Aanbevolen IJsland reizen

 • Oost-IJsland
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 1.445 p.p.

  Onontdekt IJsland fly & drive

  onontdekt-ijsland-flydrive-thumb
 • Korte camperreis
  8 dagen, camperreis, v.a. € 1.095 p.p.

  Camper Express IJsland

  camper-express-ijsland-header-thumb

IJsland reizen in de zomer

 • Gratis extra's

  Boek nu en ontvang...

  aanbiedingen-ijsland-klein
 • geniet van ultieme vrijheid

  Met de camper door IJsland

  kamperen-ijsland-thumb
 • Online event 28 mei

  Magic Summer Inspiratie avond

  geosea_summer20_actieblok
lisette-k-ware-zuiden

IJsland vakantie met Voigt Travel: veelzijdige rondreizen buiten de gebaande paden

Lisette Hartman, specialist IJsland: "Een IJsland rondreis met de auto, of een groepsreis, is een vakantie in het land van vuur en ijs. Eigenlijk doe je dit veelzijdige land hiermee tekort. IJsland is namelijk het land van álle vier de natuurelementen: water, aarde, lucht en vuur. Zoek je een indrukwekkende rondreis op een unieke bestemming? Dit land, dat omringd wordt door een en al zee, stelt je niet teleur.

Tijdens een vakantie in IJsland met een auto, camper of groepsreis krijg je steeds het gevoel op een andere planeet te zijn beland: van helderblauwe warmwaterbronnen in Noord-IJsland tot scherp uitgesneden fjorden in Oost-IJsland en van zwarte lavastranden in het zuiden tot metershoge kliffen in het westen. Het meest unieke is toch wel het binnenland van IJsland. Het maanlandschap, de (actieve) vulkanen en de gestolde lavavelden zijn slechts zes weken per jaar toegankelijk. IJsland weet je continu te verrassen.

Met Voigt Travel vlieg je van juni tot en met september rechtstreeks met Transavia van Rotterdam The Hague Airport naar Akureyri in Noord-IJsland. Of je nu kiest voor een fly & drive auto rondreis, een avontuur met de camper of een groepsreis door IJsland: het noorden is altijd het startpunt. Vanuit dit ongerepte, en nog onbekende, deel van IJsland ligt het hele land aan je voeten.

Met Voigt Travel heb je dus altijd een onbezorgde start van je rondreis IJsland, zonder dat je moet vechten op de drukke luchthaven van Reykjavík. Bezoek vanuit Akureyri eerst de highlights van de Diamond Circle, met bezienswaardigheden als Goðafoss, Húsavík, Mývatn en de Dettifoss waterval, voordat je de rest van het land bewondert."
 

Rij vanuit het noorden naar hoogtepunten als Vatnajökull National Park, de Golden Circle, de Westfjorden en hoofdstad Reykjavík. Met Voigt Travel heb je de keuze om in een week het hele land te bezoeken, maar je kunt er ook voor kiezen om het rustiger aan te doen en langer op de locaties te verblijven. Wil je het IJsland voorbij de massa, het IJsland van de ongebaande paden, ontdekken? Reis door Noord- en Oost-IJsland. Wij hebben al lang de leukste plekken voor jou uitgezocht. Dan rest alleen nog de vraag of je voor een auto rondreis, campervakantie of groepsreis gaat!"

Onze reizigers over hun reizen met Voigt Travel

De specialisten van Voigt Travel
Liefhebbers van het Pure Noorden

Bij Voigt Travel weten we hoe fijn het is als dingen gewoon goed geregeld zijn. Je wilt zeker weten dat je op de leukste locaties verblijft en de mooiste bestemmingen bezoekt.

Meer over ons
Over ons ijsland

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Rechtstreeks vliegen Met Transavia rechtstreeks naar Noord-IJsland
vliegen-transavia-scandinavie
Inclusief huurauto Onbeperkt aantal km's en minimaal Volkswagen Polo
huurauto-volkswagen-polo
Inclusief camperhuur Volledig uitgerust en onbeperkt aantal km's
camperhuur-scandinavie