Alles over de repatriëringsgarantie bij Voigt Travel
Repatriëring

Alles over de repatriëringsgarantie bij Voigt Travel

De veiligheid van onze reizigers staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer jij een complete vakantie (dus een arrangement waar een vlucht, accommodatie, eventuele huurauto en excursies invallen) bij ons boekt, wordt jouw reis automatisch gedekt door de repatriëringsgarantie. Dit houdt in dat wij er voor zorgen dat jij veilig en wel thuiskomt als het reisadvies van positief in negatief verandert. Als er kosten bij komen kijken, nemen wij deze op ons. Tijdens de uitbraak van de coronapandemie hebben wij de reizigers die in Lapland en Noorwegen zaten geholpen om zo snel en zo veilig mogelijk thuis te komen. Stel dat dit tijdens jouw vakantie ook gebeurt, helpen we jou ook. Je kunt dus op ons rekenen!
 

Maak je boeking voor de zomer 2022

Wil je zeker zijn van een onvergetelijke reis in de zomer naar het Pure Noorden? Kies dan nu je favoriete zomerreis naar IJsland, Scandinavië of Schotland en profiteer van de ruime beschikbaarheid. Zo geniet je nu alvast van de vakantievoorpret! Klik op de button voor meer informatie.


Winter 2021/2022 naar het Pure Noorden?

Sta jij ook zo te popelen om weer op reis te gaan? Bekijk onze winterreizen naar Finland, Zweden, Noorwegen, IJsland en Lapland.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel