Middernachtzon Special IJsland fly & drive

Geniet van de lange dagen in het noorden van IJsland

middernachton-special-ijsland-flydrive-header

Middernachtzon Special IJsland fly & drive

IJsland is al een unieke bestemming, maar de middernachtzon met 24 uur daglicht maakt je verblijf nog bijzonderder. In de maanden juni en juli geniet je van dit natuurfenomeen. Naast 24 uur daglicht staat de natuur ook volledig in bloei. Uitgestrekte groene vlaktes met vele wilde bloemen. Bezoek de watervallen, lavavelden, vulkanen en walvissen. Geen enkele dag is hier hetzelfde. Alle natuurpracht bij elkaar levert fantastische plaatjes op en zullen je nooit gaan vervelen.   

De 8-daagse IJsland rondreis in het kort
Met een rechtstreekse vlucht vlieg je in de ochtend naar de noordelijke stad Akureyri. Het avontuur gaat direct van start. Met de huurauto ga je naar de eerste overnachtingsplaats, het Mývatn meer. Hier verblijf je in totaal drie nachten. In de omgeving is genoeg te doen, dus je zal keuzes moeten gaan maken. Kies je voor een tocht naar de vulkaan Askja, een bezoek aan de waterval Dettifoss, de lavavelden Dimmuborgir of maak een wandeling in bij de indrukwekkende kloof Ásbyrgi. Na Mývatn rijd je in westelijke richting, waar je twee nachten in de oude school verblijft, wat inmiddels een hotel is. Bij deze accommodatie is de kans groot dat je tijdens een dagtocht over de schiereilanden in de omgeving zeehonden zal gaan zien. Na een mooie dagtocht kan je in de avond genieten van de jacuzzi onder de middernachtzon. Als laatste verblijf je twee nachten in de stad Akureyri. Dit is een perfecte uitvalbasis voor een walvissafari in het nabijgelegen fjord. 

Verzorging
Je verblijft:

 • 2 nachten in Hótel Laugarbakki op basis van logies & ontbijt
 • 3 nachten in Sel Hotel Mývatn op basis van logies & ontbijt
 • 2 nachten in Icelandair Hotel Akureyri op basis van logies & ontbijt


Extra’s bij je reis

 • Uitgebreide reisinformatie met persoonlijke tips van Voigt Travel
 • Wegenkaart en reisgids van IJsland
 • Gratis maximaal 20 kg ruimbagage per persoon

Highlights

 • Middernachtzon
 • Natuur volop in bloei
 • Zeehonden
 • Mývatn meer
 • Fjorden
Beleef deze reis van dag tot dag
 • Fly & drive
 • 8 dagen
 • Logies en ontbijt
 • Juni - juli
 • Incl. rechtstreekse vluchten en autohuur
eline-d-ijsland

Eline van Dam

Pure Noorden specialist Voigt Travel

Een ervaring om nooit te vergeten

Middernachtzon Special IJsland fly & drive

Bekijk snel het overzicht van de IJsland rondreis die je van dag tot dag gaat beleven. Het moment van de excursie(s) wordt voor vertrek bekend gemaakt. Verder ben je in IJsland vrij om zelf je dagen in te delen.

Beleef deze reis van dag tot dag
Sluit dag tot dag

Dag 1 Betoverende kennismaking

In de ochtend vlieg je van Rotterdam The Hague Airport rechtstreeks naar de noordelijke stad Akureyr...

In de ochtend vlieg je van Rotterdam The Hague Airport rechtstreeks naar de noordelijke stad Akureyri in IJsland. Hier zie je direct dat je in een andere wereld bent beland. Bij de kleine bagageband haal je de tassen op en stap je in de huurauto. Vandaag heb je nog alle tijd, dus geniet ook van die tijd. De eerste drie nachten verblijf je in Mývatn. Naar dit uitgestrekte meer kan je de tunnel nemen, maar het is nog mooier om de ‘oude’ route door het berglandschap te rijden. Hierbij heb je prachtig uitzicht op de fjorden en daarna rijd langzaamaan het binnenland in waar je al de eerste schapen en IJslandse paarden ziet. Mocht dit nog niet indrukwekkend genoeg zijn, maak dan zeker ook een stop bij de Goðafoss waterval. Heb je vanavond na het diner nog energie voor een kleine wandeling? Ontdek tijdens de middernachtzon de Skútustaðagígar kraters. Zo merk je direct dat je in de vulkanische omgeving bent aangekomen. 
Rijafstand luchthaven Akureyri – Myvatn: ca. 90 km | ca. 1,5 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 2 Rondom Mývatn

Na een heerlijke nacht is het tijd om de omgeving verder te ontdekken. Een rondreis langs alle highl...

Na een heerlijke nacht is het tijd om de omgeving verder te ontdekken. Een rondreis langs alle highlights van het 36 km2 grote Myvatn meer is een goede optie. Hier zal je onder andere meerdere kraters, lavavelden, borrelende modderpoelen en stoom uit de grond vinden.
Maak tijdens de ronde onder ander een stop bij het geothermisch gebied Hverir. Als je uit de auto stapt, ruik je direct de zwavellucht en zie je meerdere pluimen van stoom in de omgeving. Door de activiteit is de grond onder andere geel, rood en oranje gekleurd, een prachtig natuurfenomeen. Wanneer je de Námafjall oploopt heb je een goed uitzicht over het gehele gebied. Dimmuborgir is een andere plaats die je zeker niet mag overslaan. Je loopt tussen de grote lavapilaren in dit mysterieuze gebied. Eindig de dag met een duik in het Mývatn Nature bath. Het bad is zelfs tot 00:00 uur open, dus je kan hier volop genieten van de middernachtzon.
Toon minder

Toon meer

Dag 3 Wandelen bij de kloof Ásbyrgi

Vandaag staan er weer meerdere highlights op het programma. Het is aan te raden dat je een lunchpakk...

Vandaag staan er weer meerdere highlights op het programma. Het is aan te raden dat je een lunchpakket meeneemt, zodat je volop van de natuur kan genieten. Onderweg naar Ásbyrgi kom je eerst langs de waterval Dettifoss. Dit is de krachtigste waterval van IJsland. Je kan de waterval tot heel dichtbij naderen, dus ook al is het mooi weer, trek een waterdichte jas aan. Na dit bezoek is het tijd om door te rijden naar het noorden. Bij Ásbyrgi is een bezoekerscentrum met een natuurtentoonstelling. Hier informeren ze je graag over de diverse wandelingen door de kloof of bekijk de kloof met een wandeling van bovenaf. Na een actieve dag overnacht je voor de laatste nacht bij Mývatn. Toon minder

Toon meer

Dag 4 Op naar het westen

Vandaag is het toch echt weer tijd om Mývatn te verlaten. Na een goed ontbijt reis je met de ...

Vandaag is het toch echt weer tijd om Mývatn te verlaten. Na een goed ontbijt reis je met de auto naar het Oosten. Onderweg is genoeg te doen, maak bijvoorbeeld nabij Akureyri een stop bij Kaffikú, een leuk farm café waar je kan genieten van heerlijke lokale taarten. Neem bij Varmahlíð een kleine omweg om de traditionele huisjes van Glaumbær te bezoeken. De huisjes met de daken van turf zijn hier nog steeds behouden. Aan het eind van de dag kom je aan in Laugarbakki waar je de aankomende twee nachten verblijft. 
Rijafstand Mývatn – Laugarbakki: ca. 275 km | ca. 4 uur

 
Toon minder

Toon meer

Dag 5 Roadtrip schiereiland Vatnsnes

Na het ontbijt is het tijd voor een mooie roadtrip rond het schiereiland Vatnsnes. De eerste stop is...

Na het ontbijt is het tijd voor een mooie roadtrip rond het schiereiland Vatnsnes. De eerste stop is bij het Seal Center. Bij het schiereiland vind je namelijk één van de grootste zeehondenkolonies van IJsland. De meeste zeehonden zie je net voor of na laagtij, vraag daarom bij het personeel na wat de beste tijden zijn. Na het bezoek aan het Seal Center rijd je noordwaarts langs het Miðfjörður. Onderweg zijn meerdere plekken om de zeehonden te spotten. Goede plaatsen zijn onder andere Svalbarð en Illugastaðir. Langzaamaan ga je door naar de oostzijde van het schiereiland. Hier kom je de indrukwekkende rotsformatie Hvítserkur tegen in de zee. Bovenop de rotsen maken vele vogels hun nesten. Daardoor noemen ze de rots tegenwoordig wit shirt, als knipoog naar alle uitwerpselen die de vogels achterlaten. De laatste stop is Gauksmýrartjörn, een prachtige locatie voor de vogelaars. Sluit de dag af met een diner in Gauksmýri Lodge. Na het diner rijd je met een voldaan gevoel terug naar Laugarbakki, waar kan genieten in de hottub onder de middernachtzon. Toon minder

Toon meer

Dag 6 Akureyri

Na twee nachten genieten in Laugarbakki is het tijd om door te reizen naar Akureyri. De snelste weg ...

Na twee nachten genieten in Laugarbakki is het tijd om door te reizen naar Akureyri. De snelste weg om daar te komen is de Ringweg 1, maar als je gisteren hebt genoten van de rondreis, dan is het aan te raden om nog een schiereiland te ontdekken. Sla bij Varmahlið af naar het noorden om via het Skagafjord omhoog te rijden naar Siglufjörður, de route van de nieuwe Arctic Coast Way. Dit is een prachtige route langs de kust. Maak een stop bij het visserplaatsje Hofsós. Hier is ook het indrukwekkende museum van IJslandse Emigratie. In de 19e eeuw zijn veel IJslanders naar Noord-Amerika geëmigreerd. De volgende stoppplaats is Siglofjörður. Dit was in de eerste helft van de 20e eeuw een belangrijke vissersplaats voor de haringvisserij. Helaas zijn de grote haringscholen verdwenen, waardoor ook een hoop vissers uit deze plaats van weggetrokken. In het haringmuseum kan je nog alles van deze indrukwekkende tijd terugzien. Vanaf het noordelijkste puntje zak je via Eyjafjörður af naar Akureyri. Heb je nog zin in een bijzondere ervaring? Geniet dan van de bier spa nabij Dalvik. 
Rijafstand Laugarbakki – Akureyri: 275 km | ca. 4,5 uur (via bovenstaande route)
Toon minder

Toon meer

Dag 7 Walvissen spotten

De laatste volle dag alweer van deze onvergetelijke vakantie! Divers wildlife heb je inmiddels al ge...

De laatste volle dag alweer van deze onvergetelijke vakantie! Divers wildlife heb je inmiddels al gezien, maar je kan natuurlijk niet naar huis zonder de walvissen te hebben gezien. Kies vandaag voor een bootexcursie waarbij je op zoek gaat naar de walvissen in het fjord. Je kan kiezen voor een eiken boot of een avontuurlijke RIB-boat. Naast walvissen heb je ook de kans om dolfijnen en vogels te zien. Na de mooie excursie kan je de dag afsluiten in één van de restaurants of bars in Akureyri of geniet je nog een keer van de middernachtzon? Toon minder

Toon meer

Dag 8 Terug naar huis

Helaas komt aan al het moois een einde. Na het ontbijt is het tijd om de tas weer in te pakken en na...

Helaas komt aan al het moois een einde. Na het ontbijt is het tijd om de tas weer in te pakken en naar de luchthaven te rijden. Vanuit Akureyri vlieg je rechtstreeks naar Rotterdam The Hague Airport. 
Rijafstand Akureyri – luchthaven Akureyri: ca. 4 km | ca. 10 min
Toon minder

Toon meer

BEKIJK
OVERZICHT
Dag 1 Betoverende kennismaking
Dag 2 Rondom Mývatn
Dag 3 Wandelen bij de kloof Ásbyrgi
Dag 4 Op naar het westen
Dag 5 Roadtrip schiereiland Vatnsnes
Dag 6 Akureyri
Dag 7 Walvissen spotten
Dag 8 Terug naar huis
Sluit dag tot dag

Verblijf in Sel Hotel Mývatn

Verblijf in Hótel Laugarbakki

Verblijf in Icelandair Hotel Akureyri

Excursies

Maak de rondreis IJsland compleet met een aantal onvergetelijke excursies
In IJsland kun je van alles ondernemen en het kan niet anders of je wilt iets bijzonders gaan beleven! Voigt Travel heeft een aantal unieke activiteiten en excursies voor je geselecteerd.

excursies-akureyri-zomer

Excursies Akureyri

ijsland-walvissen-spotten-akureyri-klassiek

Walvissen spotten met Elding vanuit Akureyri (klassiek)

Dit is je kans om een bultrug te spotten in zijn natuurlijke habitat! Ga mee op de boot van Elding, die zijn gespecialiseerd om walvissen te spotten. Onderweg ben je verzekerd van spectaculaire vergezichten en doemen de vinnen al snel op uit het water. De gids vertelt maar al te graag over het doen en laten van de walvissen en laat geen vraag onbeantwoord. De safari begint en eindigt in de haven van Akureyri.

 • Prijs: € 83,50 per persoon | € 41,75 per kind 7 t/m 15 jaar | Kinderen t/m 6 jaar gratis
 • Duur: ca. 3 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • NB: Inclusief gids, warme overall, gratis WiFi aan boord, gegarandeerd walvissen zien (of neem gratis nogmaals deel aan deze excursie)
ijsland-walvissen-spotten-akureyri-express

Walvissen spotten met Elding vanuit Akureyri (express)

Per RIB-boat vaar je vanuit de haven van Akureyri een groot stuk de zee op, waarmee je de kans vergroot om de walvissen, maar ook dolfijnen en verschillende vogels in hun natuurlijke leefomgeving te bewonderen. Met de boot kom je zo dichtbij als mogelijk is om deze zeezoogdieren van dichtbij te kunnen zien. Een avontuurlijke ervaring om nooit meer te vergeten. Bekijk de video van de excursie.

 • Prijs: € 151,90 per persoon
 • Duur: ca. 2 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
 • NB: Inclusief gids, warme overall, reddingsvest, veiligheidsbril en handschoenen, gegarandeerd walvissen zien (of neem gratis nogmaals deel aan deze excursie)
ijsland-bier-spa-akureyri

Bezoek de bier spa

Altijd al willen badderen in bier? Dat kan! Neem een bad gevuld met water, hop en gist en ervaar de helende werking van dit bijzondere bad. Na 20 minuten baden in jong bier en levend biergist kun je heerlijk relaxen in de ontspanningsruimte. Neem vooral geen douche na dit bad! Het bierbad reinigt de huid en heeft een positief effect op de gezondheid en werkt het best als het niet meteen wordt afgespoeld. Er is geen leeftijdsgrens voor het bad, het water zelf bevat namelijk geen alcohol. Mocht je toch een biertje willen drinken, een paar badkuipen hebben een biertap! (minimaal 20 jaar of ouder).

 • Prijs: € 60 per persoon | Kinderen t/m 12 jaar gratis
 • Duur: 1 dag
 • NB: Inclusief handdoek, badjas en kluisje (30 minuten rijden van Akureyri)
ijsland-ontmoeting-ijslandse-paarden

Maak kennis met de IJslandse paarden

Tijdens deze tocht ga je samen met de eigenaren van Polár Hestar te paard de omgeving verkennen. Onderweg stop je voor huisgemaakte cake en koffie- en thee. De tocht is zowel geschikt voor mensen die nog nooit paard hebben gereden, als voor de meer ervaren paardrijder.

 • Prijs: € 45 per persoon | € 37,50 per kind 11-18 jaar | € 22,50 per kind 0-10 jaar
 • Duur: ca. 1,5 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • NB: Inclusief koffie, thee en iets lekkers onderweg (30 minuten rijden van Akureyri)
ijsland-paardrijden-polar-hestar

Paardrijden bij Pólar Hestar (halve dagtocht)

Tijdens deze tocht ga je 3 uur op pad met de eigenaren van Pólar Hestar om te paard de omgeving te bewonderen. Onderweg stop je een aantal keer en is er tijd voor koffie en thee en de huisgemaakte cake van Juliane. De tocht is zowel geschikt voor mensen die al enige ervaring hebben met paardrijden als voor de meer ervaren paardrijder.

 • Prijs: € 106 per persoon | € 98,43 per kind 11-18 jaar | € 53 per kind 0-10 jaar
 • Duur: ca. 4 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
 • NB: Inclusief koffie, thee en iets lekkers onderweg (30 minuten rijden van Akureyri)
ijsland-dagtocht-paarden

Dagtocht met de IJslandse paarden

Voor de ervaren paardrijder kun je ook een dag op pad met de IJslandse paarden. Samen met de eigenaren van Pólar Hestar zie je meer van deze mooie omgeving. Onderweg stop je voor een lunch, en voor koffie en thee met iets lekkers.

 • Prijs: € 136 per persoon | € 128,45 per kind 11-18 jaar
 • Duur: ca. 5 uur en 30 minuten
 • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
 • NB: Inclusief koffie, thee, iets lekkers onderweg en lunch. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar (30 minuten rijden van Akureyri)
ijsland-raften-noord-ijsland

Raften in Noord-IJsland

Altijd al eens willen raften? Vanaf het startpunt in Varmahlíð ga je op weg naar de rivier. Stap in de boot en peddel over de rivier. Het raften kan beginnen! Onderweg kom je verschillende stroomversnellingen tegen en drijf je door het prachtige klooflandschap. Onderweg geniet je van een kop warme chocolademelk en iets lekkers. Wie wil deze rivierwildernis van IJsland nou niet ontdekken? Aangeraden wordt om warme kleding onder de wetsuit te dragen (denk aan thermo ondergoed, fleece vest, wollen sokken). Daarnaast is het handig om droge kleding mee te nemen om na de excursie aan te doen.

 • Prijs: € 121,50 per persoon | € 75,91 per kind 6-12 jaar
 • Duur: ca. 3-4 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • NB: Inclusief raft-uitrusting, gekwalificeerde gids, transfers startpunt-rivier, snack onderweg (geschikt vanaf 6 jaar)
excursies-myvatn-zomer

Excursies Mývatn

ijsland-ontdek-ijsgrot-loftheller

Ontdek de ijsgrot Lofthellir

De ijsgrot Lofthellir heeft ongelofelijke ijsformaties. Sommige zijn zelfs al honderden jaren oud. Met de veiligheidsuitrusting aan hike je door het lava landschap richting de ijs grot. De route voert je langs ruige wegen en geologische hoogtepunten. Zo zie je de vulkaan Mt. Hverfjall en de kraterrij van Lúdentarborgir. Voordat je de grot betreedt vertelt de gids je alles over de geschiedenis en de wetenschap. De grot zat vroeger bijvoorbeeld vol met magma. Eenmaal binnen bewonder je de natuurlijke ijssculpturen. Je hoort de druppels van het plafond neerkomen op het ijs, hét ultieme grot geluid. Ga buiten je comfortzone en bekijk deze bijzondere ijsgrot van binnen. Niet geschikt voor jonge kinderen, mensen met claustrofobie of mensen met een slechte conditie. Tijdens de excursie kruip je een klein stuk, maar de vuistregel hierbij is: als je je goed voelt in een lift, dan zit je goed. Bekijk de video van de excursie.

 • Prijs: € 151 per persoon | € 75,50 per kind 8-12 jaar
 • Duur: ca. 4-5 uur
 • NB: Inclusief gids, materiaal om de grot te verkennen (helm, hoofdlamp en laarzen met ijzeren studs)
ijsland-avontuurlijke-tocht-superjeep-askja-holuhraun

Avontuurlijke tocht met Super Jeep naar Askja & Holuhraun

De Super Jeep is de ideale manier om door IJsland te rijden, want het is comfortabel en veilig. Daarnaast is de rit in de jeep naar de vulkaan Askja en de lavavelden van Holuhraun toe een excursie op zich. Tijdens de rit stop je waar je maar wilt terwijl de gids je alles vertelt over het landschap. Na een stuk rijden hike je naar het Askja-meer. Waan je op een andere planeet en aanschouw de wildernis en de adembenemende zoetwaterbronnen. Kun je een geheim bewaren? Het verhaal gaat de ronde dat er een draak in de kloof woont! Bekijk de video van de excursie.

 • Prijs: € 302 per persoon | € 205,36 per kind 6-15 jaar
 • Duur: ca. 12-13 uur
 • NB: Inclusief gids en lunch (boekbaar vanaf 14 juni)
excursies-laugarbakki-zomer

Excursies Laugarbakki

ijsland-spot-ijslandse-zeehonden-traditionele-eikenboot

Spot IJslandse zeehonden vanaf een traditionele eikenboot

Op een traditionele IJslandse eikenboot vaar je uit naar de Miðfjörður fjord. Dit is dé thuisbasis van een van de grootste zeehondenkolonies van IJsland. Daarna vaar je naar de baai van Húnaflói. Hier wonen, jagen en spelen ongeveer een kwart van de IJslandse zeehonden. Eenmaal terug op het droge breng je een bezoek aan het IJslandse zeehonden centrum. Hier kom je alles te weten over deze mooie zeezoogdieren.

 • Prijs: € 64,50 per persoon | € 30,73 per kind 6 t/m 14 jaar | kinderen t/m 5 jaar gratis
 • Duur: ca. 1,5 uur
 • NB: Inclusief Engelssprekende gids, entree voor het IJslands zeehonden museum

Op de kaart

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel

Ook deze reizen kunnen je interesseren

 • Relaxte rondreis Vroegboekaanbieding
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 2.795 p.p.

  IJsland compleet fly & drive

  ijsland-compleet-flydrive-thumb
 • Ervaar het boerenleven
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 2.595 p.p.

  Farm stay IJsland fly & drive

  farm-stay-ijsland-fly-drive-header-thumb
 • Ontdek compleet IJsland
  22 dagen, fly & drive, v.a. € 3.695 p.p.

  IJsland maximaal fly & drive

  ijsland-maximaal-fly-drive-header-thumb
 • Afgelegen schiereilanden
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 1.495 p.p.

  Westfjorden en Snæfellsnes fly & drive

  westfjorden-en-sn%c3%a6fellsnes-fly-drive-header-thumb
 • Dwars door het binnenland
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 3.395 p.p.

  4x4 Extreme wereld van watervallen fly & drive

  4x4-extreme-wereld-watervallen-flydrive-thumb
 • Groenland en IJsland
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 4.485 p.p.

  Rondom IJsland en West-Groenland fly & drive

  rondom-ijsland-west-groenland-flydrive-thumb
 • Korte roadtrip
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 1.545 p.p.

  Wonderen van IJsland fly & drive

  wonderen-van-ijsland-flydrive-thumb
 • Alle highlights
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 1.545 p.p.

  Het beste van Noord-IJsland fly & drive

  beste-van-noord-ijsland-flydrive-thumb
 • Spa en wellness
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 1.645 p.p.

  Wellness in Noord-IJsland fly & drive

  wellness-noord-ijsland-flydrive-thumb
 • Stad en natuur
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 1.595 p.p.

  Diamond en Golden Circle fly & drive

  diamond-golden-circle-flydrive-thumb
 • Complete rondreis
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 2.795 p.p.

  360 graden IJsland fly & drive

  360-graden-ijsland-flydrive-thumb
 • Luxe hotels
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 1.645 p.p.

  IJsland Deluxe fly & drive

  ijsland-deluxe-flydrive-thumb
 • Oost-IJsland
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 1.495 p.p.

  Onontdekt IJsland fly & drive

  onontdekt-ijsland-flydrive-thumb
 • Korte kampeerreis
  8 dagen, kampeerreis, v.a. € 895 p.p.

  Kampeer Express IJsland

  kampeer-express-ijsland-thumb
 • Mis niets
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 2.845 p.p.

  De ronde van IJsland fly & drive

  ronde-van-ijsland-flydrive-thumb
 • Lange kampeerreis
  15 dagen, kampeerreis, v.a. € 1.295 p.p.

  Kampeer Avontuur IJsland

  kampeer-avontuur-header-thumb
 • IJsland met het hele gezin
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 2.093 p.p.

  Familiereis IJsland fly & drive

  familiereis-ijsland-fly-drive-thumb

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Rechtstreeks vliegen Met Transavia rechtstreeks naar Noord-IJsland
vliegen-transavia-scandinavie
Inclusief huurauto Onbeperkt aantal km's en minimaal Volkswagen Polo
huurauto-volkswagen-polo