Zuid-Finland zomervakantie

Zuid-Finland in de zomer

Zuid-Finland: smaakt naar meer

finland zomervakantie

Op vakantie naar Zuid-Finland in de zomer

Op vakantie naar het zuiden van Finland betekent genieten van uitgestrekte landschappen, knusse rode houten huisjes, stilte en rust en zomerse temperaturen. In het zuiden van Finland beleef je de echte Finse zomer. Vanuit je huisje loop je zo naar het (privé) strand toe. Lekker wakker worden met een verfrissende duik terwijl de zon op je bol schijnt. De dagen vul je met buiten zijn: urendurende kanotochten, ontspannen wandelingen of avontuurlijke fietstours. Vergeet de lieflijke dorpen en gezellige steden niet te bezoeken. Je plakt gemakkelijk een citytrip Turku, Tampere of Helsinki toe aan je rondreis. 's Avonds is er niets lekkerder dan buiten zitten en genieten van de zomer. Want de middernachtzon verwarmt zowel het meer als jou tot diep in de nacht!
 

Zin om het eilandleven te ervaren? Dan tippen we de Åland eilanden. Deze archipel neemt je mee naar een unieke wereld vlakbij de kust van Zuid-Finland.


Vlieg met onze directe vlucht vanaf Rotterdam The Hague Airport naar Savonlinna: het hart van het Finse merengebied. Liever met de auto? Maak gebruik van de ferryovertocht naar Helsinki.
 

Meer informatie over onze zomerreizen naar Zuid-Finland

  • Bekijk de reizen naar Zuid-Finland Zuid-Finland rondreizen
  • De hoogtepunten van Zuid-Finland waarom door Zuid-Finland rondreizen
  • Doen in Savonlinna Zuid-Finland Savonlinna