Scandinavië Compleet fly & drive

De ultieme reis langs de Noordkaap, Lofoten en Lapland

scandinavie-compleet-flydrive-header

Scandinavië Compleet

Wilt u alles uit Scandinavië halen? Genieten van speciale en kleinschalige verblijfsplaatsen, schilderachtige Noorse dorpjes, bezoek aan de Noordkaap, wandelen over de toendra’s en uw eigen vis vangen in de Tornio rivier. Deze reis biedt u alles wat u van een complete rondreis in het noorden verwacht.

Uw 15-daagse Noord-Scandinavië rondreis in het kort
Vanaf de luchthaven Rotterdam The Hague Airport vliegt u binnen 3 uur rechtstreeks naar Skellefteå, Zweden. Uw huurauto staat klaar en u gaat op pad naar Arvidsjaur een kleine Sami plaats. Uw reis begint ontspannen, want het diner deze avond is al inbegrepen. Na één nacht reist u naar het noorden van Zweden. U overnacht nabij de mijnstad Kiruna. Via een prachtige route naar het westen verlaat u Zweden en ziet u de fjorden van Noorwegen opdoemen. U verblijft twee nachten in Svolvaer, de ideale uitvalbasis om de Lofoten te ontdekken. Vanaf de Lofoten reist u noordwaarts naar het volgende prachtige eiland Sommarøy, gekenmerkt door de witte stranden en helderblauw water. Natuurlijk kunt u een bezoek aan Tromsø niet overslaan. Een rit met de kabelbaan is al inbegrepen voor een indrukwekkend uitzicht over de stad. Hierna zoekt u de rust weer op bij het huiselijke Gargia Fjellstue, midden in de natuur. Vanuit daar gaat u naar het noordelijkste puntje, de Noordkaap. Toegang is natuurlijk al inbegrepen. Vanaf hier reist u weer zuidwaarts, en overnacht u 2 nachten naast een nationaal park en 2 nachten aan de Tornio rivier. Als laatste overnachting verblijft u in Stiftsgården, Skellefteå.

Verzorging
U verblijft:

 • 1 nacht in een hotel in Arvidsjaur op basis van halfpension (eenvoudig diner)
 • 1 nacht in een cabin hotel in Kiruna op basis van logies & ontbijt
 • 2 nachten in een vissershuis in Svolvær op basis van logies & ontbijt
 • 2 nachten in een hotel in Sommarøy op basis van logies & ontbijt
 • 1 nacht in een hotel in Tromsø op basis van logies & ontbijt
 • 1 nacht in een guesthouse in Gargia op basis van logies & ontbijt
 • 1 nacht in een hotel nabij de Noordkaap op basis van logies & ontbijt
 • 2 nachten in een bungalow in Kiilopää op basis van logies & ontbijt
 • 2 nachten in een studio in Kukkolaforsen op basis van logies & ontbijt
 • 1 nacht in een hotel in Skellefteå op basis van logies & ontbijt


Extra's bij uw reis

 • Uitgebreide reisinformatie met persoonlijke tips van Voigt Travel
 • Persoonlijke wandeltips en -routes geschreven door Henk Filippo
 • Wegenkaart en reisgids van Noord-Scandinavië
 • Gratis maximaal 20 kg ruimbagage per persoon
 • In Gargia: gratis eenmaal gebruik hottub
 • Fietstocht door Skellefteå met gids

Highlights

 • Noorse fjorden
 • Lofoten
 • IJzerertsmijnen
 • Sautso canyon
 • De Noordkaap
 • Sami Siida museum
Beleef deze reis van dag tot dag
 • Fly & drive
 • 15 dagen
 • Logies en ontbijt
 • Juni - augustus
 • Incl. rechtstreekse vluchten en autohuur
 • Entree Noordkaap en ticket Fjellheisen
lisette-k-noordkaap

Lisette Kloosterman

Pure Noorden specialist Voigt Travel

Een ervaring die u nooit zult vergeten

Scandinavië Compleet fly & drive

Bekijk snel het overzicht van de Scandinavië rondreis die u van dag tot dag gaat beleven. Het moment van de excursie(s) wordt voor vertrek bekend gemaakt. Verder bent u in Noord-Europa vrij om uw dagen zelf in te delen.

Beleef deze reis van dag tot dag
Sluit dag tot dag

Dag 1 Welkom in Zweden!

In de ochtend vertrekt u met een rechtstreekse vlucht vanaf Rotterdam The Hague Airport naar Skellef...

In de ochtend vertrekt u met een rechtstreekse vlucht vanaf Rotterdam The Hague Airport naar Skellefteå, Zweden. Uw huurauto staat voor u klaar en u kunt gelijk op pad. U gaat vandaag op pad in westelijke richting. Maak onderweg een stop bij Svansele wilderniscentrum. Hier is een prachtige expositie over het wildlife van het noorden. Lynxen, wolven, beren, veelvraten en arenden zijn hier te beworden. U komt direct in de sferen van dit bijzondere land. Als u verder rijdt richting Arvidsjaur, komt u misschien al uw eerste rendier onderweg tegen. Uw eerste overnachting in Zweden is in hotel Clarion The Edge, waar een eenvoudig diner voor u is inbegrepen.
Rijafstand luchthaven Skellefteå - Arvidsjaur: ca. 150 km | ca. 2 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 2 Naar de ijzerertsmijnen

Vanuit Arvidsjaur reist u dwars door het land van de Sami richting Kiruna. Net na de poolcirkel komt...

Vanuit Arvidsjaur reist u dwars door het land van de Sami richting Kiruna. Net na de poolcirkel komt u langs de plaats Jokkmokk. Deze plaats staat vooral bekend om de wintermarkt van de Sami in februari. In Jokkmokk kunt u een bezoek brengen aan de oude en nieuwe kerk en Ajtte museum. Wilt u ook in de zomer eens een ijshotel te bezoeken? Maak dan een stop bij Jukkasjärvi. 365 dagen per jaar is hier het ijshotel geopend. Het ijshotel is prachtig gedecoreerd en het is aan te raden om een drankje uit een ijsglas te drinken aan de ijsbar. U overnacht in Kiruna.
Rijafstand Arvidsjaur - Kiruna: ca. 370 km | ca. 5 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 3 Via Abisko naar Noorwegen

Een mooie route staat vandaag op programma. U verlaat Kiruna en gaat richting het westen. U ziet het...

Een mooie route staat vandaag op programma. U verlaat Kiruna en gaat richting het westen. U ziet het landschap om u heen veranderen van bossen naar uitgestrekte vlaktes naar berglandschap en op het einde ziet u zelfs de fjorden. Maak onderweg een stop bij nationaal park Abisko en geniet van een wandeling door de natuur. Wilt u liever genieten van het uitzicht op hoogte, neem dan de lift omhoog bij Abisko. Vanaf hier heeft u prachtig uitzicht op de Lapporten. U overnacht in een traditioneel visserhuis in Svolvaer.
Rijafstand Kiruna - Svolvaer: ca. 380 km | ca. 5,5 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 4 Ontdek de fjorden van de Lofoten

Alle tijd heeft u vandaag om de Lofoten te ontdekken. Rij vandaag naar het uiterste puntje Å. ...

Alle tijd heeft u vandaag om de Lofoten te ontdekken. Rij vandaag naar het uiterste puntje Å. Maak onderweg een stop in alle kleine vissersdorpjes zoals Henningsvaer en Nusfjord. Een aanrader is ook een bezoek aan het Lofotr Vikingmuseum. Het museum is zowel binnen- als in de buitenlucht. Vanuit Svolvaer kunt u ook een mooie boottocht maken naar de Trollfjord. Trollfjord is een smal fjord van ongeveer 100 meter breed en 2 kilometer lang. Naast u ziet u steile rotswanden zich oprijzen. Overnachting in Svolvaer. Toon minder

Toon meer

Dag 5 Stilte van Sommarøy

Na het ontbijt verlaat u de Lofoten, maar niet getreurd want er staat een prachtige volgende plek op...

Na het ontbijt verlaat u de Lofoten, maar niet getreurd want er staat een prachtige volgende plek op u te wachten. U rijdt langs fjorden en ook een gedeelte door het binnenland. Van dit uitzicht kunt u blijven genieten en het gaat ook zeker niet vervelen. Voordat u bij het hotel aankomt gaat u eerst over een brug die u op het eiland Sommarøy brengt. Vanaf de brug kijkt u over de eiland en het helderblauwe water. 
Rijafstand Svolvaer - Sommarøy: ca. 430 km | ca. 6,5 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 6 Witte stranden

Trek er vandaag op uit om mooie foto’s te maken. Sommarøy staat bekend om witte standen...

Trek er vandaag op uit om mooie foto’s te maken. Sommarøy staat bekend om witte standen, helderblauw water en imposante bergen op de achtergrond. Beklim de Hillesøy, gelegen achter het hotel. Vanuit Sommarøy kunt u ook een boottocht langs alle kleine eilanden maken. Overnachting Sommarøy. Toon minder

Toon meer

Dag 7 Tromsø vanaf boven

Neem vandaag de noordelijke route over het eiland Kvaløya richting Tromsø. Troms&oslas...

Neem vandaag de noordelijke route over het eiland Kvaløya richting Tromsø. Tromsø is een bruisende stad met meerdere musea, winkels en restaurants. Neem in de middag of de avond de kabelbaan Fjellheisen omhoog naar ruim 400 meter hoogte. Wij hebben voor u alvast een ticket geregeld. Tromsø ziet ervan bovenaf indrukwekkend uit. Wist u dat het grootste gedeelte van de stad Tromsø op een eiland ligt? Overnachting Tromsø.
Rijafstand Sommarøy - Tromsø: ca. 55 km | ca. 1 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 8 Thuiskomen in Gargia

Neem vandaag de route via de Lyngen Alps. Onderweg moet u wel tweemaal met de ferry. Bij de plaats A...

Neem vandaag de route via de Lyngen Alps. Onderweg moet u wel tweemaal met de ferry. Bij de plaats Alta slaat u de weg het binnenland in. Hier komt u midden in het berglandschap terecht. Aan het einde van de doorgaande weg vindt u guesthouse Gargia Fjellstue. Deze guesthouse werd vroeger gebruikt als handelsplaats voor de Sami. Binnen zult u hier ook zeker details van terugzien. Voor vanavond is de hottub voor u opgewarmd!
Rijafstand Tromsø - Gargia: ca. 330 km | ca. 6,5 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 9 De Noordkaap!

Een nieuw hoogtepunt staat er vandaag weer op de planning. U verlaat na het ontbijt Sølvi en ...

Een nieuw hoogtepunt staat er vandaag weer op de planning. U verlaat na het ontbijt Sølvi en Arnt in Gargia en gaat op pad naar het uiterste puntje van Noorwegen, de Noordkaap. Naast het bekende beeld van de Noordkaap is ook de steile rotswand van ruim 300 meter interessant. Breng ook een bezoek aan de ‘Nordkaphall’. Hier is een prachtige film over de 4 seizoenen van de Noordkaap te zien. Overnachting in hotel nabij Honnigsvåg.
Rijafstand Gargia - Honnigsvåg: ca. 235 km | ca. 3,5 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 10 Sami cultuur

Had u gisteren niet zo goed weer op de Noordkaap? Ga dan deze ochtend nog een keer langs. Uw toegang...

Had u gisteren niet zo goed weer op de Noordkaap? Ga dan deze ochtend nog een keer langs. Uw toegang voor de Noordkaap is 48 uur geldig. Vandaag reist u door naar Finland. Onderweg is er genoeg te zien en te doen, dus neem voldoende tijd. Voordat u de grens overgaat, komt u langs de plaats Karasjok. Dit is de Sami hoofdplaats van Lapland. 85% van de bevolking is van Sami afkomst. Breng hier een bezoek aan Samiske Sammlinger, nationaal museum over Sami cultuur. Na het bezoek aan Karasjok kunt u nog meer Sami cultuur opsnuiven in Inari. Hier kunt u het Sami Siida museum bezoeken of een boottocht maken over het Inarimeer. Overnachting Fell Centre Kiilopää.
Rijafstand Honnigsvåg - Fell Centre Kiilopää: ca. 440 km | ca. 6,5 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 11 Verken Urho Kekkonen National Park

U bungalow is direct gelegen aan het nationaal park Urho Kekkonen. Het nationaal park is ideaal voor...

U bungalow is direct gelegen aan het nationaal park Urho Kekkonen. Het nationaal park is ideaal voor een heerlijke wandelingen. Bij de receptie informeren ze u graag over de diverse wandelingen. Maakt u liever een korte tocht of een zwaardere wandeling, het is hier allemaal mogelijk. Geniet na uw wandeling van de sauna die in uw bungalow aanwezig is. Overnachting Fell Centre Kiilopää. Toon minder

Toon meer

Dag 12 Via Santa Claus Village terug naar Zweden

Na een goede nachtrust reist u door naar het zuiden. Na een klein stukje rijden komt u langs het Tan...

Na een goede nachtrust reist u door naar het zuiden. Na een klein stukje rijden komt u langs het Tankavaara goudzoekersmuseum. Het museum toont de geschiedenis van het goud zoeken. Vanaf Tankavaara reist u verder naar het zuiden richting Rovaniemi. Hier kunt u zelfs in de zomer de kerstman bezoeken of alvast uw kerstkaarten versturen. Een andere mooie stop is het Arktikum (museum) in Rovaniemi. Overnachting Kukkolaforsen.
Rijsafstand Fell Centre Kiilopää - Kukkolaforsen: ca. 400 km | ca. 5 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 13 Historie van Kukkolaforsen

Kukkolaforsen zit vol met geschiedenis. De plaats staat bekend als klein vissersdorp. De Tornio rivi...

Kukkolaforsen zit vol met geschiedenis. De plaats staat bekend als klein vissersdorp. De Tornio rivier, gelegen bij Kukkolaforsen is direct ook de grens tussen Zweden en Finland. De meest gevangen vis is hier de witvis. U kunt dit ook zelf proberen. Een net zit bevestigt aan een stok van 6 meter lang en dan op zoek naar de beste plekjes voor vis, natuurlijk helpt een gids u om de kneepjes van het vissen bij te brengen. Heeft u vandaag meer zin in actie en spanning? Kies dan voor de activiteit raften in de golven van de Tornio rivier. Overnachting Kukkolaforsen. Toon minder

Toon meer

Dag 14 Fietstocht door Skellefteå

Vandaag staat er voor de laatste keer een mooie route op het programma. Langs de kust van de Botnisc...

Vandaag staat er voor de laatste keer een mooie route op het programma. Langs de kust van de Botnische golf reist u naar Skellefteå. Voor de kust liggen heel veel eilanden die mooie foto’s oplevert. Begin van de middag komt u aan in Skellefteå. In de middag is een fietstocht gepland met een gids door de stad van Skellefteå. De stad heeft een prachtige oude houten kerkstad. U zult hier zeker een stop maken en alles horen over de geschiedenis. Diner vanavond in het restaurant van het hotel of loop of fiets naar het centrum of de boulevard van Skellefteå. Overnachting in Hotel Stiftsgården.
Rijafstand Kukkolaforsen - Skellefteå: ca. 270 km | ca. 3,5 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 15 Terug naar huis

Uw reis zit er vandaag helaas alweer op. In de ochtend rijdt u naar de luchthaven voordat u in het v...

Uw reis zit er vandaag helaas alweer op. In de ochtend rijdt u naar de luchthaven voordat u in het vliegtuig stapt naar Rotterdam The Hague Airport.
Rijafstand Skellefteå - luchthaven Skellefteå: ca. 25 km | ca. 30 min
Toon minder

Toon meer

BEKIJK
OVERZICHT
Dag 1 Welkom in Zweden!
Dag 2 Naar de ijzerertsmijnen
Dag 3 Via Abisko naar Noorwegen
Dag 4 Ontdek de fjorden van de Lofoten
Dag 5 Stilte van Sommarøy
Dag 6 Witte stranden
Dag 7 Tromsø vanaf boven
Dag 8 Thuiskomen in Gargia
Dag 9 De Noordkaap!
Dag 10 Sami cultuur
Dag 11 Verken Urho Kekkonen National Park
Dag 12 Via Santa Claus Village terug naar Zweden
Dag 13 Historie van Kukkolaforsen
Dag 14 Fietstocht door Skellefteå
Dag 15 Terug naar huis
Sluit dag tot dag

Verblijf in Clarion Collection Hotel Arvidsjaur

Verblijf in Camp Ripan

Verblijf in Anker Brygge

Verblijf in Arctic Hotel Sommarøy

Verblijf in Scandic Hotel Tromsø

Verblijf in Gargia Fjellstue

Verblijf in Scandic Hotel Noordkaap

Verblijf in Fell Centre Kiilopää bungalows

Verblijf in Kukkolaforsen

Verblijf in Hotel Stiftsgården

Excursies

Maak uw rondreis compleet met een aantal onvergetelijke excursies. Het kan niet anders of u wilt iets bijzonders gaan beleven! Voigt Travel heeft een aantal unieke activiteiten voor u geselecteerd die worden georganiseerd door lokale, kleinschalige bedrijven. Via Voigt Travel kunt u deze excursies vooraf reserveren. U bent dan altijd verzekerd van een plek en ter plaatse hoeft u niets meer te regelen. Wel zo gemakkelijk.

Alle excursies zijn inclusief:

 • Gids en instructie (indien nodig)
 • ​Volledige uitrusting (indien nodig)

noordkaap-zomer-excursies-extra

Excursies Noordkaap (inbegrepen)

noordkaap-zomer-bezoek

Bezoek aan de Noordkaap (inbegrepen)

De Noordkaap wordt traditioneel beschouwd als het noordelijkste puntje van Europa en is gelegen op 71° Noord. Via een indrukwekkende weg komt u aan bij de Noordkaap. Ga op de foto met het bekende symbool de wereldbol. Tot half augustus is de Noordkaap open tot 01:00 uur. Geniet hier van de middernachtzon. Bij de entree heeft u ook toegang tot de Nord Cape Hall waar u alles kunt zien over de geschiedenis van de Noordkaap.

 • Prijs: Inbegrepen
 • Duur: 48 uur
tromso-zomer-excursies-extra

Excursies Tromsø (inbegrepen)

tromso-zomer-kabelbaan

Kabelbaan Fjellheisen (inbegrepen)

Tromsø is een prachtige stad, maar u krijgt pas echt een goed beeld van de stad als u van bovenaf op de stad kijkt. Met de Fjellheisen kabelbaan gaat u naar een hoogte van 421 meter, binnen 4 minuten. De kabelbaan is de gehele dag geopend en tot half augustus zelfs tot 01:00 uur. U kunt hier genieten van de prachtige middernachtzon onder genot van een drankje in het restaurant.

 • Prijs: Inbegrepen
 • Duur: 1 dag
saariselka-zomer-excursies-inbegrepen

Excursies Saariselkä (inbegrepen)

saariselka-zomer-diverse-activiteiten

Diverse activiteiten vanuit Fell Centre Kiilopää (inbegrepen)

Tijdens uw verblijf in Fell Centre Kiilopää kunt u gratis deelnemen aan verschillende activiteiten. Voor deze excursies dient u zich een dag van tevoren in te schrijven bij de receptie. Bekijk hier alle activiteiten.

 • Prijs: Inbegrepen
 • Duur: Meerdere dagen
noordkaap-zomer-excursies

Excursies Noordkaap

noordkaap-zomer-king-crab-safari

King Crab Safari

Beleef een onvergetelijke safari in de omgeving van de Noordkaap. Met een speciale, zeewaardige rafting boot vaart u naar de Sarnesfjord om de inhoud van de daar uitgezette krabbenkooien te controleren. U leert alles over deze bijzondere dieren. De spanwijdte van de scharen kunnen wel 2 meter breed worden en de krabben kunnen een gewicht bereiken tot wel 10 kg! De excursie gaat verder naar een picknickplaats met een grote schuilhut, een lavvu. Hier gaat u aan wal om de krabbenpoten te koken en te proeven hoe overheerlijk vers gevangen koningskrab is.

 • Prijs: € 176,85 per persoon | € 88,43 per kind t/m 11 jaar
 • Duur: ca. 3,5 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • NB: Uitgevoerd door 71 Nord (12:00 uur)
noordkaap-zomer-vogelsafari-gjesvaerstappan

Vogelsafari naar Gjesværstappan

Neem een kijkje in een van de grootste vogelbroedgebieden in Noord-Noorwegen: de Gjesværstappan. Een bijzonder eiland waar zo'n 2,3 miljoen vogels huizen. Met een speciale boot wordt u zo dicht mogelijk op dit rotseiland gevaren. U krijgt de mogelijkheid om duizenden papegaaiduikers, Jan-van-genten, aalscholvers, eidereenden, alken, zeekoeten en veel zeearenden te spotten en op de foto te zetten. De kans is groot dat u ook nog zeehonden ziet.

 • Prijs: € 66,50 per persoon | € 33,25 per kind t/m 11 jaar
 • Duur: ca. 2 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • NB: Uitgevoerd door Barents cabins & cruise (12:30, 15:00 of 17:30 uur), mogelijk tot eind augustus
lofoten-zomer-excursies

Excursies Lofoten

lofoten-zomer-trollfjord-rib-boat

Trollfjord & zeearendsafari per RIB-boot (vanuit Svolvær)

Met een speciale Rigid Hull Inflatable Boat vaart u met hoge snelheid naar één van de mooiste fjorden van Noorwegen: het Trollfjord. Dit fjord is 2 km lang, 100 meter breed en wordt omsloten door hoge bergtoppen die tot 1.100 meter vanuit de zee oprijzen. Een perfecte safari ook om zeearenden en andere vogelsoorten te spotten. Let op: niet geschikt voor zwangere vrouwen en reizigers met rugproblemen​.

 • Prijs: € 90,40 per persoon | € 73,45 per kind 12 t/m 14 jaar
 • Duur: ca. 1,5-2 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • NB: Uitgevoerd door Lofoten Explorer (juni 11:30 en 14:00 uur | juli 09:30, 11:30 en 14:00 uur | aug 11:30 en 14:00 uur | sep 11:30 uur)
lofoten-zomer-walvissafari-svolvaer

Walvissafari per RIB-boot (vanuit Andenes)

Met veel trots mogen wij deze bijzondere walvissafari per RIB-boot aanbevelen. Dankzij deze kleine Rigid Inflatable Boat zit u laag bij het water en kunt u de vogels, zeehonden, bruinvissen en walvissen tot dichtbij benaderen. En de aanblik van een potvis is een overweldigende ervaring, die u meeneemt voor de rest van uw leven. Uit ervaring weten wij dat er zelden iemand zeeziek wordt op een RIB boot. De fotopresentatie, een certificaat en koffie/thee en een kleine snack maken deze excursie helemaal af. Let op: Andenes ligt op ca. 3 uur rijden van Svolvær.

 • Prijs: € 124,30 per persoon | € 90,40 per kind t/m 11 jaar
 • Duur: ca. 1,5-3 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • NB: Uitgevoerd door Seasafari Andenes

Op de kaart

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel

Ook deze reizen kunnen u interesseren

 • Bestseller
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 795 p.p.

  Het beste van Lapland fly & drive

  beste-scandinavie-fly-drive-thumb
 • Korte road trip
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 995 p.p.

  Week Noordkaap fly & drive

  week-noordkaap-fly-drive-thumb
 • Finland compleet
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 1.895 p.p.

  Duizend meren en Lapland fly & drive

  duizend-meren-lapland-flydrive-thumb
 • Gezinsvakantie
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 1.148 p.p.

  Familiereis Finland fly & drive

  familiereis-finland-flydrive-thumb
 • Zweden en Finland
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 895 p.p.

  Middernachtzon rondom de poolcirkel fly & drive

  middernachtzon-rondom-poolcirkel-thumb
 • Bucketlist reis
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 1.795 p.p.

  Noordkaap Exclusief fly & drive

  noordkaap-exclusief-fly-drive-thumb
 • Alle hoogtepunten
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 1.895 p.p.

  Noordkaap, Lofoten en Lapland fly & drive

  noordkaap-lofoten-lapland-fly-drive-thumb
 • Stoer en comfortabel
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 1.795 p.p.

  Hiking the Arctic fly & drive

  hiking-arctic-fly-drive-thumb
 • Verrassend veelzijdig
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 1.995 p.p.

  Dwars door Lapland en fjorden fly & drive

  dwars-lapland-fjorden-fly-drive-thumb
 • Kleinschalig verblijf
  22 dagen, fly & drive, v.a. € 2.875 p.p.

  Noordkaap, Lofoten, Senja en Lapland fly & drive

  noordkaap-lofoten-senja-lapland-fly-drive-thumb
 • Parels van Noorwegen
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 1.995 p.p.

  Arctische eilandenreis fly & drive

  arctische-eilandenreis-flydrive-thumb
 • Pure wilderniservaring
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 895 p.p.

  Middernachtzonreis Lapland fly & drive

  middernachtzonreis-lapland-thumb
 • Vakantiewoningen
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 1.895 p.p.

  Vakantiehuis Lofoten en Vesterålen fly & drive

  vakantiehuis-lofoten-vesteralen-fly-drive-thumb
 • Bungalowreis
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 1.195 p.p.

  Vakantiehuis Lapland fly & drive

  vakantiehuis-lapland-thumb

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Rechtstreeks vliegen Met Transavia rechtstreeks naar Zweeds en Fins Lapland
vliegen-transavia-scandinavie
Inclusief huurauto Onbeperkt aantal km's en minimaal Volkswagen Polo
huurauto-volkswagen-polo