Vele extra's* bij je reis naar Noord-Noorwegen!
Extra's van Voigt Travel

Vele extra's* bij je reis naar Noord-Noorwegen!

Bij Voigt Travel weten we hoe fijn het is als dingen gewoon goed geregeld zijn. Je wilt zeker weten dat je de juiste uitrusting krijgt tijdens een safari, zodat je het niet koud hoeft te hebben. Dat er iemand op je staat te wachten op de luchthaven en dat de reisleider jouw taal spreekt, zodat je niets hoeft te missen. Welk arrangement naar het Pure Noorden je ook boekt, als je meevliegt op onze rechtstreekse vlucht ben je bij ons niet alleen verzekerd van het beste advies maar ook van een groot aantal extra's! De extra's kunnen per arrangement verschillen.

Rechtstreeks vliegen - direct ter hoogte van de poolcirkel
Jouw reis is inclusief een rechtstreekse vlucht vanuit Düsseldorf Noord-Noorwegen. Voigt Travel is de enige reisorganisatie ter wereld die rechtstreeks op meerdere bestemmingen in Lapland en Noord-Noorwegen vliegt! Dat scheelt je een overstap en extra wachttijd op de luchthaven van bijvoorbeeld Helsinki of Oslo. De vluchttijd is om en nabij de drie uur, dus je zit in een mum van tijd ter hoogte van de poolcirkel. Naar Evenes vlieg je net een lijndienst en is er wel een overstap.

Gratis 20 kg ruimbagage - pak gerust al je warme winterkleding in
Het is een feit dat je op een winterreis altijd meer bagage hebt en zeker in het Pure Noorden wil je het niet koud hebben. Pak lekker ruim in want je mag zonder extra kosten 20 kg ruimbagage per persoon meenemen op onze vluchten naar het Pure Noorden. Dat scheelt je toch alweer € 40 per persoon. Geen grote koffer en ook nog extra winterlaarzen mee? Geen nood, je mag die 20 kg verdelen over maar liefst 5 stuks bagage per persoon. Let op: wanneer je met een lijndienst vliegt zoals Eurowings of KLM, kunnen deze voorwaarden afwijken. 

Noorderlichtvoorspelling door expert - vergroot je kans op het zien van het noorderlicht
Een van de mooiste natuurverschijnselen van het Pure Noorden is het noorderlicht. Logisch dat je erop hoopt dat je het gaat zien! Voigt Travel kan het je niet garanderen maar er wel alles aan doen om ervoor te zorgen dat je een maximale kans maakt op het zien van dit fenomeen. Onze noorderlichtexpert Ruben Weytjens helpt je om zowel voor als tijdens je reis op de hoogte te blijven van de noorderlichtkansen op de locatie. Download nu de gratis NoorderlichtApp

Voordelig parkeren op Schiphol** - reis relaxed en voordelig van en naar Schiphol
Boek je een pakketreis met vertrek vanaf Amsterdam naar Lapland of Noord-Noorwegen, dan parkeer je de auto de hele week voordelig op Schiphol. Je betaalt voor 8 dagen niet € 126,00 maar het kortingstarief van slechts € 40! De enige voorwaarde is dat je zelf de onoverdekte parkeerplaats reserveert. Voigt Travel kan dit niet voor jou verzorgen aangezien er bank- en/of creditcard gegevens nodig zijn om jouw plaats te garanderen. Klik hier om te reserveren

* Niet alle extra's zijn altijd van toepassing. Kijk daarom goed bij welk arrangement je op welke extra's kunt rekenen. Voor deze extra's kan op geen enkele manier restitutie verkregen worden.

** Voor deze extra's moet je vooraf zelf voor de aanmelding en reservering te zorgen.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel