Veilig reizen met Voigt Travel

coronavirus

Veilig reizen met Voigt Travel in coronatijd

Met Voigt Travel ga je, ook in tijden van pandemieën en crisis, veilig op vakantie. Wij verzekeren je dat we er voor je zijn, wat er ook gebeurt. Dat is het voordeel van het boeken van een reis met een reisorganisatie als Voigt Travel die aangesloten is bij SGR en ANVR. Zo zorgen wij bij veranderende omstandigheden dat je altijd thuis komt, zoeken we samen naar mogelijke alternatieven en zijn betaalde reissommen altijd gedekt. Laat je daarom niet tegenhouden om een onvergetelijke winter- of zomerreis te boeken. Op deze pagina lees je meer over het actuele reisadvies van onze bestemmingen. Meer weten? Bekijk dan onze informatiepagina's veelgestelde vragen over reizen en corona, maatregelen aan boord van het vliegtuig of op reis en over repatriëring.

Reismogelijkheden bestemmingen Voigt Travel (update: 11 oktober 2021)

Hieronder zie je beknopt de status van onze bestemmingen en de mogelijkheden om deze zomer te reizen. Houd er rekening mee dat er ook bij een groen of geel reisadvies extra coronamaatregelen kunnen gelden voor het reizen. Denk hierbij aan een quarantaineplicht, verplichte coronatest(en) of een vaccinatiebewijs. Bekijk hier het advies van Rijksoverheid. Wanneer het reisadvies voor jouw bestemming wijzigt en dit van invloed is op jouw reis, dan nemen wij contact met je op op.  

Bestemming: Finland (winter en zomer)

De kleurcode voor Finland is geel. Dat betekent dat de Nederlandse overheid reizen naar Finland toestaat, maar let op: er zijn inreisbeperkingen vanuit de Finse overheid. Bekijk hier het complete reisadvies.

Actuele reismogelijkheden Finland:
 • Zomerreizen naar Finland met vertrek vanaf voorjaar 2022 zullen binnenkort boekbaar zijn op onze website. Klik hier voor meer informatie.
 • Winterreizen naar Finland (Fins Lapland en Zuid Finland) kunnen geboekt worden. 
 • Alle geboekte winterreizen naar Finland met vertrek vanaf december 2021 zullen wij onder de huidige reisomstandigheden uitvoeren.

Bestemming: IJsland (winter en zomer)

De kleurcode voor IJsland is geel. Dat betekent dat de Nederlandse overheid reizen naar IJsland toestaat, maar let op: er zijn inreisbeperkingen vanuit de IJslandse overheid. Zo is er een testverplichting voor alle reizigers, en moeten reizigers zich middels een formulier registreren bij de IJslandse overheid. Bekijk hier het complete reisadvies.

Actuele reismogelijkheden voor IJsland:

 • Alle geboekte winterreizen met vertrek vanaf februari 2022 zullen wij onder de huidige reisomstandigheden uitvoeren.
 • Zomerreizen naar IJsland met vertrek vanaf voorjaar 2022 zullen binnenkort boekbaar zijn op onze website. Klik hier voor meer informatie.

Bestemming: Schotland (zomer)

De kleurcode voor Schotland is oranje. Dat betekent dat de Nederlandse overheid Schotland als hoog risicogebied beschouwt en reizen naar Schotland afraadt. Reis alleen naar Schotland als dat noodzakelijk is. Bovendien gelden er strenge inreisbeperkingen, waaronder een quarantaine verplichting voor alle reizigers. Bekijk hier het complete reisadvies.

Actuele reismogelijkheden voor Schotland:
 • Reizen met vertrek t/m 31 oktober 2021 zijn geannuleerd.
 • Zomerreizen naar Schotland met vertrek vanaf voorjaar 2022 zullen binnenkort boekbaar zijn op onze website. Klik hier voor meer informatie.

Bestemming: Noorwegen (winter en zomer)

De kleurcode voor Noorwegen is geel. Dat betekent dat de Nederlandse overheid reizen naar Noorwegen toestaat, maar let op: er zijn inreisbeperkingen vanuit de Noorse overheid. Bekijk hier het complete reisadvies.

Actuele reismogelijkheden Noorwegen:
 • Zomerreizen naar Noorwegen met vertrek vanaf voorjaar 2022 zullen binnenkort boekbaar zijn op onze website. Klik hier voor meer informatie.
 • Winterreizen naar Noorwegen (Noord-Noorwegen en regio Trysil) kunnen geboekt worden. 
 • Alle geboekte winterreizen naar Noorwegen met vertrek vanaf december 2021 zullen wij onder de huidige reisomstandigheden uitvoeren.

Bestemming: Zweden (winter en zomer)

De kleurcode voor Zweden is geel. Dat betekent dat de Nederlandse overheid reizen naar Zweden toestaat, maar let op: er zijn inreisbeperkingen vanuit de Zweedse overheid. Bekijk hier het complete reisadvies.

Actuele reismogelijkheden Zweden:
 • Zomerreizen naar Zweden met vertrek vanaf voorjaar 2022 zullen binnenkort boekbaar zijn op onze website. Klik hier voor meer informatie.
 • Winterreizen naar Zweden (Zweeds Lapland en regio Sälen) kunnen geboekt worden. 
 • Alle geboekte winterreizen naar Zweden met vertrek vanaf december 2021 zullen wij onder de huidige reisomstandigheden uitvoeren.
 

Wij zijn er voor je, ook op reis

Wat er ook gebeurt: we zijn er voor je. Je kunt ons tijdens je reis 24/7 bereiken. De veiligheid van onze reizigers staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer jij een complete vakantie (dus een arrangement waar een vlucht, accommodatie, eventuele huurauto en excursies invallen) bij ons boekt, wordt jouw reis automatisch gedekt door de repatriëringsgarantie.

 

Meer weten? Lees alles over veilig boeken en reizen met Voigt Travel

 • Maximaal verzekerd van repatriëring repatriëringsgarantie
 • Veelgestelde vragen reizen en corona veelgestelde vragen
 • Maatregelen op reis corona maatregelen op bestemming

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel