schotland-fly-drive

Fly & drive

"Fly & drive Schotland rondreis, de ultieme autovakantie"

annemarie-h-schotland
Annemarie Peeters

"Je bepaalt tijdens de autovakantie Schotland zelf de dagindeling"

"Ben je eruit en ga je komende zomer voor een vliegvakantie Schotland? Wij kunnen het je van harte aanbevelen. Een fly & drive Schotland rondreis van Voigt Travel is compleet en van alle gemakken voorzien. Dat begint al in Amsterdam. Je vliegt in nog geen 2 uur met KLM rechtstreeks naar de luchthaven van Inverness, in het uiterste noorden van de Schotse Hooglanden (Highlands). Lijkt je dat geen heerlijk vooruitzicht? De luchthaven van Inverness is klein en lekker overzichtelijk. Je hoeft dus niet lang te zoeken en al zeker niet lang te wachten, want jouw huurauto staat al voor je klaar. Maak je geen zorgen over het links rijden, de wegen rondom de luchthaven zijn overzichtelijk en rustig. Jouw ontdekkingsreis kan beginnen!

Je overnacht tijdens de autovakantie Schotland op bijzondere en kleinschalige locaties, steeds twee of drie nachten, zodat je alle tijd hebt om de omgeving te verkennen. Voigt Travel geeft je heel veel tips, reisinformatie en routebeschrijvingen mee. Maar uiteraard bepaal je zelf de dagindeling. Je bent dus helemaal vrij in wat je wilt bezoeken gedurende de fly & drive Schotland! Waar je ook komt, overal wacht je een warm welkom en trotse verhalen over Schotland. We hebben gekozen voor kleinschalige accommodaties. Je overnacht in sfeervolle bed & breakfasts en guesthouses met vriendelijke eigenaren die je graag van alles over de omgeving vertellen.

Wil jij liever met een camper Schotland verkennen? Voigt Travel biedt in de zomer mooie camperreizen door Schotland aan. 
 

Waar kies je voor? Voor een autovakantie door de Highlands of combineer je de Hooglanden van Schotland graag met de Schotse eilanden? De Hebriden en Isle of Skye zijn werkelijk waar prachtig. En je zult ontdekken dat je het rijk regelmatig voor je alleen hebt. Na de rondreis lever je de huurauto snel en gemakkelijk weer in op de luchthaven en dan is het weer tijd om terug te vliegen, met een koffer vol mooie herinneringen!"

2 mooie Schotland reizen gevonden

 • Alle highlights
  11 dagen, fly & drive, v.a. € 2.080 p.p.

  Helemaal Schotland fly & drive

  Helemaal Schotland fly & drive
 • Een en al natuur
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 1.595 p.p.

  Heritage of Scotland fly & drive

  Heritage of Scotland fly & drive