, de Bens, de Craigs en Moors. Van eeuwenoude kastelen als Eilean Donan Castle en Urquhart Castle, haggis, doedelzakken en stoere mannen in kilts. De adembenemende vergezichten, de rijke cultuur, oude tradities en een onstuimige geschiedenis houden je geboeid tot de laatste dag van jouw Schotland vakantie. Vergeet ook niet om een bezoekje te brengen aan een destilleerderij van de nationale drank van Schotland: whisky!

Voigt Travel heeft Schotland reizen samengesteld door de mooiste gebieden. Alle vakanties laten je gegarandeerd kennis maken met de hoogtepunten van het land. Dat kan uiteraard niet zonder kennis te maken met de locals. De Schotten zijn trots op hun land en dat zie je overal terug. Of dat nu in de pub is, op straat of bij mensen thuis. De autorondreizen zijn een aaneenschakeling van wow-momenten: bezoek het historische Edinburgh, rij door de overweldigende natuur van de Schotse Hooglanden (Highlands) en laat je verrassen door de veelzijdigheid van meren als Loch Lomond.
 

En het weer in Schotland? Dat is een mix van nat, droog, warm en koud. Deze mix heeft het land juist zo mooi gemaakt. Want na je vakantie zul je het met ons eens zijn: de natuur in Schotland is ongeëvenaard. Dan nog even het links rijden. Neem van ons aan dat dat snel wendt. Tijdens de eerste uren van je rondreis is het uiteraard even wennen, maar al snel ga je met het verkeer mee, net zo lang tot je op plekken komt waar je zelfs helemaal alleen bent. Zoals bijvoorbeeld op de Schotse eilanden Hebriden, de Orkney-eilanden en de Isle of Skye, stuk voor stuk pareltjes van absolute schoonheid."

Onze reizigers over hun reizen met Voigt Travel

De specialisten van Voigt Travel
Liefhebbers van het Pure Noorden

Bij Voigt Travel weten we hoe fijn het is als dingen gewoon goed geregeld zijn. Je wilt zeker weten dat je op de leukste locaties verblijft en de mooiste bestemmingen bezoekt.

Meer over ons
Over ons Schotland

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Rechtstreeks vliegen Met KLM rechtstreeks van Amsterdam naar Inverness
vliegen-schotland-klm
Inclusief overtocht Verblijf in comfortabele buitenhut aan boord van DFDS Seaways
overtocht-dfds
Inclusief huurauto Onbeperkt aantal km's en minimaal een Opel Corsa
huurauto-opel-corsa