Scandinavië Compleet

Wil je alles uit Scandinavië halen? Genieten van speciale en kleinschalige verblijfsplaatsen, schilderachtige Noorse dorpjes, bezoek aan de Noordkaap, wandelen over de toendra’s en eigen vis vangen in de Tornio rivier. Deze reis biedt je alles wat je van een complete rondreis in het noorden verwacht.

De 15-daagse Noord-Scandinavië rondreis in het kort
Vanaf de luchthaven Rotterdam The Hague Airport vlieg je rechtstreeks naar Zweeds Lapland. De huurauto staat klaar en je gaat op pad naar Arvidsjaur, een kleine Sami plaats. Na één nacht reis je naar het noorden van Zweden. Je overnacht nabij de mijnstad Kiruna. Via een prachtige route naar het westen verlaat je Zweden en zie je de fjorden van Noorwegen opdoemen. Je verblijft drie nachten in Kabelvåg, de ideale uitvalbasis om de Lofoten te ontdekken. Vanaf de Lofoten reis je noordwaarts naar de volgende prachtige plaats, Malangen Bryger Resort. Natuurlijk kan je een bezoek aan Tromsø niet overslaan. Een rit met de kabelbaan is al inbegrepen voor een indrukwekkend uitzicht over de stad. Hierna ga je verder naar het noorden voor een verblijf in de stad Alta. Vanuit daar ga je naar het noordelijkste puntje, de Noordkaap. Toegang is natuurlijk al inbegrepen. Vanaf hier reis je weer zuidwaarts, en overnacht je 2 nachten naast het Inari meer en 2 nachten aan de Tornio rivier. Als laatste overnachting verblijf je in het stijlvolle verblijf Stiftsgården, Skellefteå.

Verzorging
Je verblijft:

 • 1 nacht in een hotel in Arvidsjaur op basis van logies & ontbijt
 • 1 nacht in een cabin hotel in Kiruna op basis van logies & ontbijt
 • 3 nachten in een vissershuis in Kabelvåg op basis van logies & ontbijt
 • 2 nachten in een appartement in Malangen op basis van logies & ontbijt
 • 1 nacht in een hotel in Alta op basis van logies & ontbijt
 • 1 nacht in een hotel nabij de Noordkaap op basis van logies & ontbijt
 • 2 nachten in een hotel in Inari op basis van logies & ontbijt
 • 2 nachten in een hotel in Kukkolaforsen op basis van logies & ontbijt
 • 1 nacht in een hotel in Skellefteå op basis van logies & ontbijt


Extra's bij de reis

 • Uitgebreide reisinformatie met persoonlijke tips van Voigt Travel
 • Wegenkaart en reisgids (voucher t.w.v. €35 per boeking)
 • Gratis maximaal 20 kg ruimbagage per persoon

Highlights

 • Noorse fjorden
 • Lofoten
 • IJzerertsmijnen
 • Sautso canyon
 • De Noordkaap
 • Sami Siida museum
Deze reis van dag tot dag
Tarieven en vertrekdata
 • Fly & drive
 • 15 dagen
 • Logies en ontbijt
 • Juni - augustus
 • Incl. rechtstreekse vluchten en autohuur
 • Entree Noordkaap en ticket Fjellheisen t.w.v. € 51 p.p.
lisette-k-noordkaap

Lisette Hartman

Pure Noorden specialist Voigt Travel

Op de kaart

Verblijf in Lapland Lodge

Verblijf in Camp Ripan

Verblijf in Nyvågar Rorbuhotel

Verblijf in Malangen Brygger Resort

Verblijf in Scandic Hotel Alta

Verblijf in Scandic Hotel Noordkaap

Verblijf in Wildernis Hotel Inari

Verblijf in Kukkolaforsen

Verblijf in Hotel Stiftsgården

Een ervaring om nooit te vergeten

Scandinavië Compleet fly & drive

Bekijk snel het overzicht van de Scandinavië rondreis die je van dag tot dag gaat beleven. Het moment van de excursie(s) wordt voor vertrek bekend gemaakt. Verder ben je in Noord-Europa vrij om de dagen zelf in te delen.

Deze reis van dag tot dag
Sluit dag tot dag

Dag 1 Welkom in Zweeds Lapland!

In de ochtend vertrek je met een rechtstreekse vlucht vanaf Rotterdam The Hague Airport naar Skellef...

In de ochtend vertrek je met een rechtstreekse vlucht vanaf Rotterdam The Hague Airport naar Skellefteå in Zweeds Lapland. De huurauto staat voor je klaar en je kan gelijk op pad. Je gaat vandaag op pad in westelijke richting. Maak onderweg een stop bij Svansele wilderniscentrum. Hier is een prachtige expositie over het wildlife van het noorden. Lynxen, wolven, beren, veelvraten en arenden zijn hier te beworden. Je komt direct in de sferen van dit bijzondere land. Als je verder rijdt richting Arvidsjaur, kom je misschien al uw eerste rendier onderweg tegen. De eerste overnachting in Zweden is in Lapland Lodge. Het voelt hier als heerlijk thuiskomen.
Rijafstand luchthaven Skellefteå - Arvidsjaur: ca. 150 km | ca. 2 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 2 Naar de ijzerertsmijnen

Vanuit Arvidsjaur reis je dwars door het land van de Sami richting Kiruna. Net na de poolcirkel kom ...

Vanuit Arvidsjaur reis je dwars door het land van de Sami richting Kiruna. Net na de poolcirkel kom je langs de plaats Jokkmokk. Deze plaats staat vooral bekend om de wintermarkt van de Sami in februari. In Jokkmokk kan je een bezoek brengen aan de oude en nieuwe kerk en Ajtte museum. Wil je ook in de zomer eens een ijshotel te bezoeken? Maak dan een stop bij Jukkasjärvi. 365 dagen per jaar is hier het ijshotel geopend. Het ijshotel is prachtig gedecoreerd en het is aan te raden om een drankje uit een ijsglas te drinken aan de ijsbar. Je overnacht in Kiruna.
Rijafstand Arvidsjaur - Kiruna: ca. 370 km | ca. 5 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 3 Via Abisko naar Noorwegen

Een mooie route staat vandaag op programma. Je verlaat Kiruna en gaat richting het westen. Je ziet h...

Een mooie route staat vandaag op programma. Je verlaat Kiruna en gaat richting het westen. Je ziet het landschap om je heen veranderen van bossen naar uitgestrekte vlaktes naar berglandschap en op het einde zie je zelfs de fjorden. Maak onderweg een stop bij nationaal park Abisko en geniet van een wandeling door de natuur. Wil je liever genieten van het uitzicht op hoogte, neem dan de lift omhoog bij Abisko. Vanaf hier heb je prachtig uitzicht op de Lapporten. Vervolgens rijd je door naar de indrukwekkende Lofoten waar je overnacht in een traditioneel visserhuis in Kabelvåg.
Rijafstand Kiruna - Svolvaer: ca. 385 km | ca. 5,5 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 4 Ontdek de fjorden van de Lofoten

Alle tijd heb je vandaag om de Lofoten te ontdekken. Rij vandaag naar het uiterste puntje Å. M...

Alle tijd heb je vandaag om de Lofoten te ontdekken. Rij vandaag naar het uiterste puntje Å. Maak onderweg een stop in alle kleine vissersdorpjes zoals Henningsvaer en Nusfjord. Een aanrader is ook een bezoek aan het Lofotr Vikingmuseum. Het museum is zowel binnen- als in de buitenlucht. Vanuit Svolvaer kan je ook een mooie boottocht maken naar de Trollfjord. Trollfjord is een smal fjord van ongeveer 100 meter breed en 2 kilometer lang. Naast je ziet je steile rotswanden zich oprijzen. Overnachting in Kabelvåg. Toon minder

Toon meer

Dag 5 Nog meer Lofoten

Ook vandaag heb je nog alle tijd om te genieten van het natuurschoon op de Lofoten. Je kunt er ook v...

Ook vandaag heb je nog alle tijd om te genieten van het natuurschoon op de Lofoten. Je kunt er ook voor kiezen om vandaag niet in de auto te stappen maar een bezoek te brengen aan het zeeaquarium en/of het Lofotenmuseum die op loopafstand van je vissreshuisje liggen. Overnachting in Kabelvåg. Toon minder

Toon meer

Dag 6 Op naar Malangen

Na het ontbijt verlaat je de Lofoten, maar niet getreurd want er staat een prachtige volgende plek o...

Na het ontbijt verlaat je de Lofoten, maar niet getreurd want er staat een prachtige volgende plek op je te wachten. Je rijdt langs fjorden en ook een gedeelte door het binnenland. Van dit uitzicht kan je blijven genieten en het gaat ook zeker niet vervelen. De dag eindigt bij Malangen Brygger, gelegen aan het water. Sluit de dag af met een drankje op uw terras met zicht op de middernachtzon. Je overnacht in Malangen Brygger Resort
Rijafstand Kabelvåg - Malangen Resort: ca. 360 km | ca. 5,5 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 7 Tromsø vanaf boven

Vandaag staat de stad Tromsø op het programma. Tromsø is gelegen op een eiland en ...

Vandaag staat de stad Tromsø op het programma. Tromsø is gelegen op een eiland en is een bruisende stad met meerdere musea, winkels en restaurants. Neem in de middag of de avond de kabelbaan Fjellheisen omhoog naar ruim 400 meter hoogte. Wij hebben voor je alvast een ticket geregeld. Tromsø ziet ervan bovenaf indrukwekkend uit. Overnachting in Malangen Resort Brygger. Toon minder

Toon meer

Dag 8 Richting het noorden

Vandaag staat een mooie route langs het water op het programma. Langzaamaan reis je verder noordwaar...

Vandaag staat een mooie route langs het water op het programma. Langzaamaan reis je verder noordwaarts en zie je de natuur om je heen veranderen. Breng in Alta een bezoek aan de oude rotstekeningen die zijn opgenomen in de werelderfgoedlijst. Kies vanavond uit een van de restaurants voor een goed diner. Overnachting in Alta.
Rijafstand Malangen Brygger Resort - Alta: ca. 380 km | ca. 6 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 9 De Noordkaap!

Een nieuw hoogtepunt staat er vandaag weer op de planning. Je verlaat na het ontbijt Alta en ga...

Een nieuw hoogtepunt staat er vandaag weer op de planning. Je verlaat na het ontbijt Alta en gaat op pad naar het uiterste puntje van Noorwegen, de Noordkaap. Naast het bekende beeld van de Noordkaap is ook de steile rotswand van ruim 300 meter interessant. Breng ook een bezoek aan de ‘Nordkaphall’. Hier is een prachtige film over de 4 seizoenen van de Noordkaap te zien. Overnachting in hotel nabij Honnigsvåg.
Rijafstand Alta - Honnigsvåg: ca. 205 km | ca. 3,5 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 10 Sami cultuur

Had je gisteren niet zo goed weer op de Noordkaap? Ga dan deze ochtend nog een keer langs. De toegan...

Had je gisteren niet zo goed weer op de Noordkaap? Ga dan deze ochtend nog een keer langs. De toegang voor de Noordkaap is 48 uur geldig. Vandaag reis je door naar Finland. Onderweg is er genoeg te zien en te doen, dus neem voldoende tijd. Voordat je de grens overgaat, kom je langs de plaats Karasjok. Dit is de Sami hoofdplaats van Lapland. 85% van de bevolking is van Sami afkomst. Breng hier een bezoek aan Samiske Sammlinger, nationaal museum over Sami cultuur. Na het bezoek aan Karasjok kan je de sami cultuur verder opsnuiven in Inari. Dit is ook de plaats waar je de komende twee nachten verblijft.
Rijafstand Honnigsvåg - Inari: ca. 335 km | ca. 5,5 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 11 Ontdek Inari of nationaal park Urho Kekkonen

Kies vandaag voor een boottocht over het inarimeer. Het meer behoort tot één van de gr...

Kies vandaag voor een boottocht over het inarimeer. Het meer behoort tot één van de grootste meren van Finland en heeft meer dan 3300 eilanden. Heb je meer zin om een wandeling te maken, ga dan naar het nationaal park Urho Kekkonen. Het park heeft een divers aanbod aan wandelingen door de indrukwekkende natuur. Overnachting in Inari. Toon minder

Toon meer

Dag 12 Via Santa Claus Village terug naar Zweden

Na een goede nachtrust reis je door naar het zuiden. Na een klein stukje rijden kom je langs het Tan...

Na een goede nachtrust reis je door naar het zuiden. Na een klein stukje rijden kom je langs het Tankavaara goudzoekersmuseum. Het museum toont de geschiedenis van het goud zoeken. Vanaf Tankavaara reis je verder naar het zuiden richting Rovaniemi. Hier kan je zelfs in de zomer de kerstman bezoeken of alvast de kerstkaarten versturen. Een andere mooie stop is het Arktikum (museum) in Rovaniemi. Overnachting Kukkolaforsen.
Rijsafstand Inari - Kukkolaforsen: ca. 465 km | ca. 6 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 13 Historie van Kukkolaforsen

Kukkolaforsen zit vol met geschiedenis. De plaats staat bekend als klein vissersdorp. De Tornio rivi...

Kukkolaforsen zit vol met geschiedenis. De plaats staat bekend als klein vissersdorp. De Tornio rivier, gelegen bij Kukkolaforsen is direct ook de grens tussen Zweden en Finland. De meest gevangen vis is hier de witvis. Je kan dit ook zelf proberen. Een net zit bevestigt aan een stok van 6 meter lang en dan op zoek naar de beste plekjes voor vis, natuurlijk helpt een gids je om de kneepjes van het vissen bij te brengen. Heb je vandaag meer zin in actie en spanning? Kies dan voor de activiteit raften in de golven van de Tornio rivier. Overnachting Kukkolaforsen. Toon minder

Toon meer

Dag 14 Een bezoek aan Gammelstad

Vandaag staat er voor de laatste keer een mooie route op het programma. Langs de kust van de Botnisc...

Vandaag staat er voor de laatste keer een mooie route op het programma. Langs de kust van de Botnische golf reis je naar Skellefteå. Voor de kust liggen heel veel eilanden die mooie foto’s oplevert. Maak onderweg ook zeker een stop in het kerkdorp Gammelstad, nabij Luleå. Eén van de oudste houten kerkdorpen. Deze woningen werden vroeger gebruikt voor mensen die verder van de kerk af woonden. De laatste avond sluit u af in Skellefteå, gelegen aan de rand van Skellefteå. Huur een fiets om langs het water naar het centrum te fietsen voor het laatste diner. Overnachting in Skellefteå.
Rijafstand Kukkolaforsen - Skellefteå: ca. 270 km | ca. 3,5 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 15 Terug naar huis

De reis zit er vandaag helaas alweer op. In de ochtend rijd je naar de luchthaven voordat je in het ...

De reis zit er vandaag helaas alweer op. In de ochtend rijd je naar de luchthaven voordat je in het vliegtuig stapt naar Rotterdam The Hague Airport.
Rijafstand Skellefteå - luchthaven Skellefteå: ca. 25 km | ca. 30 min
Toon minder

Toon meer

BEKIJK
OVERZICHT
Dag 1 Welkom in Zweeds Lapland!
Dag 2 Naar de ijzerertsmijnen
Dag 3 Via Abisko naar Noorwegen
Dag 4 Ontdek de fjorden van de Lofoten
Dag 5 Nog meer Lofoten
Dag 6 Op naar Malangen
Dag 7 Tromsø vanaf boven
Dag 8 Richting het noorden
Dag 9 De Noordkaap!
Dag 10 Sami cultuur
Dag 11 Ontdek Inari of nationaal park Urho Kekkonen
Dag 12 Via Santa Claus Village terug naar Zweden
Dag 13 Historie van Kukkolaforsen
Dag 14 Een bezoek aan Gammelstad
Dag 15 Terug naar huis
Sluit dag tot dag

Excursies

Maak de rondreis compleet met een aantal onvergetelijke excursies. Het kan niet anders of je wilt iets bijzonders gaan beleven! Voigt Travel heeft een aantal unieke activiteiten voor je geselecteerd die worden georganiseerd door lokale, kleinschalige bedrijven. Via Voigt Travel kan je deze excursies vooraf reserveren. Je bent dan altijd verzekerd van een plek en ter plaatse hoef je niets meer te regelen. Wel zo gemakkelijk.

Alle excursies zijn inclusief:

 • Gids en instructie (indien nodig)
 • ​Volledige uitrusting (indien nodig)

noordkaap-zomer-excursies-extra

Excursies Noordkaap (inbegrepen)

noordkaap-zomer-bezoek

Bezoek aan de Noordkaap (inbegrepen)

De Noordkaap wordt traditioneel beschouwd als het noordelijkste puntje van Europa en is gelegen op 71° Noord. Via een indrukwekkende weg kom je aan bij de Noordkaap. Ga op de foto met het bekende symbool de wereldbol. Tot half augustus is de Noordkaap open tot 01:00 uur. Geniet hier van de middernachtzon. Bij de entree heb je ook toegang tot de Nord Cape Hall waar je alles kan zien over de geschiedenis van de Noordkaap.

 • Prijs: Inbegrepen
 • Duur: 48 uur
tromso-zomer-excursies-extra

Excursies Tromsø (inbegrepen)

tromso-zomer-kabelbaan

Kabelbaan Fjellheisen (inbegrepen)

Tromsø is een prachtige stad, maar je krijgt pas echt een goed beeld van de stad als je van bovenaf op de stad kijkt. Met de Fjellheisen kabelbaan ga je naar een hoogte van 421 meter, binnen 4 minuten. De kabelbaan is de gehele dag geopend en tot half augustus zelfs tot 01:00 uur. Je kan hier genieten van de prachtige middernachtzon onder genot van een drankje in het restaurant.

 • Prijs: Inbegrepen
 • Duur: 1 dag
kiruna-excursies-zomer

Excursies Kiruna

kiruna-stad-in-beweging

Rondleiding 'een stad in beweging'

Kiruna, waar de Sami, Zweedse en Finse culturen samenkomen, is ongeveer 120 jaar geleden gebouwd vanwege de ijzerertsmijn. De stad is gedeeltelijk op de mijn gebouwd en er ontstaan nu scheuren in de bodem, de stad wordt daarom verplaatst. Tijdens deze bijzondere stadstour wordt er meer verteld over de geboorte van de stad en natuurlijk de verhuizing van de stad. Je eindigt de rondleiding met een kop koffie of thee, een snack en een diavoorstelling over de verplaatsing van bijvoorbeeld gebouwen.

 • Prijs: € 57 per persoon | € 31,50 per kind 12 t/m 15 jaar | € 6,50 per kind t/m 11 jaar (maandag-vrijdag), € 62,50 per persoon | € 31,50 per kind 12 t/m 15 jaar | € 6,50 per kind t/m 11 jaar (zaterdag en zondag)
 • Duur: ca. 2,5 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
noordkaap-zomer-excursies

Excursies Noordkaap

noordkaap-zomer-king-crab-safari

King Crab Safari

Beleef een onvergetelijke safari in de omgeving van de Noordkaap. Met een speciale, zeewaardige rafting boot vaar je naar de Sarnesfjord om de inhoud van de daar uitgezette krabbenkooien te controleren. Je leert alles over deze bijzondere dieren. De spanwijdte van de scharen kunnen wel 2 meter breed worden en de krabben kunnen een gewicht bereiken tot wel 10 kg! De excursie gaat verder naar een picknickplaats met een grote schuilhut, een lavvu. Hier ga je aan wal om de krabbenpoten te koken en te proeven hoe overheerlijk vers gevangen koningskrab is.

 • Prijs: € 176,50 per persoon
 • Duur: ca. 3,5 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • NB: Uitgevoerd door Destinasjon 71° Nord (12:00 uur)
honningsvag-quad-safari

Quad safari Honnigsvåg

Je vertrekt vanuit het centrum van Honningsvåg en rijdt onder begeleiding van de gids de zogenaamde 'NATO-berg' op. Onderweg zijn er verschillende fotostops met uitzicht over Skipsfjorden, het centrum van Honningsvåg en de Porsangerfjord. Na het terugrijden vanaf de berg wordt de tocht vervolgd naar het lavvo-kamp (traditionele Sami-tenten) in Sarnes, waarbij je door een 4 km lange tunnel rijdt. Hier is het tijd voor een pauze met een kopje koffie of thee rond het vuur in één van de lavvos. Deze traditionele tenten worden al eeuwenlang gebruikt door de inheemse Sami-bevolking. Vergeet niet om de gids te vragen over de Sami en de rendieren in Noord-Noorwegen. Na de pauze in Sarnes rij je terug door de tunnel naar Honningsvåg. Onderweg rij je gedeeltelijk over asfalt- en grindwegen. Een geldig rijbewijs is verplicht. Deze safari is niet geschikt voor kinderen.

 • Prijs: € 165 per persoon
 • Duur: ca. 2,5 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
 • NB: Uitgevoerd door Destinasjon 71° Nord
lofoten-zomer-excursies

Excursies Lofoten

lofoten-zomer-trollfjord-rib-boat

Trollfjord & zeearendsafari per RIB-boot (vanuit Svolvær)

Met een speciale Rigid Hull Inflatable Boat vaar je met hoge snelheid naar één van de mooiste fjorden van Noorwegen: het Trollfjord. Dit fjord is 2 km lang, 100 meter breed en wordt omsloten door hoge bergtoppen die tot 1.100 meter vanuit de zee oprijzen. Een perfecte safari ook om zeearenden en andere vogelsoorten te spotten. Let op: niet geschikt voor zwangere vrouwen en reizigers met rugproblemen​.

 • Prijs: € 94 per persoon | € 68,25 per kind 12 t/m 14 jaar
 • Duur: ca. 1,5-2 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • NB: Uitgevoerd door Lofoten Explorer (juni 11:30 en 14:00 uur | juli 09:30, 11:30 en 14:00 uur | aug 11:30 en 14:00 uur | sep 11:30 uur)
lofoten-zomer-walvissafari-svolvaer

Walvissafari per RIB-boot (vanuit Andenes)

Met veel trots mogen wij deze bijzondere walvissafari per RIB-boot aanbevelen. Dankzij deze kleine Rigid Inflatable Boat zit je laag bij het water en kun je de vogels, zeehonden, bruinvissen en walvissen tot dichtbij benaderen. En de aanblik van een potvis is een overweldigende ervaring, die je meeneemt voor de rest van je leven. Uit ervaring weten wij dat er zelden iemand zeeziek wordt op een RIB boot. De fotopresentatie, een certificaat en koffie/thee en een kleine snack maken deze excursie helemaal af. Let op: Andenes ligt op ca. 3 uur rijden van Svolvær.

 • Prijs: n.n.b.
 • Duur: ca. 1,5-3 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • NB: Uitgevoerd door Seasafari Andenes
alta-excursies

Excursies Alta

alta-fjordsafari-rib

Fjordsafari per RIB boot

Na een veiligheidsinstructie en het passen van de uitrusting vaar je met een RIB boot de arctische oceaan op, het Alta Fjord in om precies te zijn. Tijdens deze tocht vertelt de gids verhalen over de vroege nederzetting van Alta tot vandaag. Vanaf het water geniet je van de indrukwekkende natuur en kom je met geluk oog in oog te staan met de plaatselijke fauna, waaronder zeearenden, zeehonden, vogels en meer.

 • Prijs: € 104 per persoon | € 72,48 per kind t/m 11 jaar
 • Duur: ca. 2 uur
 • NB: Uitgevoerd door Nord Expedisjon. Minimale lengte voor deze safari is 1.20 m
alta-wandelen

Wandeling naar Lille Raipas

De korte wandeling naar de top van Lille Raipas omhoog en omlaag is 5,2 km met een stijghoogte van 215 m. Geniet van een spectaculair uitzicht op de Alta vallei en de Alta rivier en de gids vertelt je onderweg graag over de geschiedenis van Alta. Je volgt onderweg gemarkeerde paden en de werkelijke wandeltijd is ongeveer 2 uur.

 • Prijs: € 105 per persoon
 • Duur: ca. 3 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • NB: Uitgevoerd door Glød Explorer

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel

Ook deze reizen kunnen je interesseren

 • Alle hoogtepunten
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 1.875 p.p.

  Noordkaap, Lofoten en Lapland fly & drive

  scandinavie-compleet-flydrive-thumb
 • Bucketlist reis
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 1.895 p.p.

  Op koers naar de Noordkaap fly & drive

  header-op-koers-naar-de-noordkaap-thumb
 • Parels van Noorwegen
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 2.095 p.p.

  Arctische eilandenreis fly & drive

  arctische-eilandenreis-flydrive-thumb
 • Vakantiewoningen
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 2.195 p.p.

  Vakantiehuis Lofoten en Vesterålen fly & drive

  vakantiehuis-lofoten-vesteralen-header-thumb
 • Verrassend veelzijdig
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 2.095 p.p.

  Dwars door Lapland en fjorden fly & drive

  header-dwars-door-lapland-fjorden-thumb
 • Complete reis
  22 dagen, fly & drive, v.a. € 2.895 p.p.

  Noordkaap, Lofoten, Senja en Lapland fly & drive

  noordkaap-lofoten-senja-lapland-fly-drive-thumb
 • Houten bungalows
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 995 p.p.

  Vakantiehuis Lapland fly & drive

  header-vakantiehuis-lapland-thumb
 • Korte road trip
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 995 p.p.

  Week Noordkaap fly & drive

  week-noordkaap-fly-drive-thumb_v2
 • Bestseller
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 995 p.p.

  Het beste van Lapland fly & drive

  beste-scandinavie-fly-drive-thumb
 • Gezinsvakantie
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 1.232 p.p.

  Familiereis Finland fly & drive

  familiereis-finland-fly-drive-header-thumb
 • Machtig mooie natuur
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 2.265 p.p.

  Noorse fjorden en hoogvlaktes fly & drive

  noorse-fjorden-en-hoogvlaktes-fly-drive-thu
 • Bucketlist reis
  12 dagen, fly & drive, v.a. € 2.095 p.p.

  Het beste van Fjord Noorwegen fly & drive

  het-beste-van-fjord-noorwegen-fly-drive-thumb
 • Unieke ervaring
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 995 p.p.

  Onontdekt Zweden fly & drive

  onontdekt-zweden-fly-drive-header-thumb
 • Zweeds Lapland
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 1.695 p.p.

  Zweeds Lapland en de Noorse kust fly & drive

  header-zweeds-lapland-noorse-kust-thumb
 • Speciaal voor foodlovers
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 1.595 p.p.

  De smaak van Lapland fly & drive

  de-smaak-van-lapland-fly-drive-header-thumb

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Rechtstreeks vliegen Met Transavia rechtstreeks naar Zweeds en Fins Lapland
vliegen-transavia-scandinavie
Inclusief huurauto Onbeperkt aantal km's en minimaal een Skoda Fabia
huurauto-skoda-fabia