Veilig reizen met Voigt Travel

coronavirus

Veilig reizen met Voigt Travel in coronatijd

Met Voigt Travel ga je, ook in tijden van pandemieën en crisis, veilig op vakantie. Wij verzekeren je dat we er voor je zijn, wat er ook gebeurt. Dat is het voordeel van het boeken van een reis met een reisorganisatie als Voigt Travel die aangesloten is bij SGR en ANVR. Laat je daarom niet tegenhouden om een reis voor komende winter of zomer te boeken. Op deze pagina lees je meer over het actuele reisadvies van onze bestemmingen en vind je meer informatie zoals de Zorgeloos Boeken Garantie, veelgestelde vragen over reizen en corona, maatregelen aan boord van het vliegtuig of op reis en over repatriëring.

Reisadvies Voigt Travel bestemmingen (update: 1 mei 2021)

De kaart van Europa is op het moment volledig oranje gekleurd wat betreft het reisadvies. Helaas geldt dit ook voor onze bestemmingen. Een belangrijke oorzaak hiervan is het hoge aantal corona besmettingen in Nederland, waardoor andere landen reisbeperkingen hebben opgelegd voor Nederlandse reizigers. Bovendien heeft de Nederlandse overheid het dringende advies afgegeven voor Nederlanders om tot en met 15 mei 2021 niet naar het buitenland af te reizen. Bekijk hier het advies van Rijksoverheid.

Wij zijn er voor je, ook op reis

Wat er ook gebeurt: we zijn er voor je. Je kunt ons tijdens je reis 24/7 bereiken. De veiligheid van onze reizigers staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer jij een complete vakantie (dus een arrangement waar een vlucht, accommodatie, eventuele huurauto en excursies invallen) bij ons boekt, wordt jouw reis automatisch gedekt door de repatriëringsgarantie.

 

Benieuwd per wanneer je weer op reis kunt naar jouw favoriete bestemming?

We vertellen jou graag wanneer per wanneer je weer op vakantie kunt naar de bestemming van jouw keuze. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte.

Meer weten? Lees alles over veilig boeken en reizen met Voigt Travel

  • Zorgeloos je zomerreis boekenflexibel boeken gratis annuleren
  • Maximaal verzekerd van repatriëring repatriëringsgarantie
  • Veelgestelde vragen reizen en corona veelgestelde vragen
  • Maatregelen op reis corona maatregelen op bestemming
  • Maatregelen aan boord corona maatregelen op bestemming

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel