Vakantie Zweden

Unieke reizen naar Noord-Zweden in de winter én zomer

vakantie zweden

zweden vakantie

Vakantie Zweden: reizen in de zomer én winter

Op vakantie naar het noorden van Zweden? Dankzij de rechtstreekse vluchten van Voigt Travel is deze bestemming dichterbij dan ooit! Zowel in de zomer als winter vlieg je binnen 3 uur rechtstreeks naar Noord-Zweden (Zweeds Lapland), waar jouw rondreis meteen kan beginnen. Dus vergeet die hinderlijke overstap in Stockholm en vlieg in één keer naar Kiruna of Skellefteå. Geniet het hele jaar van de prachtige natuur in Zweeds Lapland en bewonder het IJshotel, dat het hele jaar open is. Bovendien krijg je het noorderlicht er in de winter gratis bij. Liever in de zomer een vakantie Zweden met eigen auto boeken? Ook dat is mogelijk. De overtocht en autoslaaptrein naar Noord-Scandinavië heeft specialist Voigt Travel al voor je geregeld!

Klik hieronder op je favoriete seizoen voor ons Zweden vakantie aanbod.

  • Fly & drive en eigen auto
    Zweden zomerreizen vakantie zweden
  • Winterwonderland
    Zweden winterreizen zweeds lapland vakantie

Noord-Zweden vakantie in de zomer

Het uiterste zuiden en het noordelijkste puntje van Zweden liggen ongeveer 2000 kilometer van elkaar verwijderd. Dat is te vergelijken met de afstand van Amsterdam naar Zuid-Spanje. Er is dan ook een wereld te ontdekken tijdens een autovakantie Zweden. En toch blijven de meeste reizigers in het zuiden van het land. Aan de ene kant zonde voor hen die de schoonheid van Noord-Zweden moeten missen, aan de andere kant geeft het de rustzoekers alle kans en ruimte om het prachtige Zweeds Lapland te ontdekken. Wat bijvoorbeeld te denken van een verblijf in Björkliden, aan de voet van Abisko National Park. Of het IJshotel Zweden, dat 365 per jaar geopend is! Maar ook de stad Kiruna, dat dankzij de ijzerertsmijn in z'n geheel wordt verplaatst, is een bezoek meer dan waard.

In de zomer vlieg je rechtstreeks vanaf Rotterdam The Hague Airport naar Skellefteå in Noord-Zweden, dé toegangspoort tot de rest van het arctische gebied. Maar of je nu kiest voor een fly & drive rondreis Zweden of een prachtige vakantie Zweden met eigen auto, in beide gevallen profiteer je van de Middernachtzon. Tijdens de zomer blijft het maar liefst 24 uur per dag licht in dit gebied. En vanaf eind augustus laat het noorderlicht zich alweer voor de eerste keer zien. Een unieke belevenis! Bekijk snel ons uitgebreide aanbod en kies jouw favoriete rondreis Zweden in de zomer. Heb je advies nodig? Wij helpen je graag!
 

abisko zweden

Winterreizen naar Zweeds Lapland

Staat een huskysafari, sneeuwscootertocht en het spotten van het noorderlicht op uw bucketlist? Dan ben je niet de enige! De winter van Zweeds Lapland leent zich uitstekend voor het ondernemen van dit soort prachtige activiteiten. Of wat te denken van het IJshotel in Jukkasjärvi, waar je kunt overnachten op een bed van ijs. Ieder jaar wordt hier door een team van internationale kunstenaars en andere vrijwilligers een hotel van sneeuw en ijs uit de grond gestampt. Omdat dit volledig handwerk is heeft het IJshotel ieder jaar een ander design en thema. Naast dit seizoensgebonden deel heeft het ICEHOTEL sinds 2017 ook een permanent deel.

In de winter kun je kiezen voor een verblijf inclusief transfer, maar ook voor een fly & drive rondreis Zweden, waarbij je de beschikking heeft over een huurauto. Bang voor gladde wegen hoeft u dankzij de spijkerbanden niet te zijn. Voigt Travel is dé specialist voor winterreizen naar het Pure Noorden van Scandinavië en komt al jaren in Zweeds Lapland. Wij kennen deze bestemming écht en spreken altijd uit eigen ervaring. Heb je advies nodig over een winterreis naar Zweden en speciale wensen? Dan staan we je graag te woord.
 

winter zweden 

Staat jouw favoriete reis er niet tussen? Bij Voigt Travel is het uiteraard ook mogelijk om een Noord-Zweden vakantie naar wens samen te laten stellen. In de winter én zomer. Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden via 035 - 699 0322 of stuur een e-mail naar info@voigt-travel.nl.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel