Veilig reizen met Voigt Travel

coronavirus

Veilig reizen met Voigt Travel in coronatijd

Met Voigt Travel ga je, ook in tijden van pandemieën en crisis, veilig op vakantie. Wij verzekeren je dat we er voor je zijn, wat er ook gebeurt. Dat is het voordeel van het boeken van een reis met een reisorganisatie als Voigt Travel die aangesloten is bij SGR en ANVR. Zo zorgen wij bij veranderende omstandigheden dat je altijd thuis komt, zoeken we samen naar mogelijke alternatieven en zijn betaalde reissommen altijd gedekt. Laat je daarom niet tegenhouden om een onvergetelijke winter- of zomerreis te boeken. Op deze pagina lees je meer over het actuele reisadvies van onze bestemmingen, veelgestelde vragen over reizen en corona, maatregelen aan boord van het vliegtuig of op reis en over repatriëring.

Reismogelijkheden zomer 2021 (update: 6 september 2021)

Hieronder zie je beknopt de status van onze bestemmingen en de mogelijkheden om deze zomer te reizen. Houd er rekening mee dat er ook bij een groen of geel reisadvies extra coronamaatregelen kunnen gelden voor het reizen. Denk hierbij aan een quarantaineplicht, verplichte coronatest(en) of een vaccinatiebewijs. Bekijk hier het advies van Rijksoverheid.

Wanneer het reisadvies voor jouw bestemming wijzigt en dit van invloed is op jouw reis, dan nemen onze reisspecialisten persoonlijk contact op.
 

IJsland zomerreizen 2021

De kleurcode voor IJsland is geel. Dat betekent dat de Nederlandse overheid reizen naar IJsland toestaat, maar let op: er zijn inreisbeperkingen vanuit de IJslandse overheid. Bekijk hier het complete reisadvies.

Actuele reismogelijkheden voor IJsland:

 • Alle geboekte reizen met vertrek vanaf 1 augustus 2021 zullen wij onder de huidige reisomstandigheden uitvoeren.
 • Nieuwe reizen met vertrek vanaf 9 september 2021 kunnen geboekt worden.

Schotland zomerreizen 2021

De kleurcode voor Schotland is oranje. Dat betekent dat de Nederlandse overheid Schotland als hoog risicogebied beschouwt en reizen naar Schotland afraadt. Reis alleen naar Schotland als dat noodzakelijk is. Bovendien gelden er strenge inreisbeperkingen, waaronder een quarantaine verplichting voor alle reizigers. Bekijk hier het complete reisadvies.

Actuele reismogelijkheden Schotland:
 • Reizen met vertrek t/m 31 oktober 2021 zijn geannuleerd.
 • Er kunnen geen zomerreizen naar Schotland meer worden geboekt. Wil je in 2022 naar Schotland? Blijf op de hoogte wanneer onze reizen voor volgende zomer online staan. Klik hier voor meer informatie.

Noorwegen zomerreizen 2021

De kleurcode voor Noorwegen is geel. Dat betekent dat de Nederlandse overheid reizen naar Noorwegen toestaat, maar let op: er zijn inreisbeperkingen vanuit de Noorse overheid. Bekijk hier het complete reisadvies.

Actuele reismogelijkheden Noorwegen:
 • Er kunnen geen zomerreizen naar Noorwegen meer worden geboekt. Wil je in 2022 naar Noorwegen? Blijf op de hoogte wanneer onze reizen voor volgende zomer online staan. Klik hier voor meer informatie.
 • Reizen met vertrek t/m 30 september 2021 zijn geannuleerd.

Zweden zomerreizen 2021

De kleurcode voor Zweden is geel. Dat betekent dat de Nederlandse overheid reizen naar Zweden toestaat, maar let op: er zijn inreisbeperkingen vanuit de Zweedse overheid. Bekijk hier het complete reisadvies.

Actuele reismogelijkheden Zweden:
 • Er kunnen geen zomerreizen naar Zweden meer worden geboekt. Wil je in 2022 naar Zweden? Blijf op de hoogte wanneer onze reizen voor volgende zomer online staan. Klik hier voor meer informatie.
 • Reizen met vertrek t/m 30 september 2021 zijn geannuleerd.

Finland zomerreizen 2021

De kleurcode voor Finland is geel. Dat betekent dat de Nederlandse overheid reizen naar Finland toestaat, maar let op: er zijn inreisbeperkingen vanuit de Finse overheid. Bekijk hier het complete reisadvies.

Actuele reismogelijkheden Finland:
 • Er kunnen geen zomerreizen naar Finland meer worden geboekt. Wil je in 2022 naar Finland? Blijf op de hoogte wanneer onze reizen voor volgende zomer online staan. Klik hier voor meer informatie.
 • Reizen met vertrek t/m 30 september 2021 zijn geannuleerd.
 

Wij zijn er voor je, ook op reis

Wat er ook gebeurt: we zijn er voor je. Je kunt ons tijdens je reis 24/7 bereiken. De veiligheid van onze reizigers staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer jij een complete vakantie (dus een arrangement waar een vlucht, accommodatie, eventuele huurauto en excursies invallen) bij ons boekt, wordt jouw reis automatisch gedekt door de repatriëringsgarantie.

 

Wil jij zodra het kan jouw reis voor zomer 2022 vastleggen?

Meer weten? Lees alles over veilig boeken en reizen met Voigt Travel

 • Zorgeloos je zomerreis boekenflexibel boeken gratis annuleren
 • Maximaal verzekerd van repatriëring repatriëringsgarantie
 • Veelgestelde vragen reizen en corona veelgestelde vragen
 • Maatregelen op reis corona maatregelen op bestemming
 • Maatregelen aan boord corona maatregelen op bestemming

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel