Veilig reizen met Voigt Travel

coronavirus

Veilig reizen met Voigt Travel in coronatijd

In vijf stappen

Wil jij ook weer zo graag reizen? Ga met ons mee naar het winterse noorden! Je winterreis naar Lapland, Noord-IJsland, Zuid-Finland of Noord-Noorwegen kun je namelijk gewoon boeken. Flexibel, met financiële zekerheid en volledig ontzorgd. Bovendien is het daar een stuk rustiger waardoor afstand houden geen enkel probleem vormt. Wij leggen je graag uit hoe we jouw veiligheid op reis door middel van de volgende vijf stappen borgen:

corona stappenplan 

1. Vrijblijvend boeken

Reis boeken

Bij Voigt Travel boek je je winterreis op flexibele wijze. Je mag tot dertig dagen voor vertrek, zonder reden op te geven, je winterreis met vertrek in winter 2020/2021 annuleren. Kosteloos! Tijd genoeg om te beslissen of je gaat. Voor onze zomerreizen bieden wij jou onze Zorgeloos Boeken Garantie aan, waarmee je tot zes weken voor vertrek je reis mag omboeken of kosteloos annuleren. Zo blijf je maximaal flexibel maar kun je wel alvast die mooie reis in je agenda zetten.

2. Financiële zekerheid

Voor vertrek

Wat er ook gebeurt: Voigt Travel regelt het voor je. Is het code oranje? Dan komen we met een passend alternatief. Wil je je huidige reis liever opschuiven en op een ander moment beleven? Dan bespreken we met je de mogelijkheden. Als we je niet een passend alternatief kunnen bieden zullen we de reis voor je annuleren en de betaalde reissom restitueren. Zo ben je nooit je geld kwijt.

3. Veiligheid op de bestemming

Op reis

We komen al tientallen jaren in het Pure Noorden en hebben nauw contact. Daardoor kunnen wij jou alles vertellen over de regels ter plaatse. Zo ga je onbezorgd en goed voorbereid je vakantie tegemoet. Voor vertrek ontvang je van ons een Veilig-op-reis pakket bestaande uit een gezichtsmasker, hygiënische gel en onderhandschoenen.

4. Samen uit en samen thuis

Onderweg

Ben je op vakantie en verandert er iets aan het reisadvies? Dan hoor je dit van ons. Wij nemen telefonisch contact met je op om je te laten weten hoe we je weer veilig thuisbrengen. Een ding is dus zeker: wij regelen altijd een vlucht terug voor je.

5. Nagloeien van een mooie reis

Weer thuis

De kans dat je in het Pure Noorden besmet raakt is klein. Het is daar zo rustig dat het makkelijk is om afstand te houden. Na je vakantie kun je gewoon thuis met vrienden en familie je vakantiefoto's en - verhalen delen.
 

 

Meer weten? Lees alles over veilig boeken en reizen met Voigt Travel

  • Flexibel boeken met Voigt Travel flexibel boeken gratis annuleren
  • Nieuwe reis boeken reis boeken corona
  • Veelgestelde vragen reizen en corona veelgestelde vragen
  • Jouw geboekte reis jouw geboekte reis corona
  • Maatregelen op reis corona maatregelen op bestemming
  • Maximaal verzekerd van repatriëring repatriëringsgarantie

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel