Fly & drive

"Fly & drive Schotland rondreis, de ultieme autovakantie"

schotland-fly-drive
annemarie-h-schotland

Annemarie Harkema

"U bepaalt tijdens de autovakantie Schotland zelf uw dagindeling"

"Bent u eruit en gaat u komende zomer voor een vliegvakantie Schotland? Wij kunnen het u van harte aanbevelen. Een fly & drive Schotland rondreis van Voigt Travel is compleet en van alle gemakken voorzien. Dat begint al in Amsterdam. U vliegt in nog geen 2 uur met KLM rechtstreeks naar de luchthaven van Inverness, in het uiterste noorden van de Schotse Hooglanden (Highlands). Lijkt u dat geen heerlijk vooruitzicht? De luchthaven van Inverness is klein en lekker overzichtelijk, u hoeft dus niet lang te zoeken en al zeker niet lang te wachten, want uw huurauto staat al voor u klaar. Maakt u zich geen zorgen over het links rijden, de wegen rondom de luchthaven zijn overzichtelijk en rustig. Uw ontdekkingsreis kan beginnen!

U overnacht tijdens de autovakantie Schotland op bijzondere en kleinschalige locaties, steeds twee of drie nachten, zodat u alle tijd heeft om de omgeving te verkennen. Voigt Travel geeft u heel veel tips, reisinformatie en routebeschrijvingen mee. Maar uiteraard bepaalt u zelf uw dagindeling. U bent dus helemaal vrij in wat u wilt bezoeken gedurende de fly & drive Schotland! Waar u ook komt, overal wacht u een warm welkom en trotse verhalen over Schotland. We hebben gekozen voor kleinschalige accommodaties. U overnacht in sfeervolle bed & breakfasts en guesthouses met vriendelijke eigenaren die u graag van alles over de omgeving vertellen.
 

Waar kiest u voor? Voor een autovakantie door de Highlands of combineert u de Hooglanden van Schotland graag met de Schotse eilanden. De Hebriden en Isle of Skye zijn werkelijk waar prachtig. En u zult ontdekken dat u het rijk regelmatig voor u alleen heeft. Na de rondreis levert u de huurauto snel en gemakkelijk weer in op de luchthaven en dan is het weer tijd om terug te vliegen, met een koffer vol mooie herinneringen!"

4 mooie Schotland reizen gevonden
die aan uw zoekopdracht voldoen

 • Alle highlights
  11 dagen, fly & drive, v.a. € 1.595 p.p.

  Helemaal Schotland fly & drive

  helemaal-schotland-fly-drive-thumb
 • Alle highlights
  13 dagen, fly & drive, v.a. € 1.675 p.p.

  Noordelijke Hooglanden Avontuur fly & drive

  noordelijke-hooglanden-fly-drive-thumb
 • Kleinschalig verblijf
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 995 p.p.

  Meet the Scots fly & drive

  meet-scots-fly-drive-thumb
 • Bucketlist reis
  11 dagen, fly & drive, v.a. € 2.045 p.p.

  Ontdekkingstocht Schotse eilanden fly & drive

  ontdekkingstocht-schotse-eilanden-fly-drive-thumb

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Rechtstreeks vliegen Met KLM rechtstreeks van Amsterdam naar Inverness
vliegen-schotland-klm
Inclusief huurauto Onbeperkt aantal km's en minimaal een Ford Fiesta
huurauto-ford-fiesta