Vakantie Zweden

Unieke reizen naar Noord-Zweden in de winter én zomer

vakantie noorwegen

zweden vakantie

Lisette Kloosterman: Zweden specialist Voigt Travel

Vakantie Zweden in de zomer én winter

"Op vakantie naar het noorden van Zweden? Dankzij de rechtstreekse vluchten van Voigt Travel is deze bestemming dichterbij dan ooit! Zowel in de zomer als winter vliegt u binnen 3 uur rechtstreeks naar Noord-Zweden (Zweeds Lapland). Dus vergeet die hinderlijke overstap in Stockholm en vlieg in één keer naar Kiruna of Skellefteå. Geniet het hele jaar van de prachtige natuur in Zweeds Lapland en bewonder het IJshotel, dat het hele jaar open is. Bovendien krijgt u het noorderlicht er in de winter gratis bij. Liever in de zomer met eigen auto naar Zweden reizen? Ook dat is mogelijk. De overtocht en autoslaaptrein naar Noord-Scandinavië heeft Voigt Travel al voor u geregeld!"
Klik hieronder op uw favoriete seizoen voor ons uitgebreide aanbod.

  • Middernachtzon Zweden zomerreizen vakantie zweden
  • Winterwonderland Zweden winterreizen zweeds lapland vakantie

Zomervakantie in Noord-Zweden

Het uiterste zuiden en het noordelijkste puntje van Zweden liggen ongeveer 2000 kilometer van elkaar verwijderd. Dat is te vergelijken met de afstand van Amsterdam naar Zuid-Spanje. Er is dan ook een wereld te ontdekken in Zweden. En toch blijven de meeste reizigers in het zuiden van het land. Aan de ene kant zonde voor hen die de schoonheid van Noord-Zweden moeten missen, aan de andere kant geeft het de rustzoekers alle kans en ruimte om het prachtige Zweeds Lapland te ontdekken. Wat bijvoorbeeld te denken van een verblijf in Björkliden, aan de voet van Abisko National Park. Of het IJshotel Zweden, dat 365 per jaar geopend is! Maar ook de stad Kiruna, dat dankzij de ijzerertsmijn in z'n geheel wordt verplaatst, is een bezoek meer dan waard.

Of u nu kiest voor een fly & drive rondreis naar Noord-Zweden of een vakantie Zweden met eigen auto, in beide gevallen profiteert u van de Middernachtzon. Tijdens de zomer blijft het maar liefst 24 uur per dag licht in dit gebied. Een unieke ervaring! Bekijk snel ons uitgebreide aanbod met Noord-Zweden rondreizen in de zomer. Heeft u advies nodig? Wij helpen u graag!
 

abisko zweden

Winterreizen naar Zweeds Lapland

Staat een huskysafari, sneeuwscootertocht en het spotten van het noorderlicht op uw bucketlist? Dan bent u niet de enige! De winter van Zweeds Lapland leent zich uitstekend voor het ondernemen van dit soort prachtige activiteiten. Of wat te denken van het IJshotel in Jukkasjärvi, waar u kunt overnachten op een bed van ijs. Ieder jaar wordt hier door een team van internationale kunstenaars en andere vrijwilligers een hotel van sneeuw en ijs uit de grond gestampt. Omdat dit volledig handwerk is heeft het IJshotel ieder jaar een ander design en thema. Naast dit seizoensgebonden deel heeft het ICEHOTEL sinds 2017 ook een permanent deel.

Voigt Travel is dé specialist voor winterreizen naar het Pure Noorden van Scandinavië en komt al jaren in Zweeds Lapland. Wij kennen deze bestemming écht en spreken altijd uit eigen ervaring. Heeft u advies nodig over een winterreis naar Zweden en speciale wensen? Dan staan we u graag te woord.
 

winter zweden 

Staat uw favoriete reis er niet tussen? Bij Voigt Travel is het uiteraard ook mogelijk om een Noord-Zweden vakantie naar wens samen te laten stellen. In de winter én zomer. Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden via 035 - 699 0322 of stuur een e-mail naar info@voigt-travel.nl.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel