Noorderlicht Tromsø en Sommarøy fly & drive

Nieuw: vertrek vanaf Düsseldorf. Bij deze reis is het ook mogelijk om te vliegen vanaf luchthaven Düsseldorf. Neem contact op met onze reisspecialisten voor de mogelijkheden.

Combineer Tromsø, de stad van het noorderlicht, met de paradijselijke eilandjes van Sommarøy, op iets meer dan een uur rijden van Tromsø. De eerste twee nachten slaap je in het centrum van de stad. De overige vijf nachten verblijf je in het walhalla voor elke (noorderlicht)fotograaf. De stad Tromsø brengt je terug naar het rijke verleden van de ontdekkingsreizigers, die vanuit Tromsø naar de poolgebieden reisden. In Sommarøy ben je te gast bij de locals, die zo ontzettend trots zijn op 'hun' Sommarøy. Diverse activiteiten zijn al inbegrepen, zoals een speciale 'noorderlichtavond' in het basisstation voor noorderlicht in Halvar, een wandeling met de locals van Sommarøy en een boottocht door de fjorden en langs de eilandjes, met goede kans op het spotten van wildlife. 

De 8-daagse noorderlichtreis in het kort
Je vliegt van Amsterdam naar Tromsø en op de luchthaven staat een huurauto klaar, perfect uitgerust voor de winterse omstandigheden. Je slaapt twee nachten in het centrum van Tromsø. Daarna zet je koers richting Sommarøy. Een mooie rit met in de bergen hoge sneeuwmuren. Op Sommarøy slaap je vijf nachten in een appartement of kamer van het Arctic Hotel Sommarøy. Na een wandeling met gids door het dorpje 'begrijp' je de bewoners van deze locatie met haar indrukwekkende geschiedenis. Ook ben je een avond welkom in de speciale base station van Halvar om het noorderlicht te aanschouwen. Een mooie boottocht langs de eilanden en door de fjorden maakt de reis helemaal af. Toch nog meer activiteiten boeken, zoals een huskysafari? Geen enkel probleem! Boek deze vooraf via Voigt Travel of ter plaatse. 

Verzorging
Je verblijft:

 • 2 nachten in Tromsø op basis van logies & ontbijt
 • 5 nachten in Sommarøy op basis van halfpension
 

Huurauto
Bij aankomst op de luchthaven van Tromsø staat een huurauto voor je klaar. Deze huurauto is uiteraard helemaal winterklaar en uitgerust met winterbanden.

Highlights

 • De Noorse bergen en fjorden
 • Tromsø, de stad van het noorderlicht
 • Optionele husky safari
 • De parelwitte koraalstranden van Sommarøy
 • Incl. Noorderlichtavond met Halvar
 • Incl. Boottocht op zoek naar wildlife
Deze reis van dag tot dag
Tarieven en vertrekdata
 • Fly & drive
 • 8 dagen
 • Incl. 7x ontbijt en 5x diner
 • Januari- maart
 • Incl. rechtstreekse vluchten en autohuur
 • Excursies
marloes-m-lapland

Marloes Meijer

Pure Noorden specialist Voigt Travel

Op de kaart

Verblijf in Scandic Grand Tromsø

Verblijf in Arctic Hotel Sommarøy

Een ervaring om nooit te vergeten

Noorderlicht Tromsø en Sommarøy fly & drive

Bekijk snel het overzicht van alle activiteiten die je van dag tot dag gaat beleven. De juiste dagindeling wordt na aankomst bekend gemaakt. Zo kunnen sommige onderdelen in het programma op andere dagen plaatsvinden in verband met sneeuw- of weercondities.

Deze reis van dag tot dag
Sluit dag tot dag

Dag 1 Welkom in Noord-Noorwegen!

Vandaag land je op luchthaven Tromsø, ca. 350 km ten noorden van de poolcirkel. Na het ophale...

Vandaag land je op luchthaven Tromsø, ca. 350 km ten noorden van de poolcirkel. Na het ophalen van de huurauto rijd je naar het hotel in het centrum van Tromsø. Neem even de tijd om te genieten van het feit dat je in deze bijzondere stad bent. Een stad waar de locals ondernemen, waar de reizigers op zoek zijn naar avontuur, en in verschillende huizen, winkels, musea en restaurants de foto's aan de muur herinneren aan de rijke geschiedenis van weleer. En dat omringt door de besneeuwde bergen, diepe fjorden en 's avonds en 's nachts het dansende noorderlicht. Je overnacht in Scandic Grand Hotel Tromsø.
Rijafstand luchthaven Tromsø - hotel: ca. 6 km | ca. 15 min
Toon minder

Toon meer

Dag 2 Op pad met de huurauto?

Na het uitgebreide Scandinavische ontbijtbuffet - waar het hotel bekend om staat - is de dag helemaa...

Na het uitgebreide Scandinavische ontbijtbuffet - waar het hotel bekend om staat - is de dag helemaal aan jou! Verken de nabije omgeving van Tromsø! Of wil je een echt lange tocht maken, misschien helemaal tot aan Kilpisjärvi in Finland? Ook het boeken van een excursie behoort tot de mogelijkheden. Je overnacht in Scandic Grand Hotel Tromsø. Toon minder

Toon meer

Dag 3 Naar de arctische eilanden!

Vandaag verplaats je je naar Sommarøy, 'zomereiland' voor de Noren. Maar zeker minste...

Vandaag verplaats je je naar Sommarøy, 'zomereiland' voor de Noren. Maar zeker minstens even mooi in de winter, zo niet mooier! Je hebt de keuze uit twee routes; door de bergen of langs de kust. Beide zijn even mooi en indrukwekkend. In de bergen rijd je langs hoge sneeuwmuren en bij de kust heb je bij goed weer een spectaculair uitzicht op de grote eilanden ten zuiden van Tromsø. Zodra je bij Sommarøy aan komt voel je dat je bent aangekomen aan het einde van de wereld. Deze eilandjes met parelwitte koraalstrandjes en de hoge berg Hillesøya laten je voelen waarom de geschiedenisboeken van dit levendige kustplaatsje vol staan met spectaculaire verhalen van vissers en jagers. Geniet van een verrukkelijk diner in het hotel. Je overnacht in een appartement of kamer in het Arctic Hotel Sommarøy.
Rijafstand Tromsø - Sommarøy: ca. 60 km | ca. 1,5 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 4 Meet the locals

Na het ontbijtbuffet word je meegenomen voor een wandeling door het dorpje met ca. 400 inwoners. Je ...

Na het ontbijtbuffet word je meegenomen voor een wandeling door het dorpje met ca. 400 inwoners. Je stopt bij het museum, het koningspark, de kunststudio, kerk en het legendarische Kaillkråa. Aangezien meestal de vrouwen de boodschappen doen, blijven de mannen achter in Kaillkråa. Waar elke bezoeker een koffiekop met naam aan een haakje heeft hangen. De wandeling eindigt bij de vissershaven. Neem de camera zeker mee en absorbeer alle prachtige verhalen die je te horen krijgt! De rest van de dag heb je de tijd om te ontspannen of om met de huurauto een rit te maken. Diner en overnachting in Sommarøy.
Duur programma: ca. 2 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 5 Zeesafari op zoek naar wildlife?

Na het ontbijtbuffet staat een zeesafari gepland. De daadwerkelijke planning is volledig afhankelijk...

Na het ontbijtbuffet staat een zeesafari gepland. De daadwerkelijke planning is volledig afhankelijk van het weer. Aangezien Sommarøy midden in de zee ligt en de depressies vanaf zee als eerste krijgt te verwerken, kan het af en toe spoken. De locals houden hiervan, want dat maakt deze plek uniek! Dat je deze dag met een prachtig schip de zee op gaat om op zoek te gaan naar zeearenden en overige wildlife, zoals walvissen is dus nog enigszins onder voorbehoud. Het kan zijn dat de activiteit naar een andere dag wordt verplaatst. Het voordeel van de zee invloeden is ook dat er grote kans is op opklaring. En een korte opklaring is voldoende om het noorderlicht te kunnen aanschouwen. Diner en overnachting in Sommarøy.
Duur programma: ca. 2 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 6 De base station van Halvar

Een mooie dag om van de natuur op Sommarøy te genieten. Wandel over de stranden, over parelwi...

Een mooie dag om van de natuur op Sommarøy te genieten. Wandel over de stranden, over parelwit koraal. Of beklim de berg bij goed weer? Er zijn goede routes naar de top. Aan het einde van de wereld wonen de mensen met de mooiste verhalen. Halvar is zo iemand. Na het diner word je door Halvar meegenomen naar zijn base station, gebouwd met hout van de oude basisschool van Sommarøy. Een perfecte plek om noorderlicht te kijken, zonder lichtvervuiling, het geluid van de oceaan en - bij geluk - het ademen van de walvissen, en de reflectie in de zee! En is het winderig en koud? Binnen is het behaaglijk warm en staat de warme soep te dampen. Je overnacht in Sommarøy.
Duur programma: ca. 2-3 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 7 Luister naar de natuur

De laatste volle dag op dit magische eiland. Na het ontbijtbuffet heb je de mogelijkheid om nog een ...

De laatste volle dag op dit magische eiland. Na het ontbijtbuffet heb je de mogelijkheid om nog een optionele excursie te maken, zoals een huskysafari of een winterwandeling? Diner en overnachting in Sommarøy. Toon minder

Toon meer

Dag 8 Terug naar huis

Na een vroeg ontbijt rijd je naar luchthaven Tromsø, waar je de huurauto weer inlevert. Je vl...

Na een vroeg ontbijt rijd je naar luchthaven Tromsø, waar je de huurauto weer inlevert. Je vliegt weer terug naar Amsterdam, met een koffer vol belevenissen en hopelijk een geheugenkaart vol noorderlichtfoto's.
Rijafstand Sommarøy - luchthaven Tromsø: ca. 55 km | ca. 1,5 uur
Toon minder

Toon meer

BEKIJK
OVERZICHT
Dag 1 Welkom in Noord-Noorwegen!
Dag 2 Op pad met de huurauto?
Dag 3 Naar de arctische eilanden!
Dag 4 Meet the locals
Dag 5 Zeesafari op zoek naar wildlife?
Dag 6 De base station van Halvar
Dag 7 Luister naar de natuur
Dag 8 Terug naar huis
Sluit dag tot dag

Excursies

Boek al je excursies vooraf
In Tromsø en Sommarøy kunt je een aantal unieke activiteiten ondernemen. Als extra heb je in Sommarøy al een wandeling, een noorderlichtavond en een boottocht op zoek naar wildlife, maar het kan niet anders of je wil nog meer bijzondere dingen meemaken! Via Voigt Travel kun je dat allemaal laten regelen. Alle genoemde excursies worden uitgevoerd door lokale excursie organisaties.

sommaroy-excursies-extra

Sommarøy excursies (inbegrepen)

sommaroy-noorderlichtavond

Noorderlichtavond in Sommarøy (inbegrepen)

Vanuit het hotel ga je naar de base station van Halvar, gelegen op een prachtige plek in Sommarøy zonder lichtvervuiling. Het is dus de perfecte plaats om het noorderlicht te bewonderen. Halvar kan je alles uitleggen over het noorderlicht en je hoeft alleen maar te genieten.

 • Prijs: Inbegrepen
 • Duur: ca. 3-4 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
sommaroy-boottocht-wildlife

Boottocht op zoek naar wildlife (inbegrepen)

Vanaf de pier, gelegen op 200 meter vanaf hotel Sommarøy, maak je per boot een prachtige safari waarbij je op zoek gaat naar wildlife. Je kan tijdens de reis zeearenden, otters en in januari zelfs walvissen spotten. Vergeet jouw fototoestel niet mee te nemen om de prachtige omgeving en de dieren vast te leggen.

 • Prijs: Inbegrepen
 • Duur: ca. 1 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
sommaroy-wandeling

Wandeling door Sommarøy (inbegrepen)

Met een gids loop je door de plaats Sommarøy. In deze plaats wonen voornamelijk locals die vol trots verhalen vertellen over hun leven op het eiland. Je maakt een stop bij het museum, het koningspark, de kerk en het legendarische Kaillkråa. De wandeling eindigt in de vissershaven.

 • Prijs: Inbegrepen
 • Duur: ca. 1,5-2 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
tromso-excursies

Tromsø excursies

tromso-noorderlicht-safari

Noorderlichtsafari Tromsø

Wanneer de zon onder is begint de échte lichtshow in Tromsø. Ga met een gids op pad om op het noorderlicht te jagen. Een uur voor vertrek wordt bepaald wat de meest gunstige locatie zal zijn. Rond 18:30 uur rijd je in een speciale bus met gids naar een basecamp ergens in de omgeving. Voor de nodige beschutting is er minimaal een tent en er zijn toiletten. Als het weer het toelaat is er een kampvuur en kun je je hier warmen. Lokale noorderlichtjagers vertellen je verhalen over het noorderlicht. Neem warme kleren en een camera met statief mee. Voor warme koffie/thee/chocomelk en een zoete snack wordt gezorgd. Tijdens de informatiebijeenkomst in het hotel hoor je op welke dag deze safari is gepland. Vertrek vanaf het Radisson Blu Hotel.

 • Prijs: € 129,00 per persoon | € 65,00 per kind t/m 12 jaar
 • Duur: ca. 5-7 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
tromso-sneeuwscooter-lyngen-alpen

Sneeuwscootersafari naar de Lyngen Alpen

Na een mooie bustransfer van ruim 1 uur zie je de Lyngen Alpen al voor je opdoemen. De Lyngen Alpen zijn één van de meest in het oog springende wildernisgebieden van Noord-Noorwegen. Deze opwindende sneeuwscooter expeditie (ca. 60-90 minuten op de sneeuwscooter) brengt je langs de indrukwekkende fjorden. Je volgt de contouren van de bergketens en het pad wordt gedurende de tocht steeds spannender. Aan het einde van de tocht staat een kop heerlijke vissoep voor je klaar. Vertrek om 08:30 uur vanaf Radisson Blu Hotel Tromsø.
Bij deze excursie zijn altijd 2 personen/sneeuwscooter. Single drive niet mogelijk.

 • Prijs: € 194,50 per persoon (2 personen/scooter) | € 99,50 per kind 6 t/m 12 jaar
 • Duur: ca. 7 uur (incl. transfer)
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • NB: Minimaal 2 personen
tromso-husky-safari

Huskysafari Tromsø

Deze spannende huskysafari vindt net buiten Tromsø plaats: 45 minuten vanaf het stadscentrum in een prachtige vallei. Op deze locatie bevindt zich een kleine husky boerderij met ongeveer 145 uitstekend getrainde en goed verzorgde husky's. Bij aankomst staan de honden je al op te wachten en zij willen niets liever dan samen met jou op pad te gaan door de sneeuw en de wildernis. Na een uitleg over de honden, de sleeën en hoe je met de honden om dient te gaan, word je ingedeeld in een team (2 personen per team), voordat je met de groep de koude, heldere lucht in gaat. In het begin zullen de honden veel blaffen, maar gaandeweg zal het steeds stiller worden en hoor je behalve hun ademhaling enkel de sneeuw onder de sleeën. Wanneer je terugkomt op de boerderij, heb je er een paar vrienden voor het leven bij gekregen. In totaal duurt de rit met de husky’s ongeveer 60-90 minuten. Vertrek vanaf Radisson Blu Hotel.

 • Prijs: € 189,50 per persoon (2 personen/per slede)
 • Duur: ca. 5 uur (incl. transfer)
 • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
 • NB: Geschikt vanaf 12 jaar
tromso-rendieren-voeren-sami-cultuur

Rendieren voeren en de Sami geschiedenis

Je wordt opgehaald bij het Radisson Blu Hotel in het centrum van Tromsø per bus met gids, na circa 30 minuten kom je aan bij de rendierfarm met ca. 200 rendieren. Aangekomen bij het kamp help je mee met de dagelijkse verzorging en het voeren van de rendieren. Naderhand kun je je lekker opwarmen bij een vuur in een "lavvu" (traditionele Sami tent) waar de herder je onder het genot van een warm drankje en traditionele Sami maaltijd uitgebreid verteld over hoe het dagelijkse leven van de Sami bevolking moet zijn (geweest). De gids zal je ook vertellen over hoe de geschiedenis van het Sami volk is verlopen en hoe zij hun leven leiden.

 • Prijs: € 119,00 per persoon | € 74 per kind 6 t/m 12 jaar
 • Duur: ca. 4 uur (incl. transfer)
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
tromso-rit-rendierslee-sami

Rit met rendierslee en Sami cultuur

Na een mooie rit van ca. 30 minuten kom je aan de bij rendierfarm met ca. 200 rendieren. Altijd al eens willen weten hoe de Sami leven? Deze excursie is een unieke ervaring om een kijkje in het leven van de Sami te nemen. Naast alle indrukwekkende verhalen over de Sami maak je ook een rit van ca. 30 minuten op een slede achter een rendier, de sledes zijn aan elkaar vastgebonden. De Sami gebruikte de sledes vaak voor transport voor goederen. Bij het kampvuur kun je genieten van een traditionele Sami maaltijd (Bidos).

 • Prijs: € 164 per persoon | € 92 per kind 6 t/m 12 jaar
 • Duur: ca. 4 uur (incl. transfer)
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
tromso-fjord-wildlife-cruise

Fjord & Wildlife Cruise Tromsø

In een energiezuinig schip vaar je naar de kleine, afgelegen eilanden van Musvær. Deze zijn alleen per boot bereikbaar. Er wonen in totaal twee personen dus dat betekent dat je meer wildlife tegenkomt. Vanuit de grote ramen van het schip kijk je prachtig uit over de omgeving. Het onderwater leven wordt in beeld gebracht met behulp van een unieke onderwaterdrone! Ook bezoek je een lokaal vissersdorp en hoor je alles over de lokale vistradities . Er is zelfs een kleine kans om orka's of bultruggen te spotten. Tijdens de boottocht zal een gids je uitgebreid informatie geven over het rijke onderwaterleven.

 • Prijs: € 119,00 per persoon | € 99,00 per kind 12 t/m 16 jaar, € 79,00 per kind 3 t/m 11 jaar
 • Duur: ca. 5-6 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
fjord%20safari%20rib%20boot

Fjord safari per RIB-boot naar prachtig Hella

Ontdek de prachtige arctische fjorden rondom Tromsø vanuit een RIB boot. Na een korte instructie krijg je een speciale overall om tijdens de tocht goed warm te blijven en je bent klaar om te gaan! Onderweg geniet je van de adembenemende uitzichten en met geluk spot je zelfs wildlife. Onderweg maak je een korte stop voor een wandeling van ca. 15 minuten naar de top van een heuvel voor een schitterend uitzicht.

 • Prijs: € 90,00 per persoon | € 60,00 per kind 13 t/m 15 jaar | € 50,00 per kind 10 t/m 12 jaar
 • Duur: ca. 3 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
 • NB: Incl. water- en winddichte overall en bril. Minimale persoonslengte 1,40 m.
langlauf%20introductie%20tromso

Langlauf introductie in Tromsø

Een reis naar Tromsø is niet compleet zonder dat je de nationale sport van Noorwegen hebt beoefend: langlaufen! Je maakt kennis met de sport, deze excursie is daarom ook geschikt als je nog geen ervaring hebt. Je krijgt een korte instructie en samen met de gids oefen je de verschillende technieken, terwijl je het winterse landschap goed in je kunt opnemen. Uiteraard is het gebruik van langlaufski's, stokken en schoenen inbegrepen.

 • Prijs: € 99,50 per persoon
 • Duur: ca. 3 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
tromso-sneeuwschoenwandelen-2uur

Sneeuwschoenwandeling met gids (2 uur)

Deze 2 uur durende tocht is speciaal samengesteld voor kinderen en voor mensen die nog niet eerder met sneeuwschoenen hebben gelopen. Na een korte transfer van 10 minuten krijg je een korte instructie van de gids waarna de wandeling begint over vlak en licht hellend terrein. Je bevindt je in een omgeving met veel berken en sparren. Tijdens de wandeling wordt regelmatig een pauze gehouden om foto's van de prachtige omgeving te nemen of om een warme drank te drinken en ‘lefse’, een Noorse lokale snack, te eten. Omdat het weer snel kan veranderen in Noord-Noorwegen, raden wij je aan om warme en winddichte kleding te dragen. Het is mogelijk om ter plaatse extra kleding en schoenen huren.

 • Prijs: € 79,50 per persoon | € 59,50 per kind 8 t/m 12 jaar
 • Duur: ca. 2 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
tromso-sneeuwschoenwandelen-5uur

Sneeuwschoenwandeling met gids (5 uur)

Deze sneeuwschoenwandeling is geschikt voor mensen die gewend zijn om heuvelachtig terrein te bewandelen. Er geldt een minimum leeftijd van 12 jaar voor deze 5 uur durende tocht. Het avontuur begint met een rit van ca. 40 minuten naar een mooie plek in de natuur. Na een korte instructie over het gebruik van de sneeuwschoenen begin je langzaam door het woud te wandelen. Deze wandeling gaat over heuvelachtig terrein. De gids stopt regelmatig om wat te vertellen en zodat je mooie foto's van de omgeving met vol berken en sparren kan maken. Onderweg maak je een stop om een warme drank te drinken en ‘lefse’, een Noorse lokale snack, te eten. Omdat het weer snel kan veranderen in Noord-Noorwegen, raden wij je aan om warme en winddichte kleding te dragen. Het is mogelijk om ter plaatse extra kleding en schoenen huren.

 • Prijs: € 119,50 per persoon
 • Duur: ca. 5 uur (incl. transfers)
 • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
 • NB: Geschikt vanaf 12 jaar
tromso-best-kept-secret-aurora-dome

Best kept secret: overnachten in een aurora dome

Rond 15:00 uur in de middag vertrek je naar een prachtige verborgen fjord, een waar Arctisch paradijs. Hier staat de aurora dome waar je overnacht. De rest van de middag heb je tijd om de omgeving te verkennen. Rond 19:00 uur wordt er in je dome een heerlijke vissoep geserveerd. Na een goede maaltijd is het tijd om van het noorderlicht te genieten. Vanuit je dome kun je direct het noorderlicht zien, dus je hebt geen last van de kou. Na een heerlijke nacht staat het ontbijt voor je klaar. Wanneer je klaar bent met het ontbijt kun je zelf kiezen uit twee activiteiten: ijsvissen of een sneeuwschoenwandeling met Sami verhalen. Rond 15:00 uur ben je terug in Tromsø.

 • Prijs: € 314 per persoon (op basis van 2 personen)
 • Duur: ca. 24 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
tromso-best-kept-secret-ijsvissen

Best kept secret: ijsvissen

Maak kennis met een ontspannen hobby van de Noren, ijsvissen. Na een mooie reis van circa een uur kom je aan in een verborgen vallei, die nog weinig toeristen hebben ontdekt. Met een ijsboor en vismateriaal zoek je een plek op het bevroren meer, maak je een gat en kan het vissen beginnen. Je zult merken dat dit totaal anders is dan het vissen wat je kent. Mocht je niets vangen, dan heb je een prachtig stukje Noorwegen mogen verkennen.

 • Prijs: € 139 per persoon
 • Duur: ca. 5 uur (incl. transfers)
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
tromso-icedome

Panoramische tour en Ice Dome

Je vertrekt vanaf Tromsø met een transfer naar Camp Tamok, gelegen in het binnenland van Noorwegen tussen de bergen. De panoramische route daarheen is prachtig en je zult zeker genieten van het uitzicht. De Ice Dome is gemaakt van ijs en sneeuw en versiert met prachtige ijssculpturen. Alle ijssculpturen zijn met de hand gemaakt. Bij aankomst in de Ice Dome ontvang je een ijskoud drankje en krijg je meer informatie over de Ice Dome. Na de rondleiding heb je nog even tijd voor de kleine kudde rendieren bij de Ice Dome. Vervolgens wordt je weer teruggebracht naar Tromsø.

 • Prijs: € 97,50 per persoon | € 48,75 per kind 4 t/m 11 jaar
 • Duur: ca. 5 uur (waarvan transfer ca. 3 uur)
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • NB: Uitgevoerd door Destination Tromsø

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel

Ook deze reizen kunnen je interesseren

 • Buiten de gebaande paden
  8 dagen, halfpension, v.a. € 1.894 p.p.

  Lofoten en Vesterålen fly & drive

  lofoten-vesteralen-fly-drive-thumb
 • Vrijheid met huurauto
  5 dagen, logies en ontbijt, v.a. € 1.195 p.p.

  Noorderlicht op Sommarøy 5 dagen

  arctisch-avontuur-sommaroy-5-dagen-thumb
 • Geweldige combinatie
  8 dagen, logies en ontbijt/volpension, v.a. € 1.845 p.p.

  Winteravontuur Tromsø en Senja

  winteravontuur-tromso-senja-thumb