Westfjorden en Snæfellsnes fly & drive

Deze reis brengt je naar één van de oudste delen van IJsland, met het echte ‘aan het einde van de wereld gevoel’. Indrukwekkende fjorden, hoge kliffen, spectaculaire uitzichten, dunbevolkte vissersdorpjes en natuurlijke waterbronnen kom je allemaal tegen. De Dynjandi waterval, die op iedereen een onuitwisbare indruk achter laat. De vogelrots Látrabjarg, waar je grote hoeveelheden vogels waaronder papegaaiduikers, alken en verschillende soorten meeuwen kunt observeren, is één van de hoogtepunten van het westen. De hobbelige wegen ernaartoe ben je al snel vergeten. De ongerepte natuur leent zich uitstekend voor het maken van mooie hikes. Deze regio wil je niet overslaan!

De 15-daagse IJsland rondreis in het kort
Aan het begin van je reis kom je direct lekker tot rust in je luxe hotel in een kleinschalig IJslands vissersdorpje. Je laadt op voor een fantastische reis, want met je huurauto rij je 2 weken lang langs de mooiste uitzichten. Je kunt zeehonden spotten, cruisen over stijgingen en dalingen van de fjorden en prachtige watervallen bezoeken, zoals de Dynjandi waterval. Snæfellsnes wordt misschien wel het hoogtepunt van jouw reis. Alles wat er op IJsland te zien is vind je hier, zoals kliffen, zwarte stranden, vulkanen, lavavelden, warm waterbronnen, watervallen en nog veel meer. Maak nog een tussenstop in Reykjavik voordat je weer naar het noorden keert om je reis af te ronden en nog een keer te proosten op deze waanzinnige beleving. Bekijk het dag-tot-dagprogramma voor de reis in detail.

Verzorging
Je verblijft:

 • 2 nachten in Sigló Hótel op basis van logies & ontbijt
 • 1 nacht in Hotel Laugarbakki op basis van logies & ontbijt
 • 3 nachten in Hótel Ísafjörður Torg op basis van logies & ontbijt
 • 2 nachten in Hotel West op basis van logies & ontbijt
 • 3 nachten in Fosshotel Stykkishólmur op basis van logies & ontbijt
 • 2 nachten in Hótel Reykjavík Grand op basis van logies & ontbijt
 • 1 nacht in Hótel Kea op basis van logies & ontbijt


Extra’s bij je reis

Highlights

 • Ongerepte pure natuur met watervallen, fjorden en gletsjers
 • Snæfellsjökull National Park
 • De afgelegen Westfjorden
 • Papegaaiduikers, walvissen en zeehonden
 • Vatnsnes schiereiland
 • IJslandse vissersdorpjes
Deze reis van dag tot dag
Tarieven en vertrekdata
 • Fly & drive
 • 15 dagen
 • Logies en ontbijt
 • Juni - Augustus
 • Incl. rechtstreekse vluchten en autohuur
lisette-k-ware-zuiden

Lisette Hartman

Pure Noorden specialist Voigt Travel

Op de kaart

Verblijf in Sigló Hótel

Verblijf in Hótel Laugarbakki

Verblijf in Hótel Ísafjörður Torg

Verblijf in Hotel West

Verblijf in Fosshotel Stykkishólmur

Verblijf in Hótel Reykjavík Grand

Verblijf in Hótel Kea

Een ervaring om nooit te vergeten

Westfjorden en Snæfellsnes fly & drive

Bekijk snel het overzicht van de IJsland rondreis die je van dag tot dag gaat beleven. Het moment van de excursie(s) wordt voor vertrek bekend gemaakt. Verder ben je in IJsland vrij om zelf je dagen in te delen.

Deze reis van dag tot dag
Sluit dag tot dag

Dag 1 Welkom in IJsland

Je koffer is ingepakt. Eindelijk kan de reis beginnen waar je al zo lang naar hebt uitgekeken. Na ee...

Je koffer is ingepakt. Eindelijk kan de reis beginnen waar je al zo lang naar hebt uitgekeken. Na een rechtstreekse vlucht van ongeveer drie uur zet je voet in het uiterste noorden van IJsland; Akureyri. De huurauto staat al voor je klaar en de reis kan beginnen. Via de arctische kustroute rijd je naar de meest noordelijke plek van IJsland. Aangekomen in Siglufjörður kun je het vissersdorp te voet ontdekken. Bezoek het haringmuseum dat het grootste maritieme museum is van IJsland. Vanavond mag je lekker ontspannen met een goed glas bier of wijn in de sauna en hottub. Overnachting in Sigló Hótel.
Rijafstand Akureyri – Siglufjörður: ca. 80 km | ca. 1,5 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 2 Vissersdorp Siglufjörður

Je wordt heerlijk wakker met uitzicht op het water. Na het ontbijt kun je het vissersdorp te voet on...

Je wordt heerlijk wakker met uitzicht op het water. Na het ontbijt kun je het vissersdorp te voet ontdekken. Tegenover het hotel ligt het haringmuseum dat het grootste maritieme museum is van IJsland. Maak kennis met de haringvisserij die de economie van IJsland voor een groot deel van de twintigste eeuw heeft ondersteund. Op circa 45 minuten rijden vind je een bierspa. Dompel je onder in een echt bierbad. Na 25 minuten baden in jong bier en levend biergist kun je heerlijk relaxen in de ontspanningsruimte. Sluit de dag af in Restaurant Hannes Boy. Een populair restaurant in Siglufjörður. Hier proef je authentieke IJslandse gerechten.
Overnachting in Sigló Hótel.
 
Toon minder

Toon meer

Dag 3 Vatnsnes schiereiland

Je rijdt richting het schiereiland Vatnsnes. De rij afstand is niet groot, dus neem rustig te tijd o...

Je rijdt richting het schiereiland Vatnsnes. De rij afstand is niet groot, dus neem rustig te tijd om van de natuur onderweg te genieten. Maak zeker een stop ten zuiden van Hofsós. Hier vind je de indrukwekkende basaltformatie Studlaberg, die je kan bereiken met een korte wandeling. Rij daarna door naar Glaumbær waar je ‘The Glaumbær farm’ kan bezoeken. Deze oude boerderij is uit turf gemaakt en dient tegenwoordig als museum. Met geluk liggen de zeehonden al op je te wachten! Maak een stop bij de 15 meter hoge rots Hvítskur. Hvítskur betekent “wit shirt”, dit vanwege de witte uitslag op de rotsen van de vele vogelpoep. Met wat fantasie is er een neushoorn in te zien. Als je nog tijd over hebt is een bezoek aan de Kolugljufur kloof een echte aanrader. Deze fotogenieke kloof heeft ook een indrukwekkende waterval, Kolufossar. Kom na een dag vol indrukken tot rust in de hottub op het terras van het hotel. Overnachting in Hótel Laugarbakki.
Rijafstand Siglufjörður – Laugarbakki: ca. 200 km | ca. 3 uur
 
Toon minder

Toon meer

Dag 4 Op naar de Westfjorden

Na een goede nachtrust en een lekker ontbijt start je de reis naar de Westfjorden. Allereerst ga je ...

Na een goede nachtrust en een lekker ontbijt start je de reis naar de Westfjorden. Allereerst ga je richting het noorden van de regio. Maak onderweg een stop bij Drangsnes waarvan sommigen zeggen dat het het kleinste vissersdorp ter wereld is. Het leuke aan dit kleine dorp is dat er gratis warmwaterbaden langs de kust liggen met uitzicht over de oceaan. Het wemelt er van de zeevogels en je hebt prachtig uitzicht op de fjorden. Staat het geluk aan je zijde vandaag, dan heb je kans dat je bultrugwalvissen ziet zwemmen in de zee. Vanaf Hólmavík klim je via de Steingrimsfjörðurheiði pas door de hoogvlaktes langs fjorden naar Ísafjörður. Onderweg kom je veel slingerende rivieren, watervallen en zeehonden tegen!
Overnachting in Hótel Ísafjörður Torg.
Rijafstand Laugarbakki – Ísafjörður: ca. 360 km | ca. 5 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 5 Ísafjörður

Je ontwaakt in het prachtige Ísafjörður met een panoramisch uitzicht over het fjord ...

Je ontwaakt in het prachtige Ísafjörður met een panoramisch uitzicht over het fjord en de omliggende bergen. In de buurt van het hotel vind je het Westfjord Maritiem Museum, een golfbaan, wandel- en fietsroutes, je kunt paardrijden, vogel spotten en kajakken.
Overnachting in Hótel Ísafjörður Torg.
 
Toon minder

Toon meer

Dag 6 Hornstrandir Nature Reserve

Neem de ferry naar het Hornstrandir Nature Reserve. Een onbewoond nationaal park waar de dieren besc...

Neem de ferry naar het Hornstrandir Nature Reserve. Een onbewoond nationaal park waar de dieren beschermd zijn en je fantastisch kunt wandelen zonder iemand tegen te komen. Er zijn ontzettend veel vogels te spotten en ook de poolvossen leven hier. Het hoogtepunt is de 500 meter hoge Hornbjarg klif.
Overnachting in Hótel Ísafjörður Torg.
 
Toon minder

Toon meer

Dag 7 Roadtrip door de Westfjorden

Goedemorgen! Vandaag zet je koers richting het zuiden van de Westfjorden. Je rijdt over een uitdagen...

Goedemorgen! Vandaag zet je koers richting het zuiden van de Westfjorden. Je rijdt over een uitdagende weg van Ísafjörður naar Patreksfjörður heen. Onderweg brengt Hrafnseyrarheiði je tot grote hoogtes. Kijk goed om je heen in de fjorden. Misschien spot je wel een orka of walvis! Maak een stop voor een wandeling bij de Dynjandi waterval, de grootste waterval van de Westfjorden. En ga ook zeker even langs bij Hellulaug, een van de mooiste heetwaterbronnen.
Overnachting in Hotel West
Rijafstand Ísafjörður – Patreksfjörður: ca. 180 km | ca. 3 uur
 
Toon minder

Toon meer

Dag 8 De hoogtepunten van Patreksfjörður

Trek er na een lekker ontbijt op uit om de omgeving van Patreksfjörður te ontdekken. Vanaf ...

Trek er na een lekker ontbijt op uit om de omgeving van Patreksfjörður te ontdekken. Vanaf het hotel kun je een bezoek brengen aan meerdere hoogtepunten. Bijvoorbeeld Látrabjarg, Europa’s grootste vogelklif van 14 km lang en 440 meter hoog. Dit is de beste plek ter wereld om papegaaiduikers en andere vogels te fotograferen en je hebt een fantastisch uitzicht over de oceaan. Het is ook nog eens het meest westelijke punt van Europa. Rijd daarna door naar Rauðasandur, een roodgekleurd strand dat omringd wordt met zwarte kliffen. Een pracht om te zien, vooral met de blauwe oceaan er nog naast. Vaak zie je hier zeehonden relaxen op het strand.
Overnachting in Hotel West
Toon minder

Toon meer

Dag 9 Het volgende schiereiland

Vandaag verruil je de Westfjorden voor het schiereiland Snæfellsnes. Kies je ervoor de kustrou...

Vandaag verruil je de Westfjorden voor het schiereiland Snæfellsnes. Kies je ervoor de kustroute te nemen of pak je de ferry van Branslækur naar Stykkishólmur? De route langs de ruige kustlijn van de Westfjorden neemt aardig wat tijd in beslag. Sla lekker wat eten en drinken in en ga op avontuur. Je komt aan in het noorden van het schiereiland Snæfellsnes, oftewel klein IJsland. Het eiland waar watervallen, zwarte stranden, vulkanen en warmwaterbronnen samen komen. Beklim de Helgafell berg voor een weids uitzicht over Snæfellsnes. Op de top van deze historische, heilige berg zijn nog restanten te vinden van een vroegere tempel ter ere van de dondergod Thor. Breng ook zeker een bezoek aan de moderne en futuristische Stykkishólmskirkja die tegenover het hotel is gelegen. Het plafond met honderden lampen is zeker de moeite waard. Gek van verse vis? Maak dan een boottocht in de indrukwekkende Breiðafjörður fjord waarbij je vers gevangen zeevruchten kunt proeven. Je vaart langs tal van eilandjes en indrukwekkende basaltformaties.
Overnachting in Fosshotel Stykkishólmur.
Rijafstand Patreksfjörður  - Stykkishólmur langs de kust: ca. 325 km | ca. 5 uur
Rijafstand Patreksfjörður  - Stykkishólmur met de ferry: ca. 115 km | ca. 4 uur
 
Toon minder

Toon meer

Dag 10 Schiereiland Snæfellsnes

Na het uitgebreide ontbijt in Stykkishólmur is het tijd om het schiereiland te ontdekken. Ga ...

Na het uitgebreide ontbijt in Stykkishólmur is het tijd om het schiereiland te ontdekken. Ga lekker vroeg op pad want er is genoeg te zien. Maak een stop bij Buðir waar een van de drie zwarte kerken op IJsland in Lutherse stijl te vinden is. De omgeving erom heen is prachtig voor een korte wandeling. De berg die je zeker niet mag missen is de Kirkjufell en is gelegen op ongeveer 2,5 km van het dorp Grundarfjörður. De ‘kerkberg’ heeft een bijzondere vorm en is 463 meter hoog. Bezoek de daarbij liggende kleine rivier met een oude brug waar je de waterval Kirkjufellsfoss kunt bezoeken. In het land van vuur en ijs kun je niet de lavavelden overslaan. Maak tussen Hellnar en Arnarstapi een wandeling door het lavaveld. Langs de kustlijn zijn er lavarotsen in alle mogelijke vormen. Gek van zeehonden? Rijd dan naar het strand bij de Ytri Tunga-boerderij waar je een kolonie van zeehonden vind. Vooral tijdens de maanden juni en juli is de kans groot dat je zeehonden spot.
Overnachting in Fosshotel Stykkishólmur.
 
Toon minder

Toon meer

Dag 11 Snæfellsjökull National Park

Maak vandaag een uitstap naar het westelijkste puntje van het schiereiland. Hier vind je het Sn&aeli...

Maak vandaag een uitstap naar het westelijkste puntje van het schiereiland. Hier vind je het Snæfellsjökull National Park. Het nationale park is vooral bekend vanwege de gelijknamige vulkaan Snaefellsjökull. Met haar 1446 meter is het zelfs één van de symbolen van IJsland, niet op de laatste plaats vanwege de eeuwige gletsjer op de top van de berg. Rond de gletsjer zijn lavavelden te vinden, waaronder het lavaveld Neshraun. Hier leven bijzondere vogelsoorten en andere kleine zoogdieren.
Overnachting in Fosshotel Stykkishólmur.
 
 
Toon minder

Toon meer

Dag 12 Naar de hoofdstad

Vandaag verruil je de ruige natuur voor cultuur als je naar de hoofdstad Reykjavik rijdt. Maak bij a...

Vandaag verruil je de ruige natuur voor cultuur als je naar de hoofdstad Reykjavik rijdt. Maak bij aankomst in de stad een wandeling en breng een bezoek aan de Hallgrímskirkja en het oude centrum. In Reykjavik zijn verschillende musea. De nummer 1 attractie is Perlan. Een oude watertank waar geothermisch water opgeslagen werd. Nu zijn er verschillende tentoonstellingen en je hebt vanuit de glazen bol 360 graden uitzicht over de stad.
Overnachting in Hótel Reykjavík Grand.
Rijafstand Stykkishólmur – Reykjavik: ca. 175 km | ca. 2,5 uur
 
Toon minder

Toon meer

Dag 13 Golden Circle

Kies vandaag voor een rondrit langs de bekende Golden Circle. De Golden Circle bestaat uit 3 highlig...

Kies vandaag voor een rondrit langs de bekende Golden Circle. De Golden Circle bestaat uit 3 highlights. Start de rondreis met een stop bij Þingvellir National Park. Dit park is sinds 2004 opgenomen op de UNESCO-werelderfgoedlijst. In het park kan je de breuklijn van de tectonische platen van Europa en Amerika zien. De platen zijn nog steeds in beweging. Door het park lopen diverse wandelpaden. Je kan je hier enkele uren vermaken, mocht je er tijd voor hebben. Vanuit het nationaal park rijd je door naar het volgende hoogtepunt, Geysir. Elke 4-8 minuten komt hier de Strokkur (geiser) tot eruptie, erg indrukwekkend om te zien. Naast deze prachtige geiser zijn hier ook meerdere warmwaterbronnen waar je langs kan lopen. Het laatste hoogtepunt voor vandaag is de waterval Gullfoss. De naam betekent gouden waterval, vanwege de vele regenbogen die ontstaan vanuit het stuifwater. Via het wandelpad kan je dicht bij de waterval komen. Hier hoor en zie je de kracht van de waterval pas goed.
Overnachting in Hótel Reykjavík Grand.
 
Toon minder

Toon meer

Dag 14 Afsluiten in de 'hoofdstad' van het noorden

Vandaag staat er een lange tocht op het programma naar het Noorden van IJsland, waar de reis ook beg...

Vandaag staat er een lange tocht op het programma naar het Noorden van IJsland, waar de reis ook begonnen is. Neem rustig de tijd en vergeet niet om onderweg nog mooie foto stops te maken. Aangekomen in Akureyri sluit je de reis af in het gezellige dorpje Akureyri. Met het centraal gelegen hotel kun je alle kanten op. Proost in een van de bars op een onvergetelijke reis. Overnachting in Hótel Kea.
Rijafstand Reykjavik – Akureyri: ca. 390 km | ca. 5 uur
 
Toon minder

Toon meer

Dag 15 Afscheid nemen van IJsland

Helaas is het tijd om je koffer in te pakken en je klaar te maken om naar de luchthaven te gaan. Op ...

Helaas is het tijd om je koffer in te pakken en je klaar te maken om naar de luchthaven te gaan. Op de luchthaven lever je de huurauto in en vlieg je terug naar Nederland. Vrienden en familie kunnen niet wachten om de foto’s te zien en meer over de bijzondere belevenissen te horen.
Rijafstand Akureyri – luchthaven Akureyri: ca. 4 km | ca. 10 min
 
Toon minder

Toon meer

BEKIJK
OVERZICHT
Dag 1 Welkom in IJsland
Dag 2 Vissersdorp Siglufjörður
Dag 3 Vatnsnes schiereiland
Dag 4 Op naar de Westfjorden
Dag 5 Ísafjörður
Dag 6 Hornstrandir Nature Reserve
Dag 7 Roadtrip door de Westfjorden
Dag 8 De hoogtepunten van Patreksfjörður
Dag 9 Het volgende schiereiland
Dag 10 Schiereiland Snæfellsnes
Dag 11 Snæfellsjökull National Park
Dag 12 Naar de hoofdstad
Dag 13 Golden Circle
Dag 14 Afsluiten in de 'hoofdstad' van het noorden
Dag 15 Afscheid nemen van IJsland
Sluit dag tot dag

Excursies

Maak de rondreis IJsland compleet met een aantal onvergetelijke excursies
In IJsland kun je van alles ondernemen en het kan niet anders of je wilt iets bijzonders gaan beleven! Voigt Travel heeft een aantal unieke activiteiten en excursies voor je geselecteerd.

excursies-reykholt-zomer

Excursies Reykholt

krauma-natural-geothermal-baths

Entree Krauma Natural Geothermal Baths & Restaurant

Ontspan in één van de vijf geothermische baden in het plaatsje Reykholt en ervaar de kern van de natuur. Het water in de baden is afkomstig van de krachtigste warmwaterbron in Europa: de Deildartunguhver en is ongeveer 100 graden. Met het koude water uit de gletsjer mengt dit zich tot een aangename temperatuur om in te badderen. Naast de baden kun je gebruik maken van de sauna’s en is er een ontspanningsruimte waar je heerlijk bij de open haard kunt zitten. In het restaurant worden lokale IJslandse specialiteiten bereidt, waarbij je uitkijkt op deze prachtige warmwaterbron.

 • Prijs: € 54 per persoon | € 31 per kind 13 t/m 15 jaar | € 11 per kind 0 t/m 12 jaar
 • Duur: Entree voor de gehele dag
 • NB: handdoek is inbegrepen, entree voor de gehele dag
akureyri-excursie-omslag

Excursies Akureyri

ontspannen-in-het-forest-lagoon

Ontspannen in het Forest Lagoon

Kom helemaal tot rust met een bezoek aan het Forest Lagoon in Akureyri. Het geothermisch verwarmde bad bevat vele mineralen en het biedt een fantastisch uitzicht over de natuurrijke omgeving en het fjord. Dat alles terwijl je geniet van een drankje van de bar. Heerlijk ontspannen na een lange dag in de IJslandse buitenlucht.

 • Prijs: € 52,50 per volwassene | € 29,50 per kind (6-15 jaar) | € 6,50 per kind (0-5 jaar) | € 41,50 per volwassene 65+
 • Duur: Dag entree
 • NB: Handdoek inbegrepen
ijsland-raften-noord-ijsland

Raften in Noord-IJsland

Altijd al eens willen raften? Vanaf het startpunt in Varmahlíð ga je op weg naar de rivier. Stap in de boot en peddel over de rivier. Het raften kan beginnen! Onderweg kom je verschillende stroomversnellingen tegen en drijf je door het prachtige klooflandschap. Geniet tijdens een stop van een drankje. Wie wil deze rivierwildernis van IJsland nou niet ontdekken? Aangeraden wordt om warme kleding onder je wetsuit te dragen (denk aan thermo ondergoed, fleece vest, wollen sokken). Daarnaast is het handig om droge kleding mee te nemen om na de excursie aan te doen. Deze excursie vind plaats tot en met 25/09.

 • Prijs: € 134 per persoon | € 80,50 per kind 6 t/m 12 jaar
 • Duur: ca. 3-4 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • NB: Minimum leeftijd 6 jaar | Inclusief raft-uitrusting, gekwalificeerde gids, transfers startpunt-rivier, drankje onderweg. Mogelijk tot 25 september.
hauganes-walvis-spotten

Walvissen spotten vanuit Hauganes

Vanuit Hauganes, een klein vissersdorpje, maak je een onvergetelijke boottrip op zoek naar walvissen. Samen met lokale gidsen die alles weten over de bijzondere dieren, vaar je in de baai die het thuis is van onder andere walvissen en dolfijnen. Onderweg geniet je van de prachtige omgeving en walvissen en dolfijnen die zich rondom de boot laten zien. Bij de boottocht zijn koffie, lekkers en warme overals inbegrepen.

 • Prijs: € 78,00 per persoon | € 39,00 per kind 7 t/m 15 jaar | Gratis voor kinderen onder 7 jaar
 • Duur: ca. 3 uur
 • NB: Inclusief gids, warme overall, koffie, iets lekkers
hauganes-walvis-spotten-zeevissen

Walvis spotten en zeevissen vanuit Hauganes

De perfecte boottrip voor liefhebbers van wildlife spotten en actief vissen! Met een traditionele IJslandse eiken boot ga je walvissen spotten en zeevissen. De meest gevangen vis op deze tochten is: kabeljauw, schelvis, koolvis en meerval. Met een beetje geluk kun je zelfs een groot heilbot vangen. De bemanning tijdens de tour werken in de winter als vissers, gegarandeerd dat je een vis gaat vangen!

 • Prijs: € 78,00 per persoon | € 39,00 per kind 7 t/m 15 jaar | Gratis voor kinderen onder 7 jaar
 • Duur: ca. 3 uur
 • NB: Inclusief gids, warme overall, koffie, iets lekkers
siglufjordur-excursies-zomer

Excursies Siglufjörður

siglufjordur-haring-museum

Bezoek het Haring Museum

Dit is het grootste maritieme en industriële museum van IJsland. Maak kennis met de haringvisserij die de economie van IJsland voor een groot deel van de twintigste eeuw heeft ondersteund. Het museum is verdeeld over vijf gebouwen. De Róaldsbrakki is een Noors haringstation uit 1907. Het grootste deel van dit gebouw is nog in de staat zoals het vroeger was, toen haringmeisjes de hele zomer in het gebouw woonden. Grána is een voorbeeld van een kleine haringfabriek uit de jaren dertig waar je kunt zien hoe de verwerking ging. De Boathouse ziet eruit als een deel van de haringhaven uit 1950, het geeft je een gevoel hoe het was om in die tijd over de kade te lopen. In 'The Old Slipway' worden oude boten gerestaureerd en kleine roeiboten gebouwd.

 • Prijs: € 16,50 per persoon | Gratis voor kinderen 0 t/m 16 jaar
 • Duur: 1 dag
excursies-reykjavik-zomer

Excursies Reykjavík

reykjavik-the-food-walk

The Food walk Reykjavík

Ben je een liefhebber van nieuwe gerechten uitproberen en ben je benieuwd naar de IJslandse keuken? Bewaar dan je honger en nieuwsgierigheid voor een food tour door de stad van Reykjavík. Tijdens de wandeling kom je langs 5 lokale restaurants, die je zelf niet gemakkelijk zou vinden tijdens een bezoek aan de stad. Leer op een unieke manier de lokale keuken en geschiedenis van IJsland kennen!

 • Prijs: € 113,50 per persoon
 • Duur: ca. 3 uur
 • NB: Inclusief gids, bezoek aan 5 restaurants en proeven van 8 verschillende keukens

Reviews Onze reviews met 2, 3, 4 en 5 sterren

4,7
2892 reviews

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel

Ook deze reizen kunnen je interesseren

 • Complete IJsland rondreis Zomeraanbieding
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 3.895 p.p.

  360 graden IJsland fly & drive

  360 graden IJsland fly & drive
 • Stad en natuur
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 1.865 p.p.

  Diamond en Golden Circle fly & drive

  Diamond en Golden Circle fly & drive
 • Ontdek compleet IJsland
  22 dagen, fly & drive, v.a. € 4.795 p.p.

  IJsland maximaal fly & drive

  IJsland maximaal fly & drive