Vluchttijden Vliegen naar Noord-Noorwegen

noorwegen vluchten

Vluchten Noord-Noorwegen

Zonder overstappen op je bestemming
Het Pure Noorden is veel dichterbij dan je denkt. Voigt Travel vliegt je rechtstreeks van Amsterdam naar Noord-Noorwegen, noordelijker dan de poolcirkel!

logo transaviaWekelijks vertrek op zaterdag
In het winterseizoen 2020/2021 vliegt Voigt Travel opnieuw ieder weekend (op zaterdag) vanaf Amsterdam naar Noord-Noorwegen. Vanaf 6 februari t/m 6 maart rechtstreeks naar Tromsø (Langnes) en op de terugweg een tussenlanding op het Zweedse Kiruna. Deze vluchten worden uitgevoerd in samenwerking met Transavia.

Voor de binnenlandse vluchten naar Evenes en Spitsbergen maakt Voigt Travel gebruik van vluchten van respectievelijk SAS en Widerøe.
 

Vluchttijden Noorwegen 2020/2021

Selecteer de juiste bestemming.

Met Noorwegen is geen tijdsverschil. De lokale aankomst- en vertrektijden (onder voorbehoud van wijzigingen door Transavia, SAS en Widerøe) vind je in het onderstaande overzicht. Als er gebruik gemaakt wordt van lijndiensten kan het voorkomen dat er, in overleg, andere vluchtverbindingen worden geboekt. Dit kan gebeuren wanneer er een gebrek aan beschikbaarheid op de hieronder aangegeven tijden is.

---
 

Tromsø vluchten

Heenreis Vluchtdata Vertrek Amsterdam Aankomst Tromsø (Langnes)
Zaterdag 30 jan
(met overstap in Kopenhagen)
10:25 uur 16:40 uur
Dinsdag 2 feb - 2 mrt
(met overstap in Oslo)
10:45 uur 15:55 uur
Woensdag 3 feb - 3 mrt
(met overstap in Oslo)
09:25 uur 16:55 uur
Zaterdag 6 feb - 6 mrt 06:30 uur 09:45 uur
       
Terugreis Vluchtdata Vertrek Tromsø (Langnes) Aankomst Amsterdam
Zaterdag 6 feb - 6 mrt
(met tussenlanding Kiruna)
10:30 uur 15:05 uur
Woensdag 10 feb - 10 mrt
(met overstap in Oslo)
13:50 uur 18:25 uur
Zaterdag 13 mrt
(met overstap in Kopenhagen)
11:00 uur 17:40 uur
 

Indien je een short break boekt, maak je eenmalig gebruik van bovenstaande vlucht en eenmalig gebruik van een vlucht van Scandinavian Airlines (SAS) of KLM. 

Evenes vluchten

Indien je een reis boekt naar Evenes dan maak je gebruik van een lijndienstvlucht van Amsterdam naar Evenes airport. Deze vluchten worden uitgevoerd door Scandinavian Airlines (SAS). 

Alta vluchten

Heb je een reis naar Noord-Noorwegen in combinatie met Gargia geboekt? Dan vlieg je met Scandinavian Airlines (SAS) vanaf Alta terug naar Amsterdam.
 

Spitsbergen vluchten

Heb je een reis naar Noord-Noorwegen in combinatie met Spitsbergen geboekt? Dan vlieg je met Scandinavian Airlines (SAS) vanaf Tromsø naar Longyearbyen.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel