header-groepsreis-ijsland

Groepsreizen

"Reizen in kleine groepen door de mooiste gebieden van IJsland"

marrit-ijsland-zomerperiode
Marrit Galema

IJsland vakantie met Voigt Travel: veelzijdige rondreizen buiten de gebaande paden

Marrit Galema, specialist IJsland: "Tijdens een vakantie in IJsland met een auto, camper of groepsreis krijg je steeds het gevoel op een andere planeet te zijn beland: van helderblauwe warmwaterbronnen in Noord-IJsland tot scherp uitgesneden fjorden in Oost-IJsland en van zwarte lavastranden in het zuiden tot metershoge kliffen in het westen. Het meest unieke is toch wel het binnenland van IJsland. Het maanlandschap, de (actieve) vulkanen en de gestolde lavavelden zijn slechts enkele weken per jaar toegankelijk.

Met Voigt Travel vlieg je van juni tot en met september rechtstreeks met Transavia van Rotterdam The Hague Airport naar Akureyri in Noord-IJsland. Of je nu kiest voor een fly & drive auto rondreis, een avontuur met de camper of een groepsreis door IJsland: het noorden is altijd het startpunt. Vanuit dit ongerepte, en nog relatief onbekende, deel van IJsland ligt het hele land aan je voeten. Wil je het IJsland voorbij de massa, het IJsland van de ongebaande paden, ontdekken? Blijf in Noord- en Oost-IJsland.

Met Voigt Travel heb je dus altijd een onbezorgde start van je rondreis IJsland, zonder dat je moet vechten op de drukke luchthaven van Reykjavík. Bezoek vanuit Akureyri eerst de highlights van de Diamond Circle, met bezienswaardigheden als Goðafoss, Húsavík, Mývatn en de Dettifoss waterval, voordat je de rest van het land bewondert.

Zomervakantie in IJsland
IJsland, het land van vuur en ijs, onthult zijn ware pracht tijdens de zomermaanden, wanneer de dagen zich uitstrekken tot bijna 24 uur zonlicht. Een zomervakantie in dit land bestaat uit spectaculaire natuur, geothermische bronnen en een rijke IJslandse cultuur. Een zomervakantie in IJsland wordt er een om in de boeken te schrijven. Wil je meer weten over een zomer in IJsland? Lees hier verder en kom meer te weten over alle voordelen van een zomervakantie in IJsland."

2 mooie IJsland reizen gevonden

 • Op avontuur in het échte IJsland Incl. activiteiten en reisleiding
  8 dagen, 6 juni '24 , groepsreis, v.a. € 3.685 p.p.

  Avontuur- en natuurweek Noord-IJsland

  Avontuur- en natuurweek Noord-IJsland
 • Beleef het échte IJsland Incl. activiteiten en reisleiding
  8 dagen, 13 juni '24, groepsreis, v.a. € 3.685 p.p.

  Cultuur- en natuurweek Noord-IJsland

  Cultuur- en natuurweek Noord-IJsland