Vakantie Finland

Unieke reizen naar Finland in de winter én zomer

vakantie finland

finland vakantie

Marloes Meijer: Finland specialist Voigt Travel

Vakantie Finland in de zomer én winter

"Op vakantie naar Finland? Dan gaat u naar het land van de duizend meren, rendieren, Lapland, Helsinki, de Kerstman en het noorderlicht. De veelzijdigheid van Finland zal u verbazen. In de zomer is het in het noorden van het land maar liefst 24 uur per dag licht dankzij de Middernachtzon. In de winter verandert Finland in een sprookjesachtig Winterwonderland!"
Klik hieronder op uw favoriete seizoen voor ons uitgebreide aanbod.

  • Middernachtzon Finland zomerreizen finland zomervakantie
  • Winterwonderland Fins Lapland winterreizen fins lapland vakantie
  • Met eigen auto Zuid-Finland winterreizen finland wintervakantie

Wintersport in Finland

Bij winter in Finland gaan uw gedachten vast uit naar de winter in Fins Lapland. Niet gek, want dit gebied rond de poolcirkel doet in de winter niet onder voor een sprookje. Naaldbomen bedekt met een dik pak sneeuw, knusse bungalows, het noorderlicht en geweldige excursies zoals een huskysafari, sneeuwscootertocht of ritje op de rendierslee. Of bind de lange latten onder en ga skiën in wintersportplaatsen als Levi en Ruka-Kuusamo. Voigt Travel is al jaren specialist in Fins Lapland en heeft het gróótste aanbod met Lapland reizen.
 

 

Gaat u liever met uw eigen auto in de winter naar Finland, ook dan bent u bij Voigt Travel aan het juiste adres. Aan de hand van een overtocht over de deels bevroren Oostzee arriveert u in Zuid-Finland, waar het avontuur kan beginnen. En dat met het comfort van uw eigen auto. Het enige wat u nodig heeft is winterbanden. Aan de rest hebben wij gedacht! Bekijk het aanbod met winterreizen in Zuid-Finland.

Zomervakantie in Finland

Geniet van de rust en ruimte in de zomer van Finland. Altijd donker en koud? Welnee, in de Finse zomer zijn de dagen juist lang en warm. Via Voigt Travel kunt u kiezen uit een zomervakantie met eigen auto en een fly & drive. Als u met uw eigen auto naar Finland op vakantie gaat dan is de overtocht over de Oostzee al bij uw reis inbegrepen. Gaat u voor een fly & drive, dan vliegt u rechtstreeks naar Rovaniemi, de hoofdstad van Fins Lapland. Of u nu naar het zuiden van Finland gaat of het noorden, in beide gevallen geniet u van prachtige accommodaties, natuur en activiteiten!
 

 

Staat uw favoriete Finland vakantie er niet tussen? Het is bij Voigt Travel uiteraard ook mogelijk om een Finland reis op maat te laten maken. In de zomer én winter. Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden via 035 - 699 0322 of stuur een e-mail naar info@voigt-travel.nl.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel