Waarom reizen met Voigt Travel?
Waarom reizen met Voigt Travel?

Waarom wil je op reis met Voigt Travel?

Wil jij op reis naar Lapland, IJsland, Noorwegen, Zweden, Finland, Schotland of de Faeröer Eilanden? Dan zit je bij Voigt Travel goed. Als dé reisspecialist op het Pure Noorden brengen we je met veel enthousiasme en passie naar één van deze prachtige bestemmingen. We maken onontdekte parels bereikbaar en laten je kennis maken met de ware aard van je vakantiebestemming. De plaatselijke inwoners zijn onze local heroes. Als gidsen en hosts duiken ze samen met jou hun echte wereld in. Onze reisspecialisten nemen je als reisvriend aan de hand mee naar de mooiste plekken. Reis je met ons mee?

Een bijzondere reis hoeft niet ver weg te zijn. Met een indrukwekkende ferryovertocht bereik je onze bestemmingen in korte tijd. Liever vliegen? Binnen drie uur sta je op de poolcirkel. Stap aan boord!
 

Voigt Travel renee rendieren

Wie wij zijn

Als klein en hecht team van reisspecialisten regelen wij onbezorgde, comfortabele en hele avontuurlijke vakanties naar het Pure Noorden. We brengen reizigers naar verrassend mooie plekken, laten hen kennis maken met een andere manier van leven en zorgen voor bijzondere ontmoetingen met lokale mensen. Onze missie is om reizigers hun verwachtingen te overtreffen.

Voigt Travel is al veertig jaar de nummer één op de nordics. In de jaren zeventig vertrok onze eerste reis naar de middernachtzon in Noord-Scandinavië en in 2003 durfden we het als eerste reisorganisatie aan om naar Lapland te vliegen. Inmiddels zijn we een gevestigd begrip onder Nederlandse en Belgische reizigers. Met wereldwijd de meeste directe vluchten naar Scandinavië en IJsland (we vliegen met onze eigen charters naar maar liefst zes verschillende bestemmingen in het Pure Noorden!) kunnen we met recht zeggen dat wij de specialist zijn van het noorden.

Ook de Finnen, Noren, Zweden en IJslanders weten van ons bestaan. Omdat we al zo lang in hun regio’s komen, geregeld ons gezicht laten zien en een voorliefde hebben voor onontdekte gebieden, is onze band met de locals warm en sterk. En daar zijn we trots op. Niet alleen omdat we hierdoor op de hoogte gehouden worden, ook omdat met deze warme banden en gedetailleerde kennis reizigers het echte Pure Noorden kunnen laten ervaren.
 

Voigt Travel eline en marlies finland

Waar wij voor staan

Onze missie is om jouw verwachtingen te overtreffen. We willen dat jij een onvergetelijke ervaring beleeft en naar huis gaat met een avontuur wat voor altijd bij zal blijven. Van begin tot het eind willen we je ontzorgen en je hartverwarmend meenemen voor, tijdens en na je reis. Hoe doen wij dat? Dat doen wij met behulp van de volgende vier kernwaarden.


Persoonlijk Voigt Travel 1# Persoonlijk

Hoogstpersoonlijk staat bij ons hoog in het vaandel. Zowel van tevoren, tijdens als na de reis. Naast dat we persoonlijk contact hebben met onze locals heroes, hebben we aandacht voor jou als reiziger. We luisteren naar je wensen, we helpen je met maatwerk en we nemen je als een reisvriend mee naar onze bestemmingen.
Verbinding Voigt Travel  2# Verbinding
We voelen ons verbonden met onze bestemming, de natuur, de local heroes maar ook met jou als reiziger. Als hecht team zoeken we elke dag contact met zowel onze local heroes als onze reizigers. Zo horen we waar jij behoefte aan hebt en krijgen we informatie door van onze gidsen en hosts. Tegelijkertijd werken we op kantoor samen om zo de mooiste reizen samen te stellen en op te voeren. 
Creativiteit Voigt Travel 3# Creativiteit
We zijn een trendsetter: in de jaren '70 waren we de eerste die 'ontdekkingsreizen' naar de Noordkaap organiseerden, we brachten in 2002 als eerste reisorganisatie reizigers naar winters Lapland, daar voegden we later de zomer in Lapland aan toe en in 2019 durfden we het aan om directe vluchten naar het onbekendere noorden van IJsland te organiseren. Bij ons staat creatief ondernemen voorop. We ontwikkelen reizen vanuit onze passie voor reizen, we zoeken proactief naar oplossingen en we maken vindingrijke plannen met oog voor de toekomst. 

Toewijding Voigt Travel 4# Toewijding
Om dit alles waar te maken, en om jouw verwachtingen te kunnen overtreffen, is het belangrijk dat ons team gepassioneerd is en blijft. Daarom prikkelen wij onze nieuwsgierigheid door geregeld op reis te gaan naar onze bestemmingen. We laten onszelf inspireren door jouw wensen en door de kansen in het Pure Noorden. We starten elke werkdag weer met volle passie. Passie om jou de mooiste plekken in het Pure Noorden te laten zien en om het Pure Noorden door jou te laten ontdekken en te laten waarderen. Onze reizigers én onze bestemmingen gaan hand-in-hand!
 

Voigt Travel ivana ijsland

Reizen met dé Pure Noorden specialist van de Benelux

Niet voor niets heeft ons klanttevredenheidonderzoek vorig jaar een 8,7 opgeleverd. En ook op Trustpilot worden wij met 4,5 sterren beoordeeld. We streven ernaar alleen maar beter te worden. Hopelijk kunnen we jou ook zo'n mooie reis bezorgen! 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel