Veilig reizen met Voigt Travel

coronavirus

Veilig reizen met Voigt Travel in coronatijd

Met Voigt Travel ga je, ook in tijden van pandemieën en crisis, veilig op vakantie. Wij verzekeren je dat we er voor je zijn, wat er ook gebeurt. Dat is het voordeel van het boeken van een reis met een reisorganisatie als Voigt Travel die aangesloten is bij SGR en ANVR. Laat je daarom niet tegenhouden om een reis voor komende winter of zomer te boeken. Op deze pagina lees je meer over het actuele reisadvies van onze bestemmingen en vind je meer informatie zoals de Zorgeloos Boeken Garantie, veelgestelde vragen over reizen en corona, maatregelen aan boord van het vliegtuig of op reis en over repatriëring.

Reisadvies Voigt Travel bestemmingen (update: 17 juni 2021)

De Nederlandse overheid heeft het dringende advies afgegeven voor Nederlanders om vanaf 15 mei 2021 alleen naar landen te reizen met een groen of geel reisadvies. Hieronder zie je beknopt de status van onze bestemmingen. Een belangrijke oorzaak van reisbeperkingen is het hoge aantal corona besmettingen in Nederland, waardoor andere landen reisbeperkingen hebben opgelegd voor Nederlandse reizigers. Houd er rekening mee dat er ook bij een groen of geel reisadvies extra coronamaatregelen kunnen gelden voor het reizen. Denk hierbij aan een quarantaineplicht, verplichte coronatest(en) of een vaccinatiebewijs. Bekijk hier het advies van Rijksoverheid.

 • Finland: alleen noodzakelijk (werk)bezoek
  De kleurcode voor Finland is geel. Dat betekent dat de Nederlandse overheid reizen naar Finland toestaat, maar let op: er zijn strenge inreisbeperkingen vanuit de Finse overheid. Alleen noodzakelijk (werk)bezoek wordt toegelaten. Studie en familiebezoek vallen hier bijvoorbeeld ook onder. U moet als reiziger uit Nederland bij aankomst in (thuis)quarantaine. Bekijk hier het complete reisadvies.
 • IJsland: quarantaine verplichting bij aankomst
  De kleurcode voor IJsland is groen. Dat betekent dat de Nederlandse overheid reizen naar IJsland toestaat, maar let op: er zijn strenge inreisbeperkingen vanuit de IJslandse overheid, waaronder een quarantaine verplichting voor alle reizigers. Bekijk hier het complete reisadvies.
 • Noorwegen: toeristen uit Nederland niet welkom
  De kleurcode voor Noorwegen is oranje. Dat betekent dat de Nederlandse overheid Noorwegen als hoog risicogebied beschouwt en reizen naar Noorwegen afraadt. Er geldt een inreisverbod, reis alleen naar Noorwegen als u onder de Noorse uitzonderingsregeling valt. Noorwegen heeft strenge inreismaatregelen en toeristen uit Nederland zijn niet welkom. Bekijk hier het complete reisadvies.
 • Schotland: quarantaine verplichting bij aankomst
  De kleurcode voor Schotland is oranje. Dat betekent dat de Nederlandse overheid Schotland als hoog risicogebied beschouwt en reizen naar Schotland afraadt. Reis alleen naar Schotland als dat noodzakelijk is. Bovendien gelden er strenge inreisbeperkingen, waaronder een quarantaine verplichting voor alle reizigers. Bekijk hier het complete reisadvies.
 • Zweden: hoog risicogebied
  De kleurcode voor Zweden is oranje. Dat betekent dat de Nederlandse overheid Zweden als hoog risicogebied beschouwt en reizen naar Zweden afraadt. Reis alleen naar Zweden als dat noodzakelijk is. Bekijk hier het complete reisadvies.

Wij zijn er voor je, ook op reis

Wat er ook gebeurt: we zijn er voor je. Je kunt ons tijdens je reis 24/7 bereiken. De veiligheid van onze reizigers staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer jij een complete vakantie (dus een arrangement waar een vlucht, accommodatie, eventuele huurauto en excursies invallen) bij ons boekt, wordt jouw reis automatisch gedekt door de repatriëringsgarantie.

 

Benieuwd per wanneer je weer op reis kunt naar jouw favoriete bestemming?

We vertellen jou graag wanneer per wanneer je weer op vakantie kunt naar de bestemming van jouw keuze. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte.

Meer weten? Lees alles over veilig boeken en reizen met Voigt Travel

 • Zorgeloos je zomerreis boekenflexibel boeken gratis annuleren
 • Maximaal verzekerd van repatriëring repatriëringsgarantie
 • Veelgestelde vragen reizen en corona veelgestelde vragen
 • Maatregelen op reis corona maatregelen op bestemming
 • Maatregelen aan boord corona maatregelen op bestemming

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel