Vakantie Skellefteå

Unieke reizen naar Noord-Zweden in de zomer

vakantie skelleftea

skelleftea vakantie

Lisette Kloosterman: Zweden specialist Voigt Travel

Op vakantie naar Skellefteå in de zomer

"Op vakantie naar het noorden van Zweden was nog nooit zo makkelijk als nu. Vanaf de zomer van 2018 vliegt Voigt Travel wekelijks vanaf Rotterdam The Hague Airport rechtstreeks naar Skellefteå, in Noord-Zweden. Skellefteå is gelegen in de provincie Västerbottens län, dat grenst aan Zweeds Lapland. Deze plaats wordt dan ook wel gezien als de zuidelijke poort naar Lapland. Sterker nog, dankzij de directe vluchten van Voigt Travel ligt het hele arctische gebied aan uw voeten. Of u nu voor een rondreis door het noorden van Zweden, Finland of Noorwegen gaat, vanaf Skellefteå is alles eenvoudig bereikbaar met een huurauto. En of dat nog niet genoeg is geniet u tijdens de zomer van de Middernachtzon, waardoor u dag en nacht van geweldige activiteiten kunt genieten!"

Rondreis Noord-Scandinavië boeken

Bekijk hieronder al onze fly & drive rondreizen in Noord-Scandinavië, inclusief rechtstreekse vlucht naar Skellefteå. Heeft u specifieke wensen? Geef ze dan telefonisch via 035 - 699 0322 of per mail via info@voigt-travel.nl aan ons door.
 

  • 15 dagen, v.a. € 1.995 p.p. Arctische eilandenreis fly & drive vakantie noorwegen zweden
  • 8 dagen, v.a. € 895 p.p. Middernachtzonreis Lapland fly & drive zomer zweeds lapland
  • 15 dagen, v.a. € 1.895 p.p. Vakantiehuis Lofoten en Vesterålen fly & drive zomer lofoten zweden
  • 15 dagen, v.a. € 1.895 p.p. Scandinavië Compleet fly & drive reizen scandinavie
  • 8 dagen, v.a. € 795 p.p. Het beste van Lapland fly & drive vakantie zweden lapland

Skellefteå, de poort naar het arctische gebied

Dankzij de ligging van Skellefteå in Noord-Zweden zijn de hoogtepunten in het hele arctische gebied binnen bereik. Uw rondreis begint op de kleine luchthaven van Skellefteå, waar u nooit last heeft van lange rijen en wachttijden. Na aankomst in Zweden zit u binnen enkele ogenblikken in uw goed uitgeruste huurauto. Welke rondreis u ook heeft gekozen, in vrijwel alle gevallen gaat de trip vervolgens noordwaarts. Op naar Lapland! Het zal u verbazen hoe divers het gebied ten noorden van de poolcirkel is: de taigabossen en meren in Finland, de heuvels in Zweden en de fjorden van Noorwegen. En altijd reist de Middernachtzon met u mee. In de zomer is het in het gebied rond de poolcirkel namelijk 24 uur licht, een unieke gewaarwording. Dus vlieg met Voigt Travel naar Skellefteå en bezoek Lapland, de Lofoten en de Noordkaap.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel