Hellofresh hoge noorden zomervakantie

Zwerfkei Outdoor & Travel Centre

Onze partner in outdoor uitrusting

hellofresh kortingsactie

Met de juiste kleding wordt jouw zomerse avontuur een succes!

Wil jij heerlijk genieten van een wandeling in de natuur van het Pure Noorden en goed voorbereid op weg zijn? Dat begrijpen wij als geen ander! Als je goed voorbereid op reis gaat naar het Hoge Noorden, kun je optimaal genieten van al het moois. Daarom werken wij samen met Zwerfkei Outdoor & Travel Centre. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in alles wat jij nodig hebt voor je vakantie, van kleding tot aan wegenkaarten en reisgidsen. Daarom krijgen alle Voigt-reizigers een voucher t.w.v. € 40 om te besteden bij Zwerfkei Oudoor & Travel Centre!
 

Waarom wij samenwerken met Zwerfkei Outdoor & Travel Centre

Wij van Voigt Travel zetten persoonlijk advies altijd voorop. Iedereen is anders, dus elke reis ook. Wij gaan voor die unieke beleving van de beste kwaliteit. Zwerfkei streeft dat ook na - zij werken alleen met de beste materialen, advies en service. Zo weten wij zeker dat we onze reizigers met goed spul op pad sturen. Dat maakt een reis compleet.

Gratis voucher voor Voigt-reizigers
Boek je een zomerreis via Voigt Travel, dan ontvang je een voucher t.w.v. € 40 welke vrij te besteden is bij Zwerfkei Outdoor & Travel Centre. 

Voorwaarden

De voucher fungeert als een kortingscode, wat betekent dat deze slechts één keer kan worden gebruikt.
Het bedrag van € 40 kan niet worden opgesplits over meerdere bestellingen.
De voucher kan worden ingewisseld vanaf 6 weken vóór de vertrekdatum met behulp van de verstrekte code. In de reisinformatie staat het verder uitgelegd
De voucher kan zowel online als in de fysieke winkels worden ingewisseld

Meestgestelde vragen
Heb je nog vragen over de kortingscode of over de leveringstijd van Zwerfkei Outdoor & Travel Centre! Bekijk de meestgestelde vragen hier
 

Onze aanraders

  • Reisgids Reidsgids Zwerfkei
  • Wegenkaart Wegenkaart Zwerfkei
  • Bekijk het aanbod Het aanbod Zwerfkei

Naar het Hoge Noorden met Voigt Travel

Met Voigt Travel ontdek je Lapland, Schotland, Finland, of Noorwegen op een zo'n puur mogelijke manier. Onze reisspecialisten hebben dagelijks contact met lokale gidsen en ondernemers. Hierdoor ervaren onze reizigers de bestemmingen zoals de locals dat ook doen. Je logeert in comfortabele, knusse en unieke hotels en lodges, beleeft avonturen die je op niet veel andere plekken kunt ervaren en krijgt alle vrijheid van de wereld om te gaan en staan waar je wilt.
 

 

Lees meer over het Hoge Noorden en Voigt Travel

Wat maakt het Hoge Noorden zo'n prachtige zomerbestemming? En waarom wil je er heen met Voigt Travel? We laten het je graag zien! Klik op onderstaande buttons om meer te lezen over het Hoge Noorden en Voigt Travel.

  • Alles over zomers Lapland Alles over Lapland
  • Doen in Noorwegen Doen in Noorwegen
  • Waarom met Voigt Travel op reis? waarom voigt travel