Repatriëring

coronavirus

Alles over de repatriëringsgarantie bij Voigt Travel

De veiligheid van onze reizigers staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer jij een complete vakantie (dus een arrangement waar een vlucht, accommodatie, eventuele huurauto en excursies invallen) bij ons boekt, wordt jouw reis automatisch gedekt door de repatriëringsgarantie. Dit houdt in dat wij er voor zorgen dat jij veilig en wel thuiskomt als het reisadvies van positief in negatief verandert. Als er kosten bij komen kijken, nemen wij deze op ons. Tijdens de uitbraak van de coronapandemie hebben wij de reizigers die in Lapland en Noorwegen zaten geholpen om zo snel en zo veilig mogelijk thuis te komen. Stel dat dit tijdens jouw vakantie ook gebeurt, helpen we jou ook. Je kunt dus op ons rekenen!

Reis boeken voor komende winter

Boek je reis voor komende winter nu en annuleer kosteloos tot twee maanden voor vertrek. Zo ben je maximaal flexibel. Wij houden voor jou het geldende reisadvies van onze bestemmingen scherp in de gaten. Als er iets verandert, hoor je dit ruim op tijd van ons. Klik op de button voor meer informatie over kosteloos annuleren.

 

Maak je voorreservering voor de zomer 2021

Wil je zeker zijn van een onvergetelijke reis in de zomer naar het Pure Noorden? Doe nu alvast een voorreservering voor een zomerreis naar IJsland, Scandinavië of Schotland en geniet nu alvast van de vakantievoorpret! Klik op de button voor meer informatie.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel