Waarom werken bij Voigt Travel?
Waarom werken bij Voigt Travel?

Waarom is werken bij Voigt Travel zo leuk?

Wil jij vakantiegangers laten zien dat een reis meer is dan alleen het afstrepen van items op de bucketlist? Wil je hen het ‘wow-effect’ bezorgen? En heb je zin om hun verwachtingen te overtreffen? Kom werken bij dé Pure Noorden reisspecialist van de Benelux!

 Als klein en hecht team van reisspecialisten regelen wij onbezorgde, comfortabele en hele avontuurlijke vakanties naar het Pure Noorden. We brengen reizigers naar verrassend mooie plekken, laten hen kennis maken met een andere manier van leven en zorgen voor bijzondere ontmoetingen met lokale mensen. Onze missie is om reizigers hun verwachtingen te overtreffen.

Voigt Travel is al veertig jaar de nummer één op de nordics. In de jaren zeventig vertrok onze eerste reis naar de middernachtzon in Noord-Scandinavië en in 2003 durfden we het als eerste reisorganisatie aan om naar Lapland te vliegen. Inmiddels zijn we een gevestigd begrip onder Nederlandse en Belgische reizigers. Met wereldwijd de meeste directe vluchten naar Scandinavië en IJsland (we vliegen met onze eigen charters naar maar liefst zes verschillende bestemmingen in het Pure Noorden!) kunnen we met recht zeggen dat wij de specialist zijn van het noorden.

Ook de Finnen, Noren, Zweden en IJslanders weten van ons bestaan. Omdat we al zo lang in hun regio’s komen, geregeld ons gezicht laten zien en een voorliefde hebben voor onontdekte gebieden, is onze band met de locals warm en sterk. En daar zijn we trots op. Niet alleen omdat we hierdoor op de hoogte gehouden worden, ook omdat met deze warme banden en gedetailleerde kennis reizigers het echte Pure Noorden kunnen laten ervaren.

Een bijzondere reis hoeft niet ver weg te zijn. Binnen drie uur vliegen sta je op de poolcirkel. Wil jij bijdragen aan onze missie, de Nederlandse en Belgische reiziger verrassen met de mooiste en best geregelde reizen naar het noordelijk halfrond en jezelf ontwikkelen tot ware Pure Noordenspecialist? Kom werken bij Voigt Travel!

Blij bij Voigt Travel  

Onze collega's aan het woord

Leuk hoor, zo'n missie en dé specialist zijn op het Pure Noorden. Maar hoe is het om te werken bij Voigt Travel? Wat zijn de leukste momenten tijdens de werkweek, hoe gaan collega's met elkaar om en op welke manier kun je jezelf ontwikkelen en laten groeien in je functie? We hebben een aantal van onze collega's gevraagd om iets te vertellen over wat ze vinden van Voigt Travel, hoe het is om te werken voor een organisatie met een passie voor het Pure Noorden en waar zij hun voldoening uithalen. Klik op één van de namen en functies en ontdek alvast hoe het is om bij Voigt Travel te werken.